Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew-Patariame ir aptariame

QUOTE(Dzinte @ 2012 07 17, 14:36)
aš šią turiu, taip pat patenkinta 4u.gif
http://www.jcrew.com...72213/72213.jsp

Dzinte, o kokie jūsų išmatavimai? Aš jcrew sijonus perku 0 dydžio, bet mano dydis toks tarp 0 ir 2. O Natasha top 2 dydžio labai didelė buvo. doh.gif Kažin kokio dydžio suknelę reiktų imti su 90-67-88 išmatavimais?
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2012 07 17, 15:47)
Dzinte, o kokie jūsų išmatavimai? Aš jcrew sijonus perku 0 dydžio, bet mano dydis toks tarp 0 ir 2. O Natasha top 2 dydžio labai didelė buvo.  doh.gif Kažin kokio dydžio suknelę reiktų imti su 90-67-88 išmatavimais?

vargiai padesiu, nes atvirskciai proporcinga biggrin.gif
85-72-98
Atsakyti
QUOTE(_Vikce_ @ 2012 07 17, 15:47)
As taip pat turiu sia suknute, tikrai grazi, tik dar nekart nebuvau pasipuosusi  rolleyes.gif  Pas mane 2 dydis, mano ismatavimai 89-65-89  4u.gif  Gal padejau 4u.gif

Tai manau ir man tada 2 geras būtų, o idealiai jums per klubus ir krūtinę g.gif
Atsakyti
Dzinte, o tu su ta suknute kur eini? aš turiu vieną iš j crew panašaus modelio, tai ėjau diplomo atsiimti, o daugiau jau metus ji spintoj guli, Ai tiesa, kažkada neseniai vilkausi vakare į senamiestį vakarieniaut eidama. Ir viskas. biggrin.gif labai graži, bet ir guli spintoj, nes švenčių nedaug. Bet gal visai normaliai atrodytų ir šiaip užsivilkti prie kokių lygiapadžių batų, basučių į miestą einant g.gif
Atsakyti
QUOTE(Akvilexxx @ 2012 07 17, 14:52)
Tai manau ir man tada 2 geras būtų, o idealiai jums per klubus ir krūtinę  g.gif

Aš irgi nenusprendžiu, ar 0, ar 2. doh.gif Bet jei Dzintei su daug didesne krūtine 2 tiktų, tai gal 0 tada... Jei ką mano magiškoji siuvėja paplatins kaip nors. biggrin.gif

QUOTE(Girl_not4_you @ 2012 07 17, 14:53)
Dzinte, o tu su ta suknute kur eini? aš turiu vieną iš j crew panašaus modelio, tai ėjau diplomo atsiimti, o daugiau jau metus ji spintoj guli, Ai tiesa, kažkada neseniai vilkausi vakare į senamiestį vakarieniaut eidama. Ir viskas. biggrin.gif  labai graži, bet ir guli spintoj, nes švenčių nedaug. Bet gal visai normaliai atrodytų ir šiaip užsivilkti prie kokių lygiapadžių batų, basučių į miestą einant g.gif

Aišku tiktų ir į miestą, svarbu tinkamai progai aksesuarus ir batus parinkti. Vakaro praleidimui kavinėj su draugais ar prie jūros. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Girl_not4_you @ 2012 07 17, 15:53)
Dzinte, o tu su ta suknute kur eini? aš turiu vieną iš j crew panašaus modelio, tai ėjau diplomo atsiimti, o daugiau jau metus ji spintoj guli, Ai tiesa, kažkada neseniai vilkausi vakare į senamiestį vakarieniaut eidama. Ir viskas. biggrin.gif  labai graži, bet ir guli spintoj, nes švenčių nedaug. Bet gal visai normaliai atrodytų ir šiaip užsivilkti prie kokių lygiapadžių batų, basučių į miestą einant g.gif

Turiu kelias panašaus tipo. Su viena buvau vestuvėse, ir manau į miestą su tokia nelabai, bet su šia su lygiapadžiais ir į miestą (nes ji nėra tokia baisiai puošni, tiesiog vasarinė suknelė, nes audinys nėra blizgus). Arba su švarkeliu manau į darbą būtų taip pat super variantas.
Atsakyti
Girl, as manau drasiai su tokiom suknelytem galima iseit belekur rolleyes.gif As pvz saviske planuoju veliau prie dzinsinio svarkiuko ar megztuko nesiot daug kur bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nonna @ 2012 07 17, 15:23)
O suknele buvo pardavime?  bigsmile.gif
Sita?
Labai grazi  wub.gif

Turiu sia suknyte. Dabartinis variantas puikus wub.gif Bet siuvejai teko nemazai ja iliemenuoti ir susiaurinti rankoves (gana placios buvo), be to maksimaliai atlenkiau, nes man su 173cm. truko ilgio. Rezultatu labai patenkinta wub.gif
Atsakyti
http://www.jcrew.com...~~~~~/64039.jsp

gal kas turite sias basutes ... ax.gif
ne siauriai kojytei ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2012 07 17, 15:55)
Aš irgi nenusprendžiu, ar 0, ar 2.  doh.gif Bet jei Dzintei su daug didesne krūtine 2 tiktų, tai gal 0 tada... Jei ką mano magiškoji siuvėja paplatins kaip nors.  biggrin.gif

nėra mano krūtine didelė (85) g.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2012 07 17, 15:55)
Aš irgi nenusprendžiu, ar 0, ar 2.  doh.gif Bet jei Dzintei su daug didesne krūtine 2 tiktų, tai gal 0 tada... Jei ką mano magiškoji siuvėja paplatins kaip nors.  biggrin.gif

O tavo koki išmatavimai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzinte @ 2012 07 17, 14:57)
nėra mano krūtine didelė (85) g.gif

Oi, aš sumaišiau. Galvojau pas klubai 85. doh.gif Kaip man čia susišvietė nuo apačios pradėti žiūrėti. biggrin.gif
Atsakyti