Įkraunama...
Įkraunama...

Bronchinė astma

Ačiū už patarimus, aš tai nesauinu o paliekų per naktį kad išdžiūtu naturaliai. bandysiu kaip jums papalauti

dėl tarpiniu, tai turiu tokia trumpą : http://www.hiperfarm...9672-63a8b29234
bet man ji visai nepatinka, kol neturėjome naujos tai kartais senaja naudojome dabar nenaudojam jos

man tai tos ilgos atrodo, kad yra geresnes, patogesnes, geriau isikvepia
Atsakyti
O kodėl nepatinka? Ta prasme į ką turėčiau atkreipti dėmesį. Aš kaip tik ir norėčiau trumpesnės, tos kaukės tai aš nenaudoju, vaikas tiesiog apžioja galiuką ir tiek ir kvėpuoja per burnytę. O kai ji ilga tai ir apsineša daugiau.
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2012 10 25, 11:15)
O kodėl nepatinka? Ta prasme į ką turėčiau atkreipti dėmesį. Aš kaip tik ir norėčiau trumpesnės, tos kaukės tai aš nenaudoju, vaikas tiesiog apžioja galiuką ir tiek ir kvėpuoja per burnytę. O kai ji ilga tai ir apsineša daugiau.
skirtumas dėl vožtuvų, kamerų
kvėpuot galima, bet ne taip efektyviai
Atsakyti
O tai vožtuvėliai guminiai? Nes esu turėjus Volumatik, tai ten plastmasiniai buvo:
user posted image
Labai barškėjo kvėpuojant,nors vaikui patiko, tik ji labai stora, t.y. plati. Man norisi tokios kurią būtų paprasta nešiotis, babyhaler'į galima ardyti pusiau, bet tada vėl surinkinėk. Tinginė aš prisipažįstu doh.gif
Atsakyti
sveikos,maniskei vel priepuolis verysad.gif ,vel teko prednizolona duot doh.gif .tris savaites naudojam flixotida 125 , negi jis nesuveike? gal per silpna doze? po men pas pulmonologa uzsiregistravom,kad keistu gydyma... jau net nezinau nei ka galvot nei ka daryt verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo deimantine+: 25 spalio 2012 - 10:56
QUOTE(deimantine+ @ 2012 10 25, 12:55)
sveikos,maniskei vel priepuolis  verysad.gif ,vel teko prednizolona duot  doh.gif  .tris savaites naudojam flixotida 125 , negi jis nesuveike? gal per silpna doze? po men pas pulmonologa uzsiregistravom,kad keistu gydyma... jau net nezinau nei ka galvot nei ka daryt  verysad.gif

4u.gif gali būti kad per silpna dozė, o gal dar kokį virusiką pasigavot. sveikit smile.gif

dėl tarpinės, tai man tą ilgesnę patogiau išardyti, o tą trumpa sudėjau ir išrinkti negaliu, tarška, barška, baisu kad sulaužysiu doh.gif flakonas nepatogiai įsitato
Atsakyti
O prednizolonas nuėmė priepuolį ar tik sumažino?
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2012 10 25, 12:45)
O prednizolonas nuėmė priepuolį ar tik sumažino?

na dar poveikio nelabai matos,gal vos vos geriau,nes ryte tik daviau.vakare turetu but geriau jau.
o mum vel viskas nuo slogos prasidejo.sestadieni susirgo sunus,o antradieni jau ir dukrytei sloga pasirode.vakar po pietu pradejo bloget.naktis vel be miego.
Atsakyti
QUOTE(deimantine+ @ 2012 10 25, 12:19)
na dar poveikio nelabai matos,gal vos vos geriau,nes ryte tik daviau.vakare turetu but geriau jau.
o mum vel viskas nuo slogos prasidejo.sestadieni susirgo sunus,o antradieni jau ir dukrytei sloga pasirode.vakar po pietu pradejo bloget.naktis vel be miego.

Mano suneliui pirma pagalba kompresorinis inchaliatorius,jei priepuolis iskarto inchaliuoju su adrenalinu,o paskui natrio chloridu
Atsakyti
QUOTE(deimantine+ @ 2012 10 25, 12:19)

Prednizolonas turi suveikti per pusvalandį ar bent valandą. Nebent davėte labai mažą dozę, kuri ne tik kad nepadeda, bet ir kenkia organizmui. Jei dozė buvo paskaičiuota pagal vaiko svorį, gali būtį kad kosulio priepuolius sukelia ne astma o gerklės uždegimas mirksiukas.gif
Tiesiog esu pati su tuo susidūrus. Jei prednizolonas staigiai nuima kosulį, vadinasi astma, jei nenuima- gerklė, tada daug daug čiulpia įvairių žirniukų tabletyčių nuo gerklės ar paprasčiausių saldainių ir daug arbatų, kad gerklė nebūtų sausa. Va tam ir įsigijau fonendoskopą, kad pagal plaučių būklę žinočiau ar priepuolis dėl gerklės ar dėl bronchų spazmo, plika ausimi girdimo kosukio neįmanoma kartais atspėt, būtina auskuliacija.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bevardė: 25 spalio 2012 - 13:45
QUOTE(bevardė @ 2012 10 25, 14:42)
Prednizolonas turi suveikti per pusvalandį ar bent valandą. Nebent davėte labai mažą dozę, kuri ne tik kad nepadeda, bet ir kenkia organizmui. Jei dozė buvo paskaičiuota pagal vaiko svorį, gali būtį kad kosulio priepuolius sukelia ne astma o gerklės uždegimas  mirksiukas.gif
Tiesiog esu pati su tuo susidūrus. Jei prednizolonas staigiai nuima kosulį, vadinasi astma, jei nenuima- gerklė, tada daug daug čiulpia įvairių žirniukų tabletyčių nuo gerklės ar paprasčiausių saldainių ir daug arbatų, kad gerklė nebūtų sausa. Va tam ir įsigijau fonendoskopą, kad pagal plaučių būklę žinočiau ar priepuolis dėl gerklės ar dėl bronchų spazmo, plika ausimi girdimo kosukio neįmanoma kartais atspėt, būtina auskuliacija.

daviau doze pagal kg,tiek kiek sake ligoninej duot,jei kartosis. jai be kosulio didelis dusulys,daznas kvepavimas,o cypimas toks,kad girdis is kito kambario.jei butu tik kosulys tai apie prednizolona net negalvociau.dabar jau bukle zymiai geresne...o fonenderi as turiu,nes pati esu gydytoja-rezidente ...tik dabar vaiko auginimo atostogose.
Atsakyti
Gaila kad aš nestojau į mediciną smile.gif

Bet kodėl prednizolonas taip ilgai nesuveikia?
Atsakyti