prakalbot apie tarpines, tai sakykit kaip jus jas valote? aš palunu su šiltu muilėtu vandenių, bet vistiek nuosedos būna ypač giliau kur pavalyti negalima . gal jus šepetukus naudojat arba virinat jas?
aš buvau nusipirkusi hiper farmoje internetu, gal 80lt kainavo, bet ji nelabai man patiko, tai kai išrašė Ba aš pulmonologės paprašiau ir tarpinę išrašė, tokia kaip ligininėje.
manau kas pora metų tai tikrai galima prašyti, kad ją išrašytu pulmonologė
kažkur instrukcijoje skaičiau, kad panašiai laiko ji ir naudojama, bet gal aš ir klystu

gydytojos paparašykit, gal ir šeimos gyd gali išrašyti, gi diagnozė jau patvirtinta
dėl skiepų aš neskiepisiu, nes kalusiau pulmonologės ji sakė, kad mums neaktualu
nors mano draugė kuri augina BA sergantį vaiką skiepijo ji pneupo 23, tai čia ne nuo gripo, o nuo plaučių ligų, davė rezultatų. Antrą mergaitę, kuri neturi diagnozės BA bet dažnai kosėja ji irgi planuoja skiepyti, nes gyd rekomendavo. beja mes vaikštom pas tą pačią pulmonologe Klimantavičienę
taigi galim daryti išvada kad gyd nevisiems tą pati gydymą siūlo, priklausomai nuo ligos eigos
--
maniškė tai prikimus atsikėlė, truputi pakvepavom mineralinio vandens per inhaliatorių. žiūrėsaim, kaip bus vakare, turiu namie adrenalino.
mes jau savaitę pilna
nasolex naudojam, nepasakyčiau , kad jau nusiimė AR bet gal truputi mažiau teka, tokių atvejų toliau vartoti ar jau reikia daryti pertrauką ir
quixx kokį purkšti

dar
zirteko turiu, leido gyd gerti, bet aš aną sav taip ir nedavaiu, galvojau purškalo užteks