Įkraunama...
Įkraunama...

Išsvajotos atostogos Kroatijoje.

QUOTE(vilmaaa @ 2012 08 09, 12:28)

Šaunuoliai drinks_cheers.gif
o kokioj vietoj prie Gardos buvot?
Atsakyti
super kelione ir jos aprašymas - geriausias keliones ivertinimas jusu vaiku žodžiai ir noras - vel keliauti kitais metais thumbup.gif
Atsakyti
Fantastiška kelionė! Jūsų vaikai šaunuoliai, kad ištvėrė tokį ilgą kelią thumbup.gif
Atsakyti
Smagi kelione, akiai mieli vaizdai. wub.gif wub.gif wub.gif

Ledai - fainuliai. thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Aruna @ 2012 08 09, 13:09)

Vaikai buvo pamiršę, kad Baltija šalta ir toli gražu ne mėlyna lotuliukas.gif

QUOTE(Miramax @ 2012 08 09, 13:36)
Šaunuoliai  drinks_cheers.gif
o kokioj vietoj prie Gardos buvot?

Kažkaip pamiršau paminėti. blush2.gif Buvom apsistoję Peschiera del Garda mietuke. Labai gražus miestukas. Nors jie ten visi žavūs. Labai patiko Lazise miestelis. wub.gif

QUOTE(vidal @ 2012 08 09, 13:36)
super  kelione ir jos aprašymas - geriausias keliones ivertinimas jusu vaiku žodžiai ir noras  - vel keliauti kitais metais thumbup.gif

Tikrai taip. Jų noras ir vėl keliauti įrodo, kad mums kelionė pavyko. smile.gif Ačiū už gražius žodžius. 4u.gif

QUOTE(natalia82lt @ 2012 08 09, 14:32)
Fantastiška kelionė! Jūsų vaikai šaunuoliai, kad ištvėrė tokį ilgą kelią  thumbup.gif

Ačiū

QUOTE(linole @ 2012 08 09, 21:08)
Smagi kelione, akiai mieli vaizdai.  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Ledai - fainuliai.  thumbup.gif  drinks_cheers.gif

Ačiū. O dėl ledų, tai kiek ne daug reikia.Tik šiek tiek išradingumo, dėmesio ir visi vaikai tavo. lotuliukas.gif
Atsakyti
vilmaaa, dėkoju ir aš už puikų reportažą, labai gražias nuotraukas wub.gif Linkiu tokių pat šaunių kelionių ateityje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(oddity @ 2012 08 10, 11:36)
vilmaaa, dėkoju ir aš už puikų reportažą, labai gražias nuotraukas wub.gif Linkiu tokių pat šaunių kelionių ateityje 4u.gif

Ačiū, dddity 4u.gif Labai džiugu girdėtis gerus žodžius iš tokios patyrusios kelaiutojos. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmaaa @ 2012 08 10, 13:48)
Ačiū, dddity  4u.gif Labai džiugu girdėtis gerus žodžius iš tokios patyrusios kelaiutojos.  wub.gif

Oi, ne blush2.gif Aš dar žalia žalia šioje srityje mirksiukas.gif Dar tik mokausi iš kitų ir šis forumas didžiausia pagalba man. Šis forumas ir visi besidalinantys informacija dalyviai 4u.gif wub.gif

Po truputį prisiaukinu Kroatiją. Kažkaip niekad į ją netraukė, bet tu, Thea, Arturas taip gražiai ją aprašote, kad pradedu gundytis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(oddity @ 2012 08 10, 13:52)
Oi, ne blush2.gif Aš dar žalia žalia šioje srityje mirksiukas.gif Dar tik mokausi iš kitų ir šis forumas didžiausia pagalba man. Šis forumas ir visi besidalinantys informacija dalyviai 4u.gif  wub.gif

Po truputį prisiaukinu Kroatiją. Kažkaip niekad į ją netraukė, bet tu, Thea, Arturas taip gražiai ją aprašote, kad pradedu gundytis 4u.gif

Tai, kad negražiai neįmanoma. Ten nuostabu. wub.gif Žinau tikrai, kad į Kroatiją dar grįšime. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(oddity @ 2012 08 10, 12:52)

Kroatija - tai nuostabus rojaus kampelis zemeje. Jos neimanoma nepamilti wub.gif
Atsakyti
Prieš du metus, kai planavom mūsų pirmąją kelionę(bet dėl nepalankiai susiklosčiusių aplinkybių ši kelionė neįvyko) - tikslas buvo Žydroji pakrantė. Bet paskaičius Aidlukos, Artūto kelionių įspūdžius šių metų kelionės maršrutą pakeitėme visai į kitą pusę. wub.gif Ir dėl to nesigailime. O Verdono kanjoną, Šveicariją ir t.t. tikrai žinau, kad dar aplankysim. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmaaa @ 2012 08 17, 15:54)
Prieš du metus, kai planavom mūsų pirmąją kelionę(bet dėl nepalankiai susiklosčiusių aplinkybių ši kelionė neįvyko) - tikslas buvo Žydroji pakrantė. Bet paskaičius Aidlukos, Artūto kelionių įspūdžius šių metų kelionės maršrutą pakeitėme visai į kitą pusę. wub.gif  Ir dėl to nesigailime. O Verdono kanjoną, Šveicariją ir t.t. tikrai žinau, kad dar aplankysim.  wub.gif

Ačiū tau aciuks.gif vilmaaa už tokį gražų fotoreportažą, už sužadintus nostalgiškus prisiminimus... Kaip supratau, kitais metais su pasimėgavimu ir vėl su nostalgija skaitysiu tavo labai gerą reportažą apie kelionę mūsų šiemetinės kelionės keliais mirksiukas.gif . To tau ir tavo nuostabiai šeimai nuoširdžiai linkiu bye1.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arturas15: 17 rugpjūčio 2012 - 16:01