man kirpo vandenis, net nž ar pajusčiau ir suprasčiau kaip tie vandenys nubėga
bet žinau kada ir skausmai ateina
Turiu du vaikus, pirma gimdziau pati, nubego vandenys ligoninej, tik tada prasidejo saremiai.
Su antru turejo but planine opercija, bet vakare(taip pat ligoninej) NUBEGO VANDENYS IR PLANINE OPERACIJA TAPO EXTRINE
Su antru turejo but planine opercija, bet vakare(taip pat ligoninej) NUBEGO VANDENYS IR PLANINE OPERACIJA TAPO EXTRINE
Pries miega skaiciau laikrasti, atsikeliau nueit sysiuko pries miega, ir kad pradejo begt per kojas
Kai guledama skaiciau, toks jausmas buvo lyg kazkas viduj nestipriai 'pokst', galvojau, kad gal dujos ar zarnynas
Negalejau patiket, drebejau ir juokiaus. Noriu dar 
Papildyta:
Del vaiksciojimo, tai man kaip tik liepe kuo daugiau judet. vandenys nubego vidurnakti, o apziurai vaziavau tik ryte 9val nes nebuvo pakankamai intensyviu saremiu. pagimdziau po 27val nubegus vandenim
Papildyta:
Del vaiksciojimo, tai man kaip tik liepe kuo daugiau judet. vandenys nubego vidurnakti, o apziurai vaziavau tik ryte 9val nes nebuvo pakankamai intensyviu saremiu. pagimdziau po 27val nubegus vandenim
O man ligoninėje įkišo strypelį ir nuleido vandenis, nors sąrėmiai jau seniai buvo tokie, kad gimdyti galėjau. Manė, kad nuleidus vandenis atsidarys kaklelis, nė velnio
Su dukryte vandenys nubego ligoninej, po valandos jau laikiau mazyle ant ranku.Su antru nestumu vis dar laukiu nubeganciu vandenu
QUOTE(ssanta @ 2008 08 24, 23:04)
man kirpo vandenis, net nž ar pajusčiau ir suprasčiau kaip tie vandenys nubėga
bet žinau kada ir skausmai ateina 
tikrai suprastum ir pajustum, nes nepajusti neimanoma
na as nuejau 23 val miegoti ir kaip kas val keldavausi i wc tai ir si karta 24 val atsikeliau su tokiudideliu noru i wc, tik atsistojus pradejo teketi maza srovele per kojas, taip silta pasidare
Man abu kartus vandenis nuleido gimdykloje. Sąrėmiai buvo reguliarus, gimdos kaklelis nemažai atsidaręs, o vandenys patys nenubėgdavo. Tekdavo įsikišti gydytojui. Vėliau sužinojau, kad ir mano mama abu savo vaikus taip pat pagimdė.
Man vandenys nubėgo 24 val. Nuėjau sisiuko padaryt, o pilve tik toks pokš ir pradėjo bėgt. Apsidžiaugiau kad jau, bet kai pažvelgiau i glozeta jis visas buvo.....kruvinas
Baisiai išsigandau, bet viskas pasibaigė gerai. 10.30val.jau turėjau lelių
O man vandenys pradėjo bėgti apie pusę dviejų nakties, bet ne visi iš karto, o palaipsniui, pabudau lyg norėdama tualetą, stojausi ir toks jausmas , kad nesulaikiau šlapimo
, po to vėl nustojo, be užmigt jau negalėjau, kažkaip širdis jautė, kad jau........... Ir taip man laikas nuo laiko iki 7 ryto nubėginėjo tie vandenys, po to nuvažiavom į ligoninę ir gydytojas patvirtino, kad bėga vandenys ir prasidėjo gimdymas. Šiaip, mamos, nelaukit taip ilgai , nes vaisiui kekia tas vadinamas bevandenis periodas. Na mums ačiū dievui, viskas ok. gimėm per 5 val.