Įkraunama...
Įkraunama...

Vandenų nubėgimas

Man nubego namuose, sedint prie kompo ir plepant su panom is SM biggrin.gif pries tai aptruejau 'pakrapstymo' malonuma, nes savaite pernesiojau... vaziavau su taxu iki ligonines tai visas taxas kiaurai perslapo, mano DIDZIAUSIAS iklotas po gimdymo kiaurai permirko, ir kur ejau ligoninej visi irgi susekt galejo lotuliukas.gif labai daug vandenu buvo... doh.gif
Atsakyti
Ruosiausi eiti miegot, bet is karto keltis teko, nes nubego vandenys biggrin.gif Na po paros laiko skatinti pradejo 4u.gif
Atsakyti
Man vandenys nubėgo su vienu vaikeliu. Buvo 37 savaite. Darbe pradejo mausti nugara. Dar galvojau atbuti posedyje, bet neistveriau, nes jau isties skaudejo biggrin.gif Nuvaziavau i ligonine. Sako: dar gali vaziuot namo. Nuvaziavau namo, ziurejom filma ir ziuriu...plyteles virtuveje nelabai dailios:) Sakau, reik nusveist:) Vyras sako: gal geriau ne:) Atsistojau ir tik shnioksht.....vanduo pasileido. Nulekiau iki tuliko, o jis vis bego, bego, bego...ir ne srovele, o kaip is krano (matyt, galvute nebuvo uzspaudusi). Pasiciupau iklota po gimdymo ir...atgal i ligonine:) O pries vidurnakti ziogas jau buvo gimes:)
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2008 12 18, 21:58)
Man nubego namuose, sedint prie kompo ir plepant su panom is SM biggrin.gif pries tai aptruejau 'pakrapstymo' malonuma, nes savaite pernesiojau... vaziavau su taxu iki ligonines tai visas taxas kiaurai perslapo, mano DIDZIAUSIAS iklotas po gimdymo kiaurai permirko, ir kur ejau ligoninej visi irgi susekt galejo  lotuliukas.gif labai daug vandenu buvo...  doh.gif

QUOTE(austulle @ 2008 12 19, 10:52)
Man vandenys nubėgo su vienu vaikeliu. Buvo 37 savaite. Darbe pradejo mausti nugara. Dar galvojau atbuti posedyje, bet neistveriau, nes jau isties skaudejo  biggrin.gif Nuvaziavau i ligonine. Sako: dar gali vaziuot namo. Nuvaziavau namo, ziurejom filma ir ziuriu...plyteles virtuveje nelabai dailios:) Sakau, reik nusveist:) Vyras sako: gal geriau ne:) Atsistojau ir tik shnioksht.....vanduo pasileido. Nulekiau iki tuliko, o jis vis bego, bego, bego...ir ne srovele, o kaip is krano (matyt, galvute nebuvo uzspaudusi). Pasiciupau iklota po gimdymo ir...atgal i ligonine:) O pries vidurnakti ziogas jau buvo gimes:)

thumbup.gif va cia tai istorijos lotuliukas.gif
Atsakyti
Smagios istorijos lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Man tai juos nuleido jau gimdymo lovoje, kažkodėl nenubėgo, nors jau pilnas atsidarymas buvo doh.gif
Atsakyti
tikrai smagois istorijos thumbup.gif .man vandenys nebego,kirpo gimdykloje verysad.gif
Atsakyti
Man vandenys taip pat nenubego, o as taip laukiau kol nubegs ir nesiruosiau gimdyt biggrin.gif Vyras ikalbejo nuvaziuot pasitikrint ir buvo jau 4cm atsidarymas doh.gif
Atsakyti
na va ir su antru vandenys nenubėgo, ligoninėj sutvarkė.
Atsakyti
man visai įdomiai su tais vandenim buvo...atsikeliu ryte, einu į wc atlieku reikalus, bet kažkaip vis kažkas nulaša...nu blin galvoju čia gal tas kamštis, nes porą dienų iki termino tebuvo likę...nu galvoju valio turbūt kamštis, tai liko nebedaug....kuičiuosi iš lėto po namus, o ten vis kažko šlapia, labai labai po nedaug, bet šlapia...su MB dar į maximą nuvarėm, maximoj prie kasų jaučiu,kad pliupt, bet nedaug, ant žemės nebėgo smile.gif MB sakau varom namo kažkas darosi...skambinu daktarei, sako važiuok pasitikrint, nu ką kai nuvažiavom tai gryžom tik po 4 parų ir jau tryse tongue.gif pasirodo šoniniai vandenukai po truputį tekėjo smile.gif
Atsakyti
su pirmu ligoninej buvau duse ir prdejo begti as pamaniau kad apsisisiojau ir pasakiau salia esanciai merginai tau vandenys nubego nors kazkaip nepatikejau blush2.gif tada ji nubego pakviesti daktare o antram nubego ant operacinio stalo ax.gif
Atsakyti
O man niekas savaime niekur nenubėgo,o ligoninėje prakirpo.Tai jokių linksmų istorijų nenutiko ax.gif
Atsakyti
man ligonineje prakirpo ax.gif
Atsakyti