Man vandenys pradėjo tekėti anksti ryte lygiai 40sav. ir 1d. Kėliausi į tualetą ir pastebėjau ant paklodės keletą lašelių, tualete dar daugiau. Po to tekėjo visą laiką, bet ne po daug. Prikėliau vyrą, sakau, ruošiamės, o jis juokiasi ir netiki - tipo ne taip turi būti
Iki kol pagimdžiau (po 17 val), jie taip ir tekėjo visą laiką po truputį.

Vidury nakties, kaip geras krioklys pliuptelejo. Klausimu nekilo kas cia atsitiko
buvo lygiai 40 sav. Uz keturiu valandu jau ant ranku turejau savo berniuka.

naktį atsikėliau eiti į WC ir tik išlipus iš lovos pajutau, kad per kojas bėga
Per eilinį rytinį patikrinimą ligoninėje. Paguldė nes prasidėjo nestiprūs skausmeliai ir jau buvo suėjęs 40 savaičių terminas, dar prisidėjo, kad gimdysiu pimą jau 36 metų. Tai jei gydytoja nebūtų pasakiusi, kad vandenys pasirodė net nebūčiau supratusi kas įvyko

As ryte atsikeliau, o kazkas tik - pliurpt.... per kojas ant grindu. Atvaziavome i GN, patikrino gydytoja - sako jokie vandenys nenubego
cia tikriausiai kamstis iskrito... Gimdziau ta pacia diena, tai vandenis nuleido pries gimdyma. Ju buvo kur kas daugiau nei ta rytine balute ant grindu, jei butu nubege vandenys butu buvus tikra bala, daug ten ju pas mane buvo..

Man su pirmąja vandenys nubėgo 38+3. Bemiegant 6 val ryte nubudau, nes į wc užsinorėjau. Tik kilstelėjau iš lovos ir bėga, bėga. Aš bėgom į wc
Prieš 8 val buvom jau GN. Visa šlapia buvau, pilvas buvo didžiulis, šiaip buvau visa sutinusi, o vandenys ir namie bėgo, ir mašinoj, ir per apžiūrą, ir gimdykloj... Tiek jų ten buvo... Vos tik gydytojas spust pilvą, taip ir šliukšt 
Dar man liepė ant kamuolio šokinėti, kad veikla greičiau vyktų. O aš tik pašoku ant to kamuolio, taip ir šliukšt. Net nesinorėjo ant jo šokinėt, nes per kojas vis bėgo. Pagimdžiau beveik po 13 val nuo tekėjimo pradžios.
O vat dabar antram laikas gimt, o vandenų kol kas nei kvapo

Dar man liepė ant kamuolio šokinėti, kad veikla greičiau vyktų. O aš tik pašoku ant to kamuolio, taip ir šliukšt. Net nesinorėjo ant jo šokinėt, nes per kojas vis bėgo. Pagimdžiau beveik po 13 val nuo tekėjimo pradžios.
O vat dabar antram laikas gimt, o vandenų kol kas nei kvapo

O man su pirmuoju vandenu nubegimo istorija tokia:
Nakti spanuoju, kad esu kaime (sodyboj), kazkoks balius, ir man (sapnuose) pradeda atrodyti, kad vandenys nubego... Galvoju einu i tualeta, pazuresiu, jei tiesa prasysiu brolio, kad veztu i miesta... Ties tuo pasiziurejimu prabundu, 5val. ryto, o vandenys is tikruju bega
Buvo laaabai daug, namie isidejau merlio didziuli gabala (nes tik jis po ranka pasitaike), greitojoj dave paklode, ligoninej dar paklode, net gydytojas sake "nesuprantu is kur tiek vandenu"
Nakti spanuoju, kad esu kaime (sodyboj), kazkoks balius, ir man (sapnuose) pradeda atrodyti, kad vandenys nubego... Galvoju einu i tualeta, pazuresiu, jei tiesa prasysiu brolio, kad veztu i miesta... Ties tuo pasiziurejimu prabundu, 5val. ryto, o vandenys is tikruju bega

Buvo laaabai daug, namie isidejau merlio didziuli gabala (nes tik jis po ranka pasitaike), greitojoj dave paklode, ligoninej dar paklode, net gydytojas sake "nesuprantu is kur tiek vandenu"

Man vandenys nubego tik 38 savaitei prasidejus. Vakare ziurejom su vyru TV, staiga pajutau kazkoki keista nestipru skausma pilvo apacioje.. pagalvojau - nejaugi JAU saremiai? Tik atsistojau - kojomis pradejo teketi vanduo, tiesiog upeliais.. Kazkaip is kart supratau kad tai vandenys

QUOTE(Frosted @ 2010 07 20, 22:26)
As ryte atsikeliau, o kazkas tik - pliurpt.... per kojas ant grindu. Atvaziavome i GN, patikrino gydytoja - sako jokie vandenys nenubego
cia tikriausiai kamstis iskrito... Gimdziau ta pacia diena, tai vandenis nuleido pries gimdyma. Ju buvo kur kas daugiau nei ta rytine balute ant grindu, jei butu nubege vandenys butu buvus tikra bala, daug ten ju pas mane buvo.. 

Man lygiai tas pats...Jei butu nubege, kazkaip ramiau butu, kad JAU.Si karta sake tikriausiai irgi nenubegs, saremiai pirmiau prasides, nes visi vandenukai gale ir vienam sone, kazkaip maziukas uzspaudes laiko.Tai vel neramu kaip reiks atskirti...

Sveikos mamytės 
Aš dar tik šviežia antrą kartą iškepta mamytė
Vakar tik grįom iš ligoninės.
Man šį kartą vandenys nubėgo tik prieš pat stumimą, jau norėjo kirpti, o aš guliu ant gimdymo stalo, toniukus matuoja, sąrėmius vos iškenčiu, ir jaučiu taip šlapia
Pirmą kartą jau pasakojau, kaip nubėgo.
Tik va, noriu pasakyti, kad sužinojau, jog gimdymas turėtų prasidėti ne nuo vandenų nubėgimo, o nuo sąrėmių. Tai reiškia, kad gimdos kaklelis jau pilnai pasiruošęs. O kai man pirmąkart nubėgo vandenys, tai gimdos kaklelis dar nebuvo pilnai pasiruošęs plėstis, dėl to veikla strigo, o sąrėmiai jau stiprūs kankino.
Nors aš ir pati labai laukiau vandenų, dabar jau tikrai džiaugiuosi, kad vis tik pirmi prasidėjo sąrėmiai
Sėkmingų laukimų!

Aš dar tik šviežia antrą kartą iškepta mamytė

Man šį kartą vandenys nubėgo tik prieš pat stumimą, jau norėjo kirpti, o aš guliu ant gimdymo stalo, toniukus matuoja, sąrėmius vos iškenčiu, ir jaučiu taip šlapia

Pirmą kartą jau pasakojau, kaip nubėgo.
Tik va, noriu pasakyti, kad sužinojau, jog gimdymas turėtų prasidėti ne nuo vandenų nubėgimo, o nuo sąrėmių. Tai reiškia, kad gimdos kaklelis jau pilnai pasiruošęs. O kai man pirmąkart nubėgo vandenys, tai gimdos kaklelis dar nebuvo pilnai pasiruošęs plėstis, dėl to veikla strigo, o sąrėmiai jau stiprūs kankino.
Nors aš ir pati labai laukiau vandenų, dabar jau tikrai džiaugiuosi, kad vis tik pirmi prasidėjo sąrėmiai

Sėkmingų laukimų!
Man tai prakirpo gimdykloje, idoma kaip si karta bus