Įkraunama...
Įkraunama...

Vandenų nubėgimas

Merginos, o jei vandenys nenubega ir nera saremiu, o gimdykloj prakerpa ir nuleidzia vandenys...gimdymas pats prasideda ar kaip? ar leidzia skatinamuosius tokiu atveju? 4u.gif
Atsakyti
Naktį pabudau lyg norėdama į tualetą. Atsistojau, lyg jau bėga.. Vaje, šlapimo nelaikau, pagalvojau.. Stoviu tamsoje koridoriuje ir garsiai sakau "Arba aš sisioju, arba man vandenys bėga".... Vaje kiek jų buvo daug.. Koks kibiras doh.gif lotuliukas.gif Tik vaikas pasimuisto pilve ir bėėėėėga.. Buvo gan juokinga.. O ir jausmas keistas, vaiko jutimas viiiisai kitoks... bigsmile.gif
Atsakyti
Man nubego ligoninej, gal po kokio 3 skatinancio tepalo dozes, vyras tempe eiti pasivaikscioti aplink ligonine, o as taip uzsimaniau i WC, dar spejau nueiti ir tik isgirdau garsa kaip balionui sprogus su vandeniu. Tada ir nubego vandenys, bet labiausiai isimine tas garsas blink.gif Ir dar pamenu, kad po minutes dar nespejus laiptais uzlipti i gimdymo skyriu pasidare laaabai bloga. doh.gif O durys uzrakintos, niekas neatidaro, teko apdergti grindis, nes visas skrandzio turinys issoko taip staigiai doh.gif Iki siol geda del to blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Miško uoga @ 2010 03 20, 13:40)
Naktį pabudau lyg norėdama į tualetą. Atsistojau, lyg jau bėga.. Vaje, šlapimo nelaikau, pagalvojau.. Stoviu tamsoje koridoriuje ir garsiai sakau "Arba aš sisioju, arba man vandenys bėga".... Vaje kiek jų buvo daug.. Koks kibiras  doh.gif  lotuliukas.gif Tik vaikas pasimuisto pilve ir bėėėėėga.. Buvo gan juokinga.. O ir jausmas keistas, vaiko jutimas viiiisai kitoks...  bigsmile.gif

as visada maniau kad vandenu nubega apie stikline doh.gif dabr jau bijau kad kibirais ims teketi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Emanuel @ 2010 03 20, 13:20)
Merginos, o jei vandenys nenubega ir nera saremiu, o gimdykloj prakerpa ir nuleidzia vandenys...gimdymas pats prasideda ar kaip? ar leidzia skatinamuosius tokiu atveju? 4u.gif

ne pirma vandenis prakerpa ir ziuri, ar prasides veikla. jei ne, tada jau skatina rolleyes.gif nebutinai leidziami skatinamieji, buna ir tabletytes i maksti 4u.gif
Atsakyti
as jau gulejau ligoninej nes sonus pradejo skaudet.is miego pabudau 11.30 nes keistai pasijutau lyg ir i tualeta noreciau, ir beinant man vandenys nutekejo ir taip gana gausei,ir tada lb pasidare neramu,net issigandau bigsmile.gif galvoju viskas gimdysiu 4u.gif o as kad pradejau po koridoriu vaiksciot ieskodama daktares,jog pasakyciau,kad vandenys nubego.
Papildyta:
kiek paskaiciau daug kuriom nakty nuteka vandenys ir lyg noras i tualeta sisioti biggrin.gif
Atsakyti
Ligonineje skatino gimdyma, po 6 val nubego vandenys, dar po sesiu pagimdziau rolleyes.gif
Atsakyti
Buvo velus vakaras... 23:30... su vyru baigem zaisti stalo zaidima ir as dar uzsimaniau pasedeti ant didelio guminio kamuolio, t.y. pasiskatinti biggrin.gif , ir bestojant nuo sofos pliuptelejo daug silto vandenuko - vos spejau nubegti nuo kilimo doh.gif stovejau issiziojusi, issisketusi ir su perslapusia pizama.. tik po keleto minuuciu su vyru supratom, kad JAU thumbup.gif buvom nereliai laimingi...
Atsakyti
as tai labai bijojau ir paskutines savaites vis nesaugiau jauciaus kur eidama vis galvoi sukos mintis kaip reaguos zmones kai viesai ,,apsisiusiosiu,, blush2.gif ax.gif biggrin.gif ka reikes daryt.
bet tai ir nesulaukiau to,vandenis nuleido gimdykloje kai buvo 9cm atsidarimas, jei nubegtu gatvei tai tikrai fontanai butu nes labai daug ju buvo smile.gif
Atsakyti
Man vandenis prakirpo gydytoja ax.gif
Atsakyti
Man vandenys nubėgo taip, kad net nepajutau verysad.gif Gydytojai mano, kad tiesiog "išsiusiojau".. Baigėsi viskas tuo, kad pastebėjau žalsvas išskyras ant įkloto ir pagimdžiau mažylį 33sav... Pirmas vaikas ir pati nelabai viską supratau verysad.gif
Atsakyti
man tai su pirmu vandenis prakirpo ant stalo pries pat gimdyma, o su antru tai bus matyti g.gif ax.gif biggrin.gif
Atsakyti