Merginos, o jei vandenys nenubega ir nera saremiu, o gimdykloj prakerpa ir nuleidzia vandenys...gimdymas pats prasideda ar kaip? ar leidzia skatinamuosius tokiu atveju?

Naktį pabudau lyg norėdama į tualetą. Atsistojau, lyg jau bėga.. Vaje, šlapimo nelaikau, pagalvojau.. Stoviu tamsoje koridoriuje ir garsiai sakau "Arba aš sisioju, arba man vandenys bėga".... Vaje kiek jų buvo daug.. Koks kibiras
Tik vaikas pasimuisto pilve ir bėėėėėga.. Buvo gan juokinga.. O ir jausmas keistas, vaiko jutimas viiiisai kitoks...

Man nubego ligoninej, gal po kokio 3 skatinancio tepalo dozes, vyras tempe eiti pasivaikscioti aplink ligonine, o as taip uzsimaniau i WC, dar spejau nueiti ir tik isgirdau garsa kaip balionui sprogus su vandeniu. Tada ir nubego vandenys, bet labiausiai isimine tas garsas
Ir dar pamenu, kad po minutes dar nespejus laiptais uzlipti i gimdymo skyriu pasidare laaabai bloga.
O durys uzrakintos, niekas neatidaro, teko apdergti grindis, nes visas skrandzio turinys issoko taip staigiai
Iki siol geda del to

QUOTE(Miško uoga @ 2010 03 20, 13:40)
Naktį pabudau lyg norėdama į tualetą. Atsistojau, lyg jau bėga.. Vaje, šlapimo nelaikau, pagalvojau.. Stoviu tamsoje koridoriuje ir garsiai sakau "Arba aš sisioju, arba man vandenys bėga".... Vaje kiek jų buvo daug.. Koks kibiras
Tik vaikas pasimuisto pilve ir bėėėėėga.. Buvo gan juokinga.. O ir jausmas keistas, vaiko jutimas viiiisai kitoks... 

as visada maniau kad vandenu nubega apie stikline

QUOTE(Emanuel @ 2010 03 20, 13:20)
Merginos, o jei vandenys nenubega ir nera saremiu, o gimdykloj prakerpa ir nuleidzia vandenys...gimdymas pats prasideda ar kaip? ar leidzia skatinamuosius tokiu atveju? 

ne pirma vandenis prakerpa ir ziuri, ar prasides veikla. jei ne, tada jau skatina

as jau gulejau ligoninej nes sonus pradejo skaudet.is miego pabudau 11.30 nes keistai pasijutau lyg ir i tualeta noreciau, ir beinant man vandenys nutekejo ir taip gana gausei,ir tada lb pasidare neramu,net issigandau
galvoju viskas gimdysiu
o as kad pradejau po koridoriu vaiksciot ieskodama daktares,jog pasakyciau,kad vandenys nubego.
Papildyta:
kiek paskaiciau daug kuriom nakty nuteka vandenys ir lyg noras i tualeta sisioti

Papildyta:
kiek paskaiciau daug kuriom nakty nuteka vandenys ir lyg noras i tualeta sisioti

Ligonineje skatino gimdyma, po 6 val nubego vandenys, dar po sesiu pagimdziau

Buvo velus vakaras... 23:30... su vyru baigem zaisti stalo zaidima ir as dar uzsimaniau pasedeti ant didelio guminio kamuolio, t.y. pasiskatinti
, ir bestojant nuo sofos pliuptelejo daug silto vandenuko - vos spejau nubegti nuo kilimo
stovejau issiziojusi, issisketusi ir su perslapusia pizama.. tik po keleto minuuciu su vyru supratom, kad JAU
buvom nereliai laimingi...

as tai labai bijojau ir paskutines savaites vis nesaugiau jauciaus kur eidama vis galvoi sukos mintis kaip reaguos zmones kai viesai ,,apsisiusiosiu,,
ka reikes daryt.
bet tai ir nesulaukiau to,vandenis nuleido gimdykloje kai buvo 9cm atsidarimas, jei nubegtu gatvei tai tikrai fontanai butu nes labai daug ju buvo

bet tai ir nesulaukiau to,vandenis nuleido gimdykloje kai buvo 9cm atsidarimas, jei nubegtu gatvei tai tikrai fontanai butu nes labai daug ju buvo

Man vandenis prakirpo gydytoja

Man vandenys nubėgo taip, kad net nepajutau
Gydytojai mano, kad tiesiog "išsiusiojau".. Baigėsi viskas tuo, kad pastebėjau žalsvas išskyras ant įkloto ir pagimdžiau mažylį 33sav... Pirmas vaikas ir pati nelabai viską supratau