Įkraunama...
Įkraunama...

Persileidimai ir nesivystantys nėštumai V

Purpurine, kiek laiko nepavyksta, ar pas daktarus buvot?
Atsakyti
QUOTE(Pelargonija @ 2012 11 12, 20:50)
Purpurine, kiek laiko nepavyksta, ar pas daktarus buvot?

Nepavyksta apie 6men. Buvau pas gydytoja, tai liepe islaukt bent metu, bet as nelabai nusiteikus laukt, kai jau 33 metai ant nosies beldzias, tai man vis atrodo , kad brangus kiekvienas menuo verysad.gif na tai planuoju islaukt, bet tame tarpe gal kazko dar papildomo noreciau pavartot, sakau gal blogiau nebutu.. blush2.gif
Atsakyti
Pagerk folinę rūgštį, barovaja matka. Į tabletes Ginekol irgi įeina barovaja matka.
Šiaip tai čia ne ta tema, paskaitinėk "Netradiciniai gydymo metodai", ar nėštumo planavime.
Laikas, deja, labai greit eina. Ilgai nelaukus pasiieškok kitos daktarės.
Atsakyti
QUOTE(Pelargonija @ 2012 11 13, 10:20)
Pagerk folinę rūgštį, barovaja matka. Į tabletes Ginekol irgi įeina barovaja matka.
Šiaip tai čia ne ta tema, paskaitinėk "Netradiciniai gydymo metodai", ar nėštumo planavime.
Laikas, deja, labai greit eina. Ilgai nelaukus pasiieškok kitos daktarės.

Tai foli jau ir geriu tiek laiko, kiek planuojame lekiuka..kreipiausi cia, nes jus jau turit patirties pastoti, nors su nelabai sekmingos pabaiga verysad.gif tiesiog pagalvojau, kad kazkuri ka nors vartojo is siu priemoniu ir gali patari is savo patirties.
Atsakyti
Beje, folinę rūgštį kažkada gėriau savarankiškai po 400, kaip nurodyta ant dėžutės. O Bykova paskyrė po 4000 (10kart daugiau), sakė, nėr ką veikt su oficialia doze.
Atsakyti
Sveikos merginos,pamaniau gal kam nors bus aktualu paklausyti seminaro kuriame dalyvaus gydytojai,tema bus apie vaisingumą ir nėštumą,galima bus užduoti klausimus gydytojoms.pati turiu tokią problemą jau kelinti metai ir čia forume daug diskutavau su merginom tad įdomu viskas kas padėtų pasiekti tikslo tad kelias norinčias kviečiu šiandien vakare 18,30val sudalyvauti viename seminare . Norinčias prašau parašyti man į až iki 16val.
Atsakyti
QUOTE(Purpurine @ 2012 11 13, 10:51)
Nepavyksta apie 6men. Buvau pas gydytoja, tai liepe islaukt bent metu, bet as nelabai nusiteikus laukt, kai jau 33 metai ant nosies beldzias, tai man vis atrodo , kad brangus kiekvienas menuo  verysad.gif na tai planuoju islaukt, bet tame tarpe gal kazko dar papildomo noreciau pavartot, sakau gal blogiau nebutu.. blush2.gif

QUOTE(Purpurine @ 2012 11 13, 13:37)
Tai foli jau ir geriu tiek laiko, kiek planuojame lekiuka..kreipiausi cia, nes jus jau turit patirties pastoti, nors su nelabai sekmingos pabaiga verysad.gif tiesiog pagalvojau, kad kazkuri ka nors vartojo is siu priemoniu ir gali patari is savo patirties.

na, visu pirma, foline reikalinga ne tau, kad pastoti, o vaisiui, kad teisingai ir pilnavertiskai susiformuotu jo nervine sistema per pirmas septynias nestumo savaites. Todel foline tu geri del vaiko, o ne del pastojimo.
Toliau, pastojimas. Yra 3 variantai:
1. hormonu disbalansas. Galbut peraukstas prolaktinas, kuris slopina ovulicija. Jeigu su pinigais sunkoka, tada visu pirma priduok PRL (ryte, nuo 1-4 ciklo diena, nevalgius, negerus, nerukus, buti atsibudusiai maziausiai kaip 3 val.). jeigu finansai leidzia, tada prolaktinas, FSH, LH, TTH (skydliauke). (vieno hormono tyrimas kainuoja apie 35-45 litus, priklausomai nuo klinikos).
2. galbut blogai auga foliai - reikes nedideles stimuliacijos vaistais. Bet ta jau zinosi matydama hormonu tyrimus.
3. prasta vyro sperma. jam susilaikius nuo sekso 2-4 dienas reikia priduoti spermogramos tyrima. (masturbacijos budu gaunama sperma talpinama i indeli, ir per 30 minuciu laikant pazastyje - kad liktu kuno temperaturos) nugabenama i klinika tyrimui. reikia pilnos spermogramos. 120-170 litu priklausomai nuo klinikos.

Mano komentarai butu, 1. nelaukti tu metu, nebutina gydytojai zinoti, kad planuoti TIK 6 menesius, gali drasiai meluoti, kad pusntru metu - niekas netikrins. nes jeigu viskas gerai, tai jau is pirmo-antro ciklo butu pavyke. 2. pradeti nuo vyro spermogramos. Nes tai lengviausias tyrimas ir labai informatyvus. moteri galima tirti iki visatos pabaigos, o su vyru viskas aisku. jeigu jis turi vaiku is pirmos sntuokos tai nieko nereiskia, nes sperma galejo ir suprasteti, ir paselyje zarazos tunuoti ir t.t.

O del vitaminu - yra labai geras kompleksas Jameson's firmos - Prenatal vadinasi. labai gera sudetis, ir gelezies ten, folines 1000 ir labai gera vit E doze (profilaktika nuo nesivystanciu). Viena tablete ir visa diena laisva.

Ir labas merginos vel. Konstatuoju ketvirta nesivystanti is paskutiniu keturiu nestumu. Si karta HCG pakilo net iki 10. bet kazkur 37 ciklo diena. Nesamones. Planuose kariotipas. nes niekas nebeaisku. Jau teplioja, vis geriu dupha. kazkur 5 savaites ir 2 dienos man butu buve. Bet realiai kazkokia velyva ovuliacija gal buvo. Nes jau savaime sugebu 2-3 folius uzsiauginti. jegu ir nervu liudeti nebera. Su kiekvienu nesivystanciu jausmu ir vis maziau ir maziau.
Papildyta:
QUOTE(Pelargonija @ 2012 11 13, 13:53)
Beje, folinę rūgštį kažkada gėriau savarankiškai po 400, kaip nurodyta ant dėžutės. O Bykova paskyrė po 4000 (10kart daugiau), sakė, nėr ką veikt su oficialia doze.

as irgi geriu minimum po 1000. kas tie 400.. man net daktare israso po 800. bet po 1000 vaistineje pigiau gaunasi (akcija buvo, tai..)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 13 lapkričio 2012 - 21:47

Ir labas merginos vel. Konstatuoju ketvirta nesivystanti is paskutiniu keturiu nestumu. Si karta HCG pakilo net iki 10. bet kazkur 37 ciklo diena. Nesamones. Planuose kariotipas. nes niekas nebeaisku. Jau teplioja, vis geriu dupha. kazkur 5 savaites ir 2 dienos man butu buve. Bet realiai kazkokia velyva ovuliacija gal buvo. Nes jau savaime sugebu 2-3 folius uzsiauginti. jegu ir nervu liudeti nebera. Su kiekvienu nesivystanciu jausmu ir vis maziau ir maziau.

Uzuojauta Maidenana,sako neklausk Dievulio uz ka kodel ,nu bet sunku ir kaip paguosti,pasakyti kazka,as dariausi irgi ta kariotipa,nzn gydytoja man sake,kad labai retai kada bloagai atsakymai buna jo,siaip brangus tyrimas,nu bet as irgi vilti praradus viska tyriausi,laikykis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sandraireland @ 2012 11 13, 23:43)
Uzuojauta Maidenana,sako neklausk Dievulio uz ka kodel ,nu bet sunku ir kaip paguosti,pasakyti kazka,as dariausi irgi ta kariotipa,nzn gydytoja man sake,kad labai retai kada bloagai atsakymai buna jo,siaip brangus tyrimas,nu bet as irgi vilti praradus viska tyriausi,laikykis 4u.gif

tikrai nebeklausiu. Kazkaip si karta, kas liecia D, tai galvoju kad esu jo zaisliukas, kai jam bloga nuotaika. kad kazko jis neliestu ir kazkam nepasidarytu dar blogiau, jis tyciojasi is manes. Sakiau jau, geriau galva nukastu, bet ne, matyt jam patinka sado.. Ka padarysi, teks kenteti.
O kaip tavo kariotipas? Kaip paaiskino rezultatus? kas paaiskino rezultatus? ar genetikas? ar nevaisingumo gydytoja? Tikrai brangu, virs 400 vienam, o dviems tai beveik 900.. as pradejau dometis po truputi, ten tu chromosomu, plius tu variaciju yra aibe.. bet lbiausiai sutrikde tai, kad gali ir abieju tevu buti geri, o kazkokio is gimines bloga pasiimti. Nu tai ka, numirusius senelius su senelem tirti?

pusiau ramina, kad nebuvo gero HCG, kad laukti sirdeles plakimo. Iki to nenusvaigau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 13 lapkričio 2012 - 23:33
Maide, sunku patiket.... Stiprybes
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 11 13, 21:45)
na, visu pirma, foline reikalinga ne tau, kad pastoti, o vaisiui, kad teisingai ir pilnavertiskai susiformuotu jo nervine sistema per pirmas septynias nestumo savaites. Todel foline tu geri del vaiko, o ne del pastojimo.
Toliau, pastojimas. Yra 3 variantai:
1. hormonu disbalansas. Galbut peraukstas prolaktinas, kuris slopina ovulicija. Jeigu su pinigais sunkoka, tada visu pirma priduok PRL (ryte, nuo 1-4 ciklo diena, nevalgius, negerus, nerukus, buti atsibudusiai maziausiai kaip 3 val.). jeigu finansai leidzia, tada prolaktinas, FSH, LH, TTH (skydliauke). (vieno hormono tyrimas kainuoja apie 35-45 litus, priklausomai nuo klinikos).
2. galbut blogai auga foliai - reikes nedideles stimuliacijos vaistais. Bet ta jau zinosi matydama hormonu tyrimus.
3. prasta vyro sperma. jam susilaikius nuo sekso 2-4 dienas reikia priduoti spermogramos tyrima. (masturbacijos budu gaunama sperma talpinama i indeli, ir per 30 minuciu laikant pazastyje - kad liktu kuno temperaturos) nugabenama i klinika tyrimui. reikia pilnos spermogramos. 120-170 litu priklausomai nuo klinikos.

Mano komentarai butu, 1. nelaukti tu metu, nebutina gydytojai zinoti, kad planuoti TIK 6 menesius, gali drasiai meluoti, kad pusntru metu - niekas netikrins. nes jeigu viskas gerai, tai jau is pirmo-antro ciklo butu pavyke. 2. pradeti nuo vyro spermogramos. Nes tai lengviausias tyrimas ir labai informatyvus. moteri galima tirti iki visatos pabaigos, o su vyru viskas aisku. jeigu jis turi vaiku is pirmos sntuokos tai nieko nereiskia, nes sperma galejo ir suprasteti, ir paselyje zarazos tunuoti ir t.t.

O del vitaminu - yra labai geras kompleksas Jameson's firmos - Prenatal vadinasi. labai gera sudetis, ir gelezies ten, folines 1000 ir labai gera vit E doze (profilaktika nuo nesivystanciu). Viena tablete ir visa diena laisva.

Aciu tau labai uz issamu atsakyma 4u.gif
Vyro spermograma jau sutare su klinika ryt vesti tyrimams.
Gydytoja man tik sake jei noriu galiu issitirti progesterona ir prolaktina, ir tai padaryti reiktu 22-24 c.d., ta ir planouju daryti, tai jai as tirsiu tom dienom, tai man negerai rodys prolaktina, ar butinai 3 c.d g.gif Del tu kitu nieko nesake. Tai siu nepakanka kazka pamatyti, ar reik dar tuos kitus darytis?
Ai, beje ar nebus blogi rezultatai jei si menesi labai didziuliame strese gyvenu , net sios menesines suvelavo kokiom 3 dienom (ciklas buvo 33dienos) o atsirado sugerus 1 dufo tablete? beje, man niekada taip nera buve, ciklas gana reguliarus 28-30d. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Purpurine: 14 lapkričio 2012 - 09:51
QUOTE(Purpurine @ 2012 11 14, 10:47)
Aciu tau labai uz issamu atsakyma 4u.gif
Vyro spermograma jau sutare su klinika ryt vesti tyrimams.
Gydytoja man tik sake jei noriu galiu issitirti progesterona ir prolaktina, ir tai padaryti reiktu 22-24 c.d., ta ir planouju daryti, tai jai as tirsiu tom dienom, tai man negerai rodys prolaktina, ar butinai 3 c.d g.gif  Del tu kitu nieko nesake. Tai siu nepakanka kazka pamatyti, ar reik dar tuos kitus darytis?
Ai, beje ar nebus blogi rezultatai jei si menesi labai didziuliame strese gyvenu , net sios menesines suvelavo kokiom 3 dienom (ciklas buvo 33dienos) o atsirado sugerus 1 dufo tablete? beje, man niekada taip nera buve, ciklas gana reguliarus 28-30d.  doh.gif

sveikinimai del spermogramos pridavimo.
Progesterona tai gerai, rodys ar ivyko ovuliacija, o del PRL tai nezinau kodel tokia c.d. Man visada liepdavo tirti 1-4 c.d. Tiesa, stresas labai itakoja PRL, tad diena pries ir ta diena turi buti rami, pailsejusi. PRL pats negailestingiausias hormonas, jis sokineja pirmai progai pasitaikus. Bet jeigu gydytoja liepe PRL priduoti tada,. tai ir klausykis.
Atsakyti