aš paprieštaraučiau kas dėl gamtos, jeigu būčiau nesityrusi, nieko nedariusi, abejoju, kad ir trečią kartą būtų pavykę išnešioti tiek sav. kiek matote mano paraše

QUOTE(zapaske @ 2012 10 01, 14:14)
Sveikos, man diagnozavo nesivystantį nėštumą.
Buvau pas savo gydytoją ir dėl visa ko apsilankiau pas kitą privačiai - abi pasakė tą patį, kad laukiuosi 8-ą savaitę, o leliukas atrodo ir visi kiti duomenys kaip 6-ą savaitę, širdutės negirdėti.
Sakė, jog po savaitės teks daryti valymą arba persileisiu pati, bet aš labai nenoriu to valymo, juk gali pažeisti gimdą ar ką kitą.. Sakykit, gal žinot, ką daryti, kad savaime įvyktų persileidimas?

Man 8 sav nesivystantis nestumas kai buvo, gine skyre 4 Citotec tabletes (2 lt/vnt), jos sukele issivalyma, buvau namie, nereikejo i jokia ligonine, issivale viskas graziai, abrazijos neprireike.
Dabar 20 savaite nestumo uzteko 1 Citotec tabletes, ivyko gimdymas, issivale viskas savaime, irgi neprireike abrazijos.
Bet tie vaistai skiriami tik gydytoju, tenka pasirasyti po ju anotacija, ir gydytojas uzpildo is paso duomenis, kam jas paskiria.
QUOTE(Indukė @ 2012 10 02, 15:03)
aš paprieštaraučiau kas dėl gamtos, jeigu būčiau nesityrusi, nieko nedariusi, abejoju, kad ir trečią kartą būtų pavykę išnešioti tiek sav. kiek matote mano paraše 

as jei buciau nurasius gamtai netureciau dbr to nuostabaus 10 men stebuklelio

QUOTE(jurgyte666 @ 2012 10 02, 16:24)

QUOTE(*Infiniti* @ 2012 09 28, 11:17)
Sveikutes,noriu paklausti,kiek su savaiminiu persileidimu kraujavot?
4sav.
QUOTE(zapaske @ 2012 10 01, 14:14)
Sakykit, gal žinot, ką daryti, kad savaime įvyktų persileidimas?
Na, nebijok, gimdos nepraduria, niekam, bet žinoma, geriau su citotek vaistais, kuriuos tau duos tik gine. Jų pašalinis pov. persileidimo sukėlimas, o pagrinde su jais gydo skrandžio opas... labai jau susitraukinėjo man ne tik gimda, bet ir skrandis.. man taip buvo, labai sunku, net temperatūra pakilo, krėtė šaltis.
Na nors gal, kaip sakote, ir nepažeistų gimdos, tačiau norėčiau tokios intervencijos tik kraštutiniu atveju, norėčiau, kad užtektų vaistų... Kaip suprantu juos reikia gerti, nes yra dar kažkokie vaistai persileidimui sukelti, tačiau vartojami kaip makšties žvakutės, ar kažką maišau? Tikiuosi jie nekainuoja karvės..
Teks pakalbėti su savo ginekologe dėl to, nes ji apie vaistus nieko neminėjo.

Sveikos
Jungiuosi ir aš į jūsų temutę. Vakar pasakė kad mano mažiuko širdutė nebeplaka, nors prieš savaitę su trupučiu dar viskas buvo gerai.
Truputuką pakraujuoju, tačiau žirniukas dar gimdoje, sakė laukti savaiminio persileidimo
Jokių man vaistų neskyrė, norisi kuo greičiau tą košmarą išgyventi...tas laukimas tiesiog žudo, nerandu sau vietos...

Jungiuosi ir aš į jūsų temutę. Vakar pasakė kad mano mažiuko širdutė nebeplaka, nors prieš savaitę su trupučiu dar viskas buvo gerai.

QUOTE(Bizzz @ 2012 10 06, 21:17)
Sveikos
Truputuką pakraujuoju, tačiau žirniukas dar gimdoje, sakė laukti savaiminio persileidimo
Jokių man vaistų neskyrė, norisi kuo greičiau tą košmarą išgyventi...tas laukimas tiesiog žudo, nerandu sau vietos...

Papildyta:
QUOTE(sandraireland @ 2012 10 01, 21:32)
Sveikute,o sakyk man gydytoja patare aspirina pagert jei planuoju po 2persileidimu,tad jau 2 men kaip geriu,sake iki36 sav gert pastojus,ar ne per ilgai,kaip manai,o jei dar ilgiau nepastosiu gal padaryt pertrauka man nebegert kazkiek laiko? 

As geriau metus...

Siaipa s ir pati jau paskutinius pora menesiu geriau kas antra diena, nes melynes atsirasdavo, perdaug suskystinau..
QUOTE(zapaske @ 2012 10 03, 20:18)
Na nors gal, kaip sakote, ir nepažeistų gimdos, tačiau norėčiau tokios intervencijos tik kraštutiniu atveju, norėčiau, kad užtektų vaistų... Kaip suprantu juos reikia gerti, nes yra dar kažkokie vaistai persileidimui sukelti, tačiau vartojami kaip makšties žvakutės, ar kažką maišau? Tikiuosi jie nekainuoja karvės..
Teks pakalbėti su savo ginekologe dėl to, nes ji apie vaistus nieko neminėjo. 

Pirma karta Citotec naudojau ir geriant, ir i maksti tuo paciu metu, tai vaistukas per abu galus vartojamas

QUOTE(Lenastar17 @ 2012 10 02, 16:01)
....... kad gamta pati sureguliuoja taip, kad mes lusilauktume sveiku gražių vaikų... Naturali atranka.
Ačiū už paguodą. Tau pavyko iš antro karto, įdomu ar lauktum natūralios atrankos po kokių 7 ar 9 persileidimų. Gal vis dėlto eitum pas gydytojus.
QUOTE(Maidenana @ 2012 10 07, 16:30)

Papildyta:
As geriau metus...

Siaipa s ir pati jau paskutinius pora menesiu geriau kas antra diena, nes melynes atsirasdavo, perdaug suskystinau..
aisku,nes man cia airijoj sake kai pastosiu duos ta aspirina gert tik ginekologe lt prisake kad man pries pastojima reikia gert o ne jau pastojus,tai jau trecias menuo geriu bet vis dar nepastoju,o dar man galva skauda del vieno dalyko,gal Maide tu zinosi,cia man israse clomid ,clomiphena gert del ovuliacijos skatinimo,nes nereguliarios menesines ir praeita men nepastebejau,kad ovuliacija butu ivykusi,tai nzn ar man gert tas tabletes nes apie jas skaiciau,kad gali visko ivykti kad gydytojas su echoskopu turi stebet kas ten darosi,o cia man israse ir liepe gert be jokiu stebejimu???