QUOTE(angelyte123 @ 2013 01 08, 11:10)
Palatos kaimyne turbut butu nukraujavus jei nebutu pabegus is ligonines ir nuvykus pas savo daktare. Jos daktare skyre leidziamus vaistus kurie stabdo kraujavima , as jai leidau kas 6h ir kraujavimas liovesi.
Ligoninej pasake - iki 16sav mes esam bejegiai nes nera jokiu vaistu.. Pasirodo yra tik ar jiems gaila ar jie poxuistai

))
Kazkokia girdeta istorija, penktadieni buvau pas savo daktare, tai pas ja kaip tik buvo paciente pabegusi is liginines su kraujavimu ir jai daktaryte taip pat dave leidziamu vaistu..ga ta pati
pas mane ir ne viskas gerai, mazius nesivysto ir neauga beveik..jau beveik 8-9 sav mano nestumui o penktadieni buvo tik 6mm pats kunelis leliuko ir sirdele vos vos plake..

tai ir geriu kruva vaistu, aisiu ryt ziures ar kiek paaugo ar verta ji saugot, nes gali buti apsigimes, kad taip sunkiai lasteles dalinasi, nes as visa laik geriu vaistus, tai turbut tik jie ji ir kiek laiko..beje, tokiais atvejais kaip mano, kaip gydytoja sako paziuret ar kas butu gero ir paaugtu jis ar ne, yra leidziami vastai, tik LT ju nera o reik Rusijoje, Baltarusijoje ar Ukrainoje pirkti, ir pati tuo metu ir neturejo..yra vizgi manau tu vaistu visokiu, ne visos gines juos zino, bet blogiausia, kad jie mum nepasiekiami..