Įkraunama...
Įkraunama...

Persileidimai ir nesivystantys nėštumai V

QUOTE(angelyte123 @ 2013 01 06, 17:05)
Kiek jums buvo sav kai mate plakancia sirdute?  pasidalinkite savo patirtimi

Man po 2 IVF buvo 7 savaitės, kai pamatė plakančią širdutę 1 leliuko, bet ir kiti 2 buvo uzkibę, tik lėčiau vystėsi, dar neplake. Deja, mano istorija liūdna - 9 savaitę, pasakė, kad širdelė nebeplaka ir yra tų pačių 7 savaičių, o ir kiti nustojo vystytis. Liepė laukt kol išsivalys savaime.
Iš visos širdies linkiu nepatirti tokio skausmo... unsure.gif laikykis!
Atsakyti
uzjauciu bet svarbiausia nepasiduoti !

zodziu mano situacija tokia - ryte paziurejo pora daktaru ir sugebejo iziureti kad pas mane matosi du smile.gif))
Sake vieno sirdute plaka tikrai o del antrojo truputi abejoja..
Liepe laukti savaite ir kartoti echoskopa...

ir vat pakartojau HCG - ats siandienos buvo beveik 76 000 (penktadienio 88 590).

Gydytojas sake kad HCG pasiekia savo sveika maksimuma (100 000) apie 60 nestumo diena ir tada pradeda mazeti.

Man tas mazejimas baisus bet bandau pasitiketi gydytoju.

Ar jus daretes HCG 7 -8 savaiciu ? jei taip, koks buvo dydys? mazejo ar didejo ?
Atsakyti
QUOTE(angelyte123 @ 2013 01 07, 15:01)
uzjauciu bet svarbiausia nepasiduoti !

zodziu mano situacija tokia - ryte paziurejo pora daktaru ir sugebejo iziureti kad pas mane matosi du smile.gif))
Sake vieno sirdute plaka tikrai o del antrojo truputi abejoja..
Liepe laukti savaite ir kartoti echoskopa...

ir vat pakartojau HCG - ats siandienos buvo beveik 76 000 (penktadienio 88 590).

Gydytojas sake kad HCG pasiekia savo sveika maksimuma (100 000) apie 60 nestumo diena ir tada pradeda mazeti.

Man tas mazejimas baisus bet bandau pasitiketi gydytoju.

Ar jus daretes HCG 7 -8 savaiciu ? jei taip, koks buvo dydys? mazejo ar didejo ?

4u.gif Geros zinios, as ju labai laukiau smile.gif Tikiuos, kad antra sirdute ir plaka, tik jos nesimato wub.gif

O del HCG nezinau, lab idomu, reiks gydytojos paklausineti apie tai. Bet, manau, tikrai turi gydytoju pasitiketi smile.gif
Atsakyti
Na tureciau pasitiketi bet kai daktare palatos kaimynei nemate salia vaisiaus kraujosruvos plius neskyre jokiu vaistu nuo kraujavimo ir pan bajeriai as sunkiai ja tikiu...

QUOTE(jolantulia @ 2013 01 07, 23:25)
4u.gif Geros zinios, as ju labai laukiau smile.gif Tikiuos, kad antra sirdute ir plaka, tik jos nesimato  wub.gif

O del HCG nezinau, lab idomu, reiks gydytojos paklausineti apie tai. Bet, manau, tikrai turi gydytoju pasitiketi smile.gif

Atsakyti
QUOTE(angelyte123 @ 2013 01 08, 08:15)
Na tureciau pasitiketi bet kai daktare palatos kaimynei nemate salia vaisiaus kraujosruvos plius neskyre jokiu vaistu nuo kraujavimo ir pan bajeriai as sunkiai ja tikiu...

blink.gif verysad.gif o, kaip tavo palatos kaimyne jauciasi ?
Ir kada tau vel ultragarsa darys? rolleyes.gif
Atsakyti
Palatos kaimyne turbut butu nukraujavus jei nebutu pabegus is ligonines ir nuvykus pas savo daktare. Jos daktare skyre leidziamus vaistus kurie stabdo kraujavima , as jai leidau kas 6h ir kraujavimas liovesi.
Ligoninej pasake - iki 16sav mes esam bejegiai nes nera jokiu vaistu.. Pasirodo yra tik ar jiems gaila ar jie poxuistai smile.gif))

QUOTE(jolantulia @ 2013 01 08, 12:49)
blink.gif verysad.gif o, kaip tavo palatos kaimyne jauciasi ?
Ir kada tau vel ultragarsa darys?  rolleyes.gif

Atsakyti
Kurioj čia ligoninėj? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(angelyte123 @ 2013 01 08, 11:10)
Palatos kaimyne turbut butu nukraujavus jei nebutu pabegus is ligonines ir nuvykus pas savo daktare. Jos daktare skyre leidziamus vaistus kurie stabdo kraujavima , as jai leidau kas 6h ir kraujavimas liovesi.
Ligoninej pasake - iki 16sav mes esam bejegiai nes nera jokiu vaistu.. Pasirodo yra tik ar jiems gaila ar jie poxuistai smile.gif))

Kazkokia girdeta istorija, penktadieni buvau pas savo daktare, tai pas ja kaip tik buvo paciente pabegusi is liginines su kraujavimu ir jai daktaryte taip pat dave leidziamu vaistu..ga ta pati g.gif
pas mane ir ne viskas gerai, mazius nesivysto ir neauga beveik..jau beveik 8-9 sav mano nestumui o penktadieni buvo tik 6mm pats kunelis leliuko ir sirdele vos vos plake.. verysad.gif tai ir geriu kruva vaistu, aisiu ryt ziures ar kiek paaugo ar verta ji saugot, nes gali buti apsigimes, kad taip sunkiai lasteles dalinasi, nes as visa laik geriu vaistus, tai turbut tik jie ji ir kiek laiko..beje, tokiais atvejais kaip mano, kaip gydytoja sako paziuret ar kas butu gero ir paaugtu jis ar ne, yra leidziami vastai, tik LT ju nera o reik Rusijoje, Baltarusijoje ar Ukrainoje pirkti, ir pati tuo metu ir neturejo..yra vizgi manau tu vaistu visokiu, ne visos gines juos zino, bet blogiausia, kad jie mum nepasiekiami.. verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Purpurine: 08 sausio 2013 - 13:15
O kada buvo tavo paskutines menesines?

Nes gydytojai labai idomiai skaiciuoja - vieni pagal pask mm pirmaja diena, kiti pagal ovuliacijos diena , na o mano atveju pagal isodinimo diena nes dariausi IVF.
Taigi pagal vienus daktarus mum turi buti 9-10 sav, pagal kita skaiciavima 7 sav su byskiu kas dabar ir yra. tai as nesuprantu kaip man reik skaiicuoti nes daktarai skirtingos nuomones del to skaiciavimo :///

o palatos kaimyne pastojo po ovuliacijos stimuliacijos, musu MM buvo poros dienu skirtumui jai suskaiciuoja 6 sav pabaiga na o kiti velgi suskaiciuoja daugiau.

QUOTE(Purpurine @ 2013 01 08, 15:11)
Kazkokia girdeta istorija, penktadieni buvau pas savo daktare, tai pas ja kaip tik buvo paciente pabegusi is liginines su kraujavimu ir jai daktaryte taip pat dave leidziamu vaistu..ga ta pati g.gif
pas mane ir ne viskas gerai, mazius nesivysto ir neauga beveik..jau beveik 8-9 sav mano nestumui  o penktadieni buvo tik 6mm pats kunelis leliuko ir sirdele vos vos plake.. verysad.gif  tai ir geriu kruva vaistu, aisiu ryt ziures ar kiek paaugo ar verta ji saugot, nes gali buti apsigimes, kad taip sunkiai lasteles dalinasi, nes as visa laik geriu vaistus, tai turbut tik jie ji ir kiek laiko..beje, tokiais atvejais kaip mano, kaip gydytoja sako paziuret ar kas butu gero ir paaugtu jis ar ne, yra leidziami vastai, tik LT ju nera o reik Rusijoje, Baltarusijoje ar Ukrainoje pirkti, ir pati tuo metu ir neturejo..yra vizgi manau tu vaistu visokiu, ne visos gines juos zino, bet blogiausia, kad jie mum nepasiekiami.. verysad.gif

Atsakyti
QUOTE(angelyte123 @ 2013 01 08, 14:10)
O kada buvo tavo paskutines menesines?

Nes gydytojai labai idomiai skaiciuoja - vieni pagal pask mm pirmaja diena, kiti pagal ovuliacijos diena , na o mano atveju pagal isodinimo diena nes dariausi IVF.
Taigi pagal vienus daktarus mum turi buti 9-10 sav, pagal kita skaiciavima 7 sav su byskiu kas dabar ir yra. tai as nesuprantu kaip man reik skaiicuoti nes daktarai skirtingos nuomones  del to skaiciavimo :///

o palatos kaimyne pastojo po ovuliacijos stimuliacijos, musu MM buvo poros dienu skirtumui jai suskaiciuoja 6 sav pabaiga na o kiti velgi suskaiciuoja daugiau.

as tai naturaliai pastojau, bet mano ovuliacija buvo velyva, kazkur net 19c.d..tai as net ir nezinau kiek man laiko..ovuliacija buvo lapkricio 25 diena, zinau, nes dariausi OV testus unsure.gif
Nezinau, kaip ta mergina pastojo, tiesiog kai laukiau apziuros, buvo pas mano gydytoja jauna mergina, pabegusi is ligonines nes kraujavo, ir girgejau, kaip padave leidziamu vaistu, todel pamaniau gal ta pati jusu palatos kaimyne..
Atsakyti
tai jeigu OV buvo 11 25, tau ir yra max 6 sav o ne 9 sav.
nes mano isodinimas vyko 11 14 ir man suskaiciuoja 7 sav ir sako kad viskas gerai.

Gali buti visko, ji penktadieni ir bego pas savo daktare smile.gif

QUOTE(Purpurine @ 2013 01 08, 16:25)
as tai naturaliai pastojau, bet mano ovuliacija buvo velyva,  kazkur net 19c.d..tai as net ir nezinau kiek man laiko..ovuliacija buvo lapkricio 25 diena, zinau, nes dariausi OV testus unsure.gif
Nezinau, kaip ta mergina pastojo, tiesiog kai laukiau apziuros, buvo pas mano gydytoja jauna mergina, pabegusi is ligonines nes kraujavo, ir girgejau, kaip padave leidziamu vaistu, todel pamaniau gal ta pati jusu palatos kaimyne..

Atsakyti
sveikos visos 4u.gif na ka ir man ko gero nesivystantis, taip dziaugemes, kai testas parode II, paskutines mm buvo 11 03..siandien nuejau pas gine, echo rodo puslyte, sako arba mazas nestumas labai, arba nesivystantis...ateit po dvieju savaiciu jei kraujuot nepradesiu, nors pasak jos, tureciau pradet, asaros rieda...nors aisku dar turiu mazos vilties, kad gal verysad.gif
Atsakyti