Purpurine, gaila....stiprybes tau...
Man kai papildomai ziurejo vaisiu, ir kai nemate sirdeles darbo, dar patikrino ir vaisiaus kraujotaka....tik deja taip pat jokio kraujotakos darbo nebuvo...nors salia gimdoje buvo, bet vaisiuje nebe....
Stiprybes tau.
Purpurine, tikras siaubas.. Jeigu galesi, paklausk, prasau, kokius tyrimus dare. Nes as su nuolatiniais nesivystanciais.. Tai irgi nezinia..
QUOTE(Purpurine @ 2013 01 10, 07:44)
ir dar paims kraujo (tirs kazkokias imunologines ligas ar ne mano organizmo imunitetas zudo vaisiu ir jis tiriamas kol vis dar laukiesi) , nes jai apskiritai mano situacija labai idomi, kad vaisius galtutinai nezuva, bet ir neauga. tai tiek..gyvenu toliau tame siaube ir laukiu pirmadienio 

Negirdejau apie toki tyrima. Cia privaciame kabinete ar poliklinikoje pasiule si tyrima?
QUOTE(Maidenana @ 2013 01 10, 12:50)
Purpurine, tikras siaubas.. Jeigu galesi, paklausk, prasau, kokius tyrimus dare. Nes as su nuolatiniais nesivystanciais.. Tai irgi nezinia..
Cia sake tik sorpo daro, lyg 250lt kainuoja, tai ten kazkokie imuniniai tyrimai kazkas su antikuniais ir ziuriu pas jos yra tyrimas pries kiausides, spermatozoidus ir dar kazka, gal sitas

Papildyta:
QUOTE(Samanta @ 2013 01 10, 13:05)
Negirdejau apie toki tyrima. Cia privaciame kabinete ar poliklinikoje pasiule si tyrima?
As privaciai vaikstau..poliklinikos daktarytes man atrodo i tokius tyrimus nei gilinasi, o gal kai kurios ir negirdejusios..jauciu kaikurios SM mergaites uz kai kurias gydytojas tikrai daugiau visko girdejusios ir zino.
QUOTE(Purpurine @ 2013 01 10, 13:18)
Cia sake tik sorpo daro, lyg 250lt kainuoja, tai ten kazkokie imuniniai tyrimai kazkas su antikuniais ir ziuriu pas jos yra tyrimas pries kiausides, spermatozoidus ir dar kazka, gal sitas
..as dar nelabai gaudaus, bet ji kazka minejo reik paziuret ar mano imunine nezudo pati vaisiaus ir si tyrima tikslinga daryti kol esi nescia vis dar arba pora savaiciu po nesivystancio, nes po o jis nerezultatyvus. Tai jei sita rastu, sake tada gausi svirktus i uzpakali pries kiekviena ovuliacija ir jei jau pastociau, tai iki nestumo vidurio reiktu badytis kazkokus vaistukus..o jei mano ta imunine vizgi nepasitvirtintu, tada matyt gamtos klaida, tiesiog vaisiaus lasteles blogai dalijasi ir organizmas ji meta lauk..plius man jau ir visi cieli 32 tai kaip ir didesne lasteliu dalijimosi klaidos tikimybe..ech but tu meteliu maziau, tai ne taip viskas gal blogai atrodytu ar nors vienas leliukas butu, o dabar... 
Papildyta:
As privaciai vaikstau..poliklinikos daktarytes man atrodo i tokius tyrimus nei gilinasi, o gal kai kurios ir negirdejusios..jauciu kaikurios SM mergaites uz kai kurias gydytojas tikrai daugiau visko girdejusios ir zino.

Papildyta:
Purpurine, laikykis-gal dar ne viskas taip blogai. Tokia būsena man pažįstama ir yra labai sunki, ypač psichologiškai... Jei darys tau tą tyrimą iš kraujo ( "kur tirs kazkokias imunologines ligas ar ne mano organizmo imunitetas zudo vaisiu ir jis tiriamas kol vis dar laukiesi"), būtinai ir mums parašyk tyrimo pavadinimą ir kur jį darysies.
QUOTE(Žirniukė @ 2013 01 10, 14:08)
Purpurine, laikykis-gal dar ne viskas taip blogai. Tokia būsena man pažįstama ir yra labai sunki, ypač psichologiškai... Jei darys tau tą tyrimą iš kraujo ( "kur tirs kazkokias imunologines ligas ar ne mano organizmo imunitetas zudo vaisiu ir jis tiriamas kol vis dar laukiesi"), būtinai ir mums parašyk tyrimo pavadinimą ir kur jį darysies.
Blogai

QUOTE(Purpurine @ 2013 01 10, 15:17)
Blogai
jau rasiau, kad ji daro Sorpo, bet kraujo paims mano daktare ir perduos i Sorpo, ir rezultatus ji man pakomentuos, nes Sorpo tik atlieka tyrima, bet nekomentuoja..Ir tai ji minejo kad Sopro daro kazka, bet ir tai jie nera pacio auksciasio lygio laboratrija, nera pas mus normaliu laboratoriju ir dag kas mum cia nepasiekiama, va ka man gine pasake. beje, ji man is kart kai tik pastojau liepe gert Trombo ASS , taip uzkirst jei tureciau AFS, bet to matyt nera, vadinasi kazkas kitas..

Gali būti imuniteto dalykai

QUOTE(Pelargonija @ 2013 01 10, 14:19)
Gali, bet man tai apskritai pirmas nestumas, tai gali ir buti tiesiog gamtos klaida..bet nenoriu, kad tai pasikartotu, tai is kart noriu uzbegt ivikiams uz akiu kol tai galima padaryti..
QUOTE(Purpurine @ 2013 01 10, 14:18)
..as dar nelabai gaudaus, bet ji kazka minejo reik paziuret ar mano imunine nezudo pati vaisiaus ir si tyrima tikslinga daryti kol esi nescia vis dar arba pora savaiciu po nesivystancio, nes po o jis nerezultatyvus. Tai jei sita rastu, sake tada gausi svirktus i uzpakali pries kiekviena ovuliacija ir jei jau pastociau, tai iki nestumo vidurio reiktu badytis kazkokus vaistukus..o jei mano ta imunine vizgi nepasitvirtintu, tada matyt gamtos klaida, tiesiog vaisiaus lasteles blogai dalijasi ir organizmas ji meta lauk..plius man jau ir visi cieli 32 tai kaip ir didesne lasteliu dalijimosi klaidos tikimybe..ech but tu meteliu maziau, tai ne taip viskas gal blogai atrodytu ar nors vienas leliukas butu, o dabar... 
tada zinau kas per tyrimas. antikuniai pries spermatozoidus ir dar kazkokie antikuniai yra. Maciau as rtyrima sorpo puslapyje. o pakomentuoti ir googlas gali, tik ka po to su tais komentarais daryti..

man cieli 35, tai zinai..
QUOTE(Purpurine @ 2013 01 10, 15:17)
beje, ji man is kart kai tik pastojau liepe gert Trombo ASS , taip uzkirst jei tureciau AFS, bet to matyt nera, vadinasi kazkas kitas..
trombo ass geria visos kam 30+. O AFS gali buti ir uzsleptas. As jau po IUI, tai nuo galimos implantacijos dienos is viso, clexana leidziuosi, nors AFS pas mane neigiamas.QUOTE(Purpurine @ 2013 01 10, 15:21)
Gali, bet man tai apskritai pirmas nestumas, tai gali ir buti tiesiog gamtos klaida..bet nenoriu, kad tai pasikartotu, tai is kart noriu uzbegt ivikiams uz akiu kol tai galima padaryti..
matai.. gal paguosiu. nes aplink visos merginos, kurios pastojo pirma karta, visos ir persileido. Amzius 27-35. bet dabar jau is antro nestumo supuoja savo lelius. Sunku susitaikyti su praradimu, taciau... Antra karta pasiseks. Tikiuosi, pastoji natur ir greitai, tad manau, nebebus tokiu "siurprizu". QUOTE(Maidenana @ 2013 01 11, 13:24)
tada zinau kas per tyrimas. antikuniai pries spermatozoidus ir dar kazkokie antikuniai yra. Maciau as rtyrima sorpo puslapyje. o pakomentuoti ir googlas gali, tik ka po to su tais komentarais daryti..
trombo ass geria visos kam 30+. O AFS gali buti ir uzsleptas. As jau po IUI, tai nuo galimos implantacijos dienos is viso, clexana leidziuosi, nors AFS pas mane neigiamas.
matai.. gal paguosiu. nes aplink visos merginos, kurios pastojo pirma karta, visos ir persileido. Amzius 27-35. bet dabar jau is antro nestumo supuoja savo lelius. Sunku susitaikyti su praradimu, taciau... Antra karta pasiseks. Tikiuosi, pastoji natur ir greitai, tad manau, nebebus tokiu "siurprizu".
trombo ass geria visos kam 30+. O AFS gali buti ir uzsleptas. As jau po IUI, tai nuo galimos implantacijos dienos is viso, clexana leidziuosi, nors AFS pas mane neigiamas.
matai.. gal paguosiu. nes aplink visos merginos, kurios pastojo pirma karta, visos ir persileido. Amzius 27-35. bet dabar jau is antro nestumo supuoja savo lelius. Sunku susitaikyti su praradimu, taciau... Antra karta pasiseks. Tikiuosi, pastoji natur ir greitai, tad manau, nebebus tokiu "siurprizu".
Turbut sitas, tik man aktualus antikuniai pries placenta, bet Sorpo sito neiskiria ir reikia visa ju kompleksa imti..nu pasidarysiu ir paciai idomu ka parodys..
Na as ir labai tikiuosi, kad antras nestumas bus sekmingas..pastojau as naturaliai is ketvirto ciklo..tik ta menesi geriau salaviju arbata iki O, ir dar borovaja matka, niu ir uzkibo..tik, kad visa pradzia mano nestumo buvo kazkokia netokia..ir O tame menesi kazkaip keistai net 19c.d buvo, sakyciau velokai, nors mano ciklas paprastai buna 30 dienu, bet gal ir normaliai net nzn..Siaip dar ir preita cikla pries pastojant ir kazkokios nesamones dares nes menesines atsirado tik 34 c.d. ir to isgerus viena tablete dufo

Šiandien nuvykau į klinikas dėl kraujavimo, nustatė nesivystantį. Gydytojas bandė guost, kad gal dar... Bet pati ant ekranėlio mačiau, kad tikrai nesivysto, nes žinau tikslią datą pastojimo, o ekrane tik gemaline puslyte maza mates (taskiukas), nors jau turėtų embrionas matytis ar net širdelė plakt. Siaip jaučiausi visiškai gerai, tik pradėjau nei iš šio nei iš to gana smarkiai kraujuot. Gydytojas sakė, kad dabar trys variantai: laukt kol natūraliai išsivalys, medikamentais iššaukt persiledimą arba išvalymas. Pats gydytojas sakė neigiami nusiteikęs prieš instrumentinį įsikišimą, aikšku kol dar nebūtina. Aš ir pati norėčiau, kad viskas geriau įvyktų natūraliai. Pirmadienį pas ginekologę dar eisiu.
Ar laukėt kas nors kol natūraliai persileisit? Ar važiavot į ligoninę, ar tiesiog namie tai įvyko? Ar didelis skausmas, skaičiau kad reikia vaistų turėt nuo skausmo būtinai. Ar būtina abraziją daryt po natūralaus persileidimo? Dar bijau, kad mano mamos kraujas -, o as taip lig šiol net nežinau savo kraujo grupės? Ar nereik turint tarkim "-" po persileidmo kokių vaistų suleist, kaip po gimdymo? Taip baisu, kad nenukraujuočiau netyčia mirtinai, kol mano grupę kraujo nustatytu, jei kas atsitiktų.
Žiūriu visoms rekomenduoja po persileidimo palaukt 3 mėnesiu ar pusę metų iki kito karto, bet tas gydytojas kaip tik sakė kad galima vėl iš karto bandyt pastot. Sakė, kad kiti gydytojai siūlo atsigaut, pagert vitaminu, išvykt į kelionę, bet jo nuomone geriausias vaistas atsigaut yra vėl pastot. Galvoju gal jis ir teisus, juk kol organizmas nebus pasiruošę tai pats neleis pastot
Ar laukėt kas nors kol natūraliai persileisit? Ar važiavot į ligoninę, ar tiesiog namie tai įvyko? Ar didelis skausmas, skaičiau kad reikia vaistų turėt nuo skausmo būtinai. Ar būtina abraziją daryt po natūralaus persileidimo? Dar bijau, kad mano mamos kraujas -, o as taip lig šiol net nežinau savo kraujo grupės? Ar nereik turint tarkim "-" po persileidmo kokių vaistų suleist, kaip po gimdymo? Taip baisu, kad nenukraujuočiau netyčia mirtinai, kol mano grupę kraujo nustatytu, jei kas atsitiktų.
Žiūriu visoms rekomenduoja po persileidimo palaukt 3 mėnesiu ar pusę metų iki kito karto, bet tas gydytojas kaip tik sakė kad galima vėl iš karto bandyt pastot. Sakė, kad kiti gydytojai siūlo atsigaut, pagert vitaminu, išvykt į kelionę, bet jo nuomone geriausias vaistas atsigaut yra vėl pastot. Galvoju gal jis ir teisus, juk kol organizmas nebus pasiruošę tai pats neleis pastot
QUOTE(Vicious_L @ 2013 01 12, 04:16)
Šiandien nuvykau į klinikas dėl kraujavimo, nustatė nesivystantį.
...
Ar laukėt kas nors kol natūraliai persileisit? Ar važiavot į ligoninę, ar tiesiog namie tai įvyko? Ar didelis skausmas, skaičiau kad reikia vaistų turėt nuo skausmo būtinai.
...
Ar laukėt kas nors kol natūraliai persileisit? Ar važiavot į ligoninę, ar tiesiog namie tai įvyko? Ar didelis skausmas, skaičiau kad reikia vaistų turėt nuo skausmo būtinai.
Man nustacius nesivystantį - liepė naturaliai laukti kol persileisiu. Persileidau po savaitės, skausmas buvo toks pat stiprus kaip per mėnesines - vaistus geriamus ar zvakutes būtinai turėk. Issivale viskas tik po antro menesiniu ciklo, t.t.y po 2 menesiu.