Įkraunama...
Įkraunama...

Rugpjūtinukai & Co

QUOTE(Plunksnė @ 2012 09 21, 17:32)
Kadangi tai mano tikra pavarde - nelabai noreciau figuruoti FB su savo nuosava pavarde. SM visvien uzdaresnis pasaulis nei FB. Tai vat ir galvoju. Gal busiu kokia Plunksnela  g.gif

Plunksne gali padaryt kad tavo paskyros niekas nematytų išskyrus uždara grupė i viskas smile.gif
Atsakyti
Sveikutės:)

Pirmiausiai tai sveikinimai visiems su praėjusiais gimtadieniais smile.gif pas mus nieko kaip ir naujo esam užsiėmę ir tiek mokslai daug užduoda pamokų ir aišku būreliai lankom kasdien 3 dienos krepšinis 2 dienos lengvoji atletika prie kompo laiko nėra,o jau ir kitai savaitei sudariau asmeninių treniruočių grafiką tai išvis varys 2 kartus per dieną va taip ir lakstom čia pamokos čia važiuojam čia grįžtam:)
džiaugsmą ir ūpą namuose pakelia naujas šuniukas,nes savo Nikutės jau neturime:( dabar turime jacko rassello kalytę vardu Ambra yra tikras namų siautuliukas:)
Atsakyti
Daivyyyte, privietas bigsmile.gif
smagu dėl raselo bigsmile.gif thumbup.gif .
O kaip mamytė? smile.gif
Atsakyti
O pagaliau musu skyrelyje atsirado zinutes kelios bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nledi @ 2012 10 26, 23:35)
O pagaliau musu skyrelyje atsirado zinutes kelios  bigsmile.gif

aha, cielos trys bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos sveikos merginos:)


Beatriuk mamukas tfu tfu tfu gerai daug labai darbuojasi žiauriai daug.....mes jau jai ir sakome tai ji mums atsako nedirbsiu tai sirgsiu ot ir nieko jai negalim padaryti:) pasiilgau ir aš jūsų ir kitaip būti negali nors rodos bendrauta tik susirašinėjant,bet tai visiškai nesvarbu kaip. Ir nesvarbu kiek laiko nebūtum kai prisijungi ir pradedi rašyt visuomet rašai iš širdies .....norėdamas ir kartu pasidžiaugti ir kartu paliūdėti ar užjausti. Smagu čia visados smagu,kad esat jūs:) o šiaip aš dažnai būnu facebooke savo neturiu tai prisijungiu su Letos:) gerai mamukai iki:)
Atsakyti
QUOTE(Daivytė @ 2012 10 29, 16:09)
o šiaip aš dažnai būnu facebooke savo neturiu tai prisijungiu su Letos:) gerai mamukai iki:)

tai susikurs savo profilį ir bendrauk su mumis feisbuke uždaroj grupėj bigsmile.gif
Atsakyti
Su meilės diena visas wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Ir Tave, Plunksnele, su Meilės diena wink.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Plunksnė @ 2013 02 14, 20:30)
Su meilės diena visas  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Plunksne, kaip Jums sekasi? Kaip Ignui mokslai? Kaip jo akytes? Kaip mazasis spokas auga?
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Sekasi mums gerai. Turime tėtį žvaigždę, tai mamai tenka visas jo šlovės šleifas, t.y. visos namų problemos. Kartais visko būna tiek daug, kad išeinu iš darbo ir norisi nebeiti namo doh.gif bet šlovė ateina ir praeina, o namai lieka smile.gif Gerai, kad MB tai vertina.

Ignas tikras moksliukas - viskas jam sekasi. Nespėju klausyt pagyrų - tai diktantas be klaidų, tai Kengūra, tai dar kažkas. Žodžiu, su mokslais jokių problemų, draugų visa kupeta, knygas skaito vieną po kitos. Kažkoks jis pas mane doras ir teisingas - net mokytoja sako, kad Ignas mūsų direktorius.

Mažasis - tikra priešingybė. Sukčius, kokių reta. Jei gali išsisukti nuo ko nors - išsisuka. Rezga intrigas, filosofuoja - žodžiu, kaip mes juokiamės, auga naujasis Zuokas. Taigi, šeimoj kaip ir turim politiką potencialų. Nors anas pats sako, kad bus darbo biržos direktorius arba šilumos tiekėjas, kai užaugs biggrin.gif

O su Igno akytėmis viskas po senovei. Tiesa, jei nesusirgsim, operuos Kauno klinikose. Tikimės bent menko pagerėjimo.

Tai tiek. Myliu jus ir visuomet prisimenu wub.gif
Atsakyti
Kaip smagu skaityti, Plunksnele, kad jums viskas sekasi wink.gif
Atsakyti