QUOTE(oddity @ 2012 07 30, 07:59)
Beja, dėkui, kad surašai kainas. Maniau, jog Juodkalnijoje nemokami tie gamtos parkai
Aš irgi taip maniau

bent jau dėl Juodo ežero, va ten tai siurprizas buvo
QUOTE(Jurzole @ 2012 07 30, 09:54)
Thea, taip ir nesupratau - verta vaziuoti i Taros kanjona ar ne? Ta prasme, jei tik pravaziuot, tai ar apsimoka? O dar idomu, ar ten kur nors ir pasivaikscioti galima, virsum ar apacia, kaip nors kur nors?

Tada, isivaizduoju, daugiau pamatyt pavyktu...
Ko tikėjausi tam kely aš nemačiau, bet šiaip jis tikrai vaizdingesnis nei koks kitas. Tolumoje matosi kalnai, iš mano pusės gražios uolos

šiaip specialiai juo nevažiuočiau,bet mums viskas pakeliui buvo, o ir mes labiau mėgstam tokius keliukus,nei kokią magistralę
Dėl laipiojimo nesidomėjau, nes ir karštis žvėriškas buvo,kad tik išlipi ir jau šlapia visur
QUOTE(Cobre @ 2012 07 30, 10:35)
Gal pagelbesiu kazkiek
Va čia tai tikrai gražūs vaizdai

aišku kažkur turi būti tokių panoraminių vietų, vis gi ne šiaip koks upelis su kalniuku

bet dauguma kaip supratau reikia pasiekti kojomis,taip?
QUOTE(renaciukea @ 2012 07 30, 12:14)
Thea, o Taros upe tikrai tokia neskaidri, kaip matesi nuotraukose? sakyciau drumzlina? mes kai buvom, tai ji buvo skaidri skaidri, o spalva tokia smaragdine....
Nebuvom mes iki jos nusileidę,kad iš arčiau pažiūrėti. Bet kiek mačiau ir man ji pasirodė tokia,lygiai taip pat tikėjausi skaidraus gražaus vandenėlio

būtų koks stovintis vanduo,tai dar suprantama,gal žydi ar ką, bet kai ji tokia srauni...