QUOTE(oddity @ 2012 07 30, 20:37)

yra savų pliusų ir minusų
Ir šiaip, gal kai būtų užsakyti viešbutukai ir neturėtumėte kur pabėgti, visi lankytini objektai kitomis spalvomis pasirodytų

.
Aš minusų savu atveju nelabai randu,man viskas tiko ir patiko
Čia jaučiu ir būtų tas vienas minusiukas,nors dar nepatikrinau nežinau

kažkada reikės pradžią padaryt
QUOTE(Cobre @ 2012 07 30, 20:53)
Thea, o kur jus planavote prie to Skoderio apsistoti?
Jei norejote nuplaukti iki zydrojo urvo, tai is petrovac kazin
Mes nieko neplanuojam kur miegosim, dėl to kartais ir užtrunkame su paieškomis, kitą kartą šiek tiek pargįžtame į patikusią vietą. O prie Škoderio taip,buvo puiki aikštelė miegoti, bet ką ten veikti,tiek laiko,nei maudytis,nei nieko. Nedaug mes ten ir nusukome,nelabai jis mane žavėjo. Kitu atveju būtume gal ir jį visą apvažiavę.
Dėl urvo irgi buvo neplanuota, bet paskutinėmis dienomis roosas berods parašė kad iš ten plukdo į urvą, ekskursija visai dienai, 20e. Man tiko, tik maniau kad visą dieną ir triniesi aplink tą urvą, o ten ekskursijų daugiau ir beveik viskas jau buvo matyta. Tai tiek,nei planuota,nei neplanuota buvo. Aš aplamai važiuoju susirašius daug daugiau lankytinų vietų nei mes aplankome,o kai privažiuojame tą vietą kur reikia apsispręsti ir sprendžiame norime mes to dabar ar nenorim. Kadangi vis kanors paminiu,gal ir atrodo kad mes kvailai daug ko atsisakome, bet tai tikrai apmastyta būna.
Tai tiek

P.S. Roosai čia tu dalinaisi info tiesiogiai iš Juodkalnijos,taip?

kaip jums ta ekskursija?
P.P.S. Primenu kad tai tikrai nuostabiausias dalykas mano gyvenime, todėl nesijaudinkit, o ir aš nesijaudinau dėl pravažiuotų kažkokių objektų,ar dėl to,kad aš jais nusivyliau,gyvenimas ilgas,į kai kurias vietas būtinai dar sugrįšiu