Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos Kaune

Sveiki, gal kas patartumėte kaip papulti pas Žaną Jakovskają (ji gal ir ne visai būrėja)? Kur ji dabar priiminėja klientus?
Atsakyti
QUOTE(ernoja @ 2013 01 11, 17:49)
Aš senamiestyje buvau, gal Daukšos ten gatvė.  g.gif

Aj, tai ta pati tada smile.gif tik dabar ji kitur persikele smile.gif
Papildyta:
QUOTE(famille @ 2013 01 11, 20:30)
Sveiki, gal kas patartumėte kaip papulti pas Žaną Jakovskają (ji gal ir ne visai būrėja)? Kur ji dabar priiminėja klientus?

Na Zana ne nevisai bureja, o visai nebureja biggrin.gif ji zolininke tikru tikriausia smile.gif klientus priima mituvos gatveje, berods "herbarium" vadinasi parduotuvele ir jos klinikele. Taciau jau keleta menesiu nauju klientu ji nepriima, kadangi yra siaubingai apsikrovusi darbais. Priima tik vaikucius ir itin sunkius atvejus (genetines bedos ir pan.) Si situacija buvo ir vasaros pabaigoje, ir gale metu (turejom su maziuku bedu, kreipiaus, tai zinau situacija). Dabar yra tikimybes, jog situacija pasikeite. Pabandykite pasiskambint ar nuvykti pas ja tiesiai
Atsakyti
Na Zana ne nevisai bureja, o visai nebureja biggrin.gif ji zolininke tikru tikriausia smile.gif klientus priima mituvos gatveje, berods "herbarium" vadinasi parduotuvele ir jos klinikele. Taciau jau keleta menesiu nauju klientu ji nepriima, kadangi yra siaubingai apsikrovusi darbais. Priima tik vaikucius ir itin sunkius atvejus (genetines bedos ir pan.) Si situacija buvo ir vasaros pabaigoje, ir gale metu (turejom su maziuku bedu, kreipiaus, tai zinau situacija). Dabar yra tikimybes, jog situacija pasikeite. Pabandykite pasiskambint ar nuvykti pas ja tiesiai
[/quote]
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Rasa ta kur Senamiestyj. As pries gerus metus paskutiny karta buvau. Jos tel. 868810041
Atsakyti

Ačiū 4u.gif
[/quote]
Herbarius, ne herbarium - patikslinu ax.gif Google viska pasakys - ir adresa, ir tel, ir darbo laika 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Tairune @ 2013 01 11, 22:10)
Rasa ta kur Senamiestyj. As pries gerus metus paskutiny karta buvau. Jos tel. 868810041

Taip, visos kalbam apie ta pacia Rasa, tik jau jau nebe senamiesty dirba, o prie urmo bazes
Atsakyti
Buvo pas mus į darbą pakviesta būrėja,tas buvo seniai,ėjo visos kaip apkerėtos,po 50 Lt atidavėm.Viską ką man išpranašavo,niekas neišsipildė.Taip kad nuo to laiko,niekur neinu ir pinigų nemėtau bigsmile.gif
Atsakyti
Tai kurios būrėjos yra tikrai geros? Mano mama labai nori,tik nežinom kur..
Atsakyti
QUOTE(blizgam @ 2013 01 14, 16:37)

As Jums siulyciau perskaityt atidziau sia tema ir pacioms susidelioti pliusus ir minusus ir tiesiog vadovautis nuojauta, kuri bureja atrodo priimtiniausia 4u.gif nes jei vel pradesime visos atsakyti i Jusu klausima, is naujo prasides tos pacios diskusijos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Graciella @ 2013 01 07, 21:59)
Drauge buvo pas Gerda, matyt nauji metai - nauja kaina. Mokejo 60 lt, nebe 50 lt... o ir uztruko tik pusvalandi.

Pas Gerda jau senai kaina 60,- teko būti gegužę ir jau mokėjau 60.-...
Atsakyti
Esu buvusi pas Danutę Krėvės pr.869815806. Jau prieš kokius 8 metus pasakė daug tiesos - pildėsi. 50lt.
Žinoma daug šneka apie politiką, pažįstamus ir t.t
Atsakyti
QUOTE(mamamei @ 2013 01 15, 23:24)
Esu buvusi pas Danutę Krėvės pr.869815806. Jau prieš kokius 8 metus pasakė daug tiesos - pildėsi. 50lt.
Žinoma daug šneka apie politiką, pažįstamus ir t.t

o as va apie ta Danute labai skirtingu nuomoniu isgirdus esu smile.gif ir jos labai vienareiksmes - arba labai giria, arba visiskai peikia ja,kas lankesi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(blizgam @ 2013 01 14, 15:37)

O Jūs pabandykite pas Eladą iš Jonavos. Nuostabus žmogus. Visą laiką skiria Jums ir Jūsų problemoms bei rūpimims klausimams. Jokių "lyrinių" nukrypimų nereikalingom temom, jokių pokalbių telefonu. Atsakingai ir dėmesingai dirba su Jumis. Atsako į visus klausimus ir ne tik. Išaanalizuoja problemas, pataria kaip pasielgti. Buria įvairiomis kortomis ir runomis.. Gausite tikrai išsamius atsakymus. Pačiai ne kartą teko kreiptis ir dabar reikalui esant lankausi tik pas ją. Tel. Nr 860054055
Atsakyti