Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos Kaune

QUOTE(D*L*K @ 2013 01 15, 11:12)
As Jums siulyciau perskaityt atidziau sia tema ir pacioms susidelioti pliusus ir minusus ir tiesiog vadovautis nuojauta, kuri bureja atrodo priimtiniausia  4u.gif nes jei vel pradesime visos atsakyti i Jusu klausima, is naujo prasides tos pacios diskusijos  ax.gif

Labai su Jumis sutinku. Mergaičių pasidarbuota ir įkeltas visas sąrašiukas kontaktų. Belieka pačiai atsirinkti pagal intuiciją, pagal rekomendacijas. Nors vienom tinka, kitoms korta nekrenta.. Dar kartą iš pirmo puslapiuko permetu dar ir papildytą sąrašiuką Rinktis tik pačioms, kuri priimtiniausia. Jei po apsilankymo pas vieną, atsakymo neradot, pabandykit pas kitą, kad širdutėje klaustukų neliktų ir apsigyventų ramybė.

Elada, tel 8 60054055, Jonava
Zinaida, tel. 8 684 52521, Eiguliuose. Kaina 50 Lt.
Genutė, tel. 8 684 84837, 8(37)200635 Juozapavičiaus pr. 9-4
Genutė, tel 8(37)238667, Jotvingio g. 6-56
Genutė Česnuliavičienė, tel 8(37)205465 (IV nuo 9 iki 10 val.)
Gerda, tel. 8 652 91050 www.gerda.visiems.lt Kaina 50lt
Dalia, tel. 8 676 84706 www.burimas.visit.ws.
Dalia, tel. 8 670 77687, Jonava
Regina, tel. 861089198, Plento g. 5-77, Kaina 30 lt
Regina, tel. 8 613 12658
Rita, tel. 8 607 63931; 8 611 05765, V.Krėvės pr.
Janina, tel. 8 677 84411, Jonavoje, Ralio g.. Kaina 30 Lt
Janina, tel. 8(37)4399, Šilainiuose
Esmeralda, tel. 865652325
Loreta, tel. 8 688 33660, prie 3-ios ligonines???
Sofija, tel. 861473636, šalia Urmo bazės
Monika, tel. Sąnašos 11a (Seniavoje)
Svetlana, tel. Tulpių g. Žaliakalnis
Močiute (prie SAVO) tel. 8(37)227586 Kaina 12 Lt
BŪRĖJA, tel. 200635, Kanto 2-7
BŪRĖJA, tel. 867421205
BŪRĖJA, tel. 868890401, Kęstučio 73-33, Prienai kaina 30lt
Atsakyti
man tai įdomiai atrodo bildukes prisiregistravimas butent, kad parasyti cia jog yra kažkokia Elada, apie kuria čia dar niekas trbt negirdejo ir dar ikeliant vel sarasa is pradzios, kurio pradzioje ta Elada irasyta g.gif reklama reikia atsakingai kurpti mirksiukas.gif

aš buvau pas močiutę prie savo, pas būrėja iš Kanto gatvės ir pas Janiną iš Jonavos Ralio gatvės. Taip išėjo, kad labai sunkus periodas užėjo, gyvenimas visiškai keičias ir išbandžiau. Tai iš pradžių galvojau, kad močiutė labiau guodė mane nei pranašavo, netikėjau, bet reziumė visos trys tą patį daugmaž sakė bigsmile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo winona: 16 sausio 2013 - 16:28
QUOTE(winona @ 2013 01 16, 16:26)
man tai įdomiai atrodo bildukes prisiregistravimas butent, kad parasyti cia jog yra kažkokia Elada, apie kuria čia dar niekas trbt negirdejo ir dar ikeliant vel sarasa is pradzios, kurio pradzioje ta Elada irasyta g.gif reklama reikia atsakingai kurpti  mirksiukas.gif

aš buvau pas močiutę prie savo, pas būrėja iš Kanto gatvės ir pas Janiną iš Jonavos Ralio gatvės. Taip išėjo, kad labai sunkus periodas užėjo, gyvenimas visiškai keičias ir  išbandžiau. Tai iš pradžių galvojau, kad močiutė labiau guodė mane nei pranašavo, netikėjau, bet reziumė visos trys tą patį daugmaž sakė bigsmile.gif  mirksiukas.gif

Sakai reklama? g.gif Kai žinau kaip pačiai sunku buvo, o matai, kad kažkam reikia pagalbos ir apsisprendimo, tada nori pasidžiaugti ir su kitom, kad gali kažkur rasti sprendimą mirksiukas.gif
Norisi tik padėti, kai kažkas nežino į kurią pusę bėgt. O beje kaip pas Janina pasirodė? Ar pirmą kartą? Prisiregistravau nesenai, bet forumą skaitau labai daug metų, taip, kad dėl kažkokių įtarimų kandžiotis tikrai nereikia mirksiukas.gif Pabandyk ir pati sužinosi. Savo nuomonės nei viena neperša, tik išsako, ką žino. Turbūt tai galima bigsmile.gif
Atsakyti
o kokia kaina pas Elada?Aciu
Atsakyti
QUOTE(ladymyliuke @ 2013 01 16, 17:14)
o kokia kaina pas Elada?Aciu

40,00Lt Bet žinau, kad moku už suteiktą informaciją, pagalbą . Nereikia išklausyti šeimyninių istorijų, telefoninių pokalbių ir susimokėti už nežinia ką verysad.gif Visas laikas būna skirtas tik man. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tairune @ 2013 01 11, 21:10)
Rasa ta kur Senamiestyj. As pries gerus metus paskutiny karta buvau. Jos tel. 868810041

gal kas galite plačiau apie ją, norėčiau nueit,bet dvejoju.
Atsakyti
QUOTE(daivux93 @ 2013 01 16, 21:57)
gal kas galite plačiau apie ją, norėčiau nueit,bet dvejoju.

o ka konkreciai placiau norite suzinoti?o gal Jums tiesiog reikia kazkokio paskatinimo? ax.gif as buvusi pas Rasa kelis kartus, po manes keliavo mama, drauges,draugiu drauges...kolkas nusivylusiu musu tarpe nebuvo. net labai skeptiskai nusiteike merginos,kurios iseje sake, kad nesamoniu prikalbejo,nes tai,ka pasake apie ateiti-neimanoma..snd tos pacios merginos stebisi, kaip ji taikliai viskas susake,nors nieko panasaus dar horizonte nesimate biggrin.gif as pati kreipiuos,tik kai labai labai reik,viduj sumaistis..ji apskritai sauni,"neraganiska" tokia, eiline,maloni moteris smile.gif kaina kaip ir pas daugeli vidurkis - 50 litu mazdaug valanda "konsultacijos":) na tai tikriausiai viskas,ka imanoma placiau papasakot smile.gif issirinkti ir patikrinti turit pati 4u.gif tiesa,kaip jau ir minejau,dbr ji dirba netoli urmo bazes smile.gif
Atsakyti
Na tikrai ydomi ir labai jau ryski reklama apie ta ELADA!!! As taip pat ne pirmus metus cia pasiskaitau, bet pirma karta matau atsiliepima. Na tikrai jau kazkas per tiek metu butu kazka gero ar blogo parases.....
Atsakyti
QUOTE(Tairune @ 2013 01 16, 21:40)
Na tikrai ydomi ir labai jau ryski reklama apie ta ELADA!!! As taip pat ne pirmus metus cia pasiskaitau, bet pirma karta matau atsiliepima. Na tikrai jau kazkas per tiek metu butu kazka gero ar blogo parases.....

Lygiai taip pat jūsų visos žinutės tik apie Rasą. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ernoja @ 2013 01 16, 23:03)
Lygiai taip pat jūsų visos žinutės tik apie Rasą.  biggrin.gif

Ta pati pastebejau smile.gif Man Rasa labai patiko, maloni moteris, isejau geresnes nuotaikos nors ateities pranasyciu niekas nesipilde.
Atsakyti
QUOTE(Tairune @ 2012 12 21, 21:54)
Zinai vesela. susidariau nuomone kad pas Stasele tau viskas tiko ir patiko..... tik kad per ilgai kalbejo telefonu ir vos nepamirso tave..... esu as  buvus pas ja. Man tai labai padejo issprest tuomet rupima problema! Teko ir pas Rasa burtis. Tikrai as esu tiek vienos tiek kitos pranasavimais ir patarimais labai patenkinta!!!! Jeigu del sveikatos tai man yra padejus Monikute!

Stasele man visiskai nepatiko, nes kiek ji man bande uzduoti klausimu, visi mano atsakymai buvo neigiami, net nemalonu buvo pries ja, tiesiog norejosi tokios ateities kokia ji ispranasavo smile.gif bet deje deje...
taigi, nesenai ejai pas Rasa, netycia viena drauge pasiule, o cia pasirodo ta pati, apie kuria jus kalbat, kur prie urmo bazes smile.gif
labai maloni moteris, ir man intuicija sako kad ji sake teisybe. kai pradejo pirma burima pasake viska tiksliai del ko nerimavau ir del ko pas ja ejau:) padejo apsispresti ir dabar man ramiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vesela @ 2013 01 16, 23:46)
Stasele man visiskai nepatiko, nes kiek ji man bande uzduoti klausimu, visi mano atsakymai buvo neigiami, net nemalonu buvo pries ja, tiesiog norejosi tokios ateities kokia ji ispranasavo smile.gif bet deje deje...
taigi, nesenai ejai pas Rasa, netycia viena drauge pasiule, o cia pasirodo ta pati, apie kuria jus kalbat, kur prie urmo bazes smile.gif
labai maloni moteris, ir man intuicija sako kad ji sake teisybe.  kai pradejo pirma burima pasake viska tiksliai del ko nerimavau ir del ko pas ja ejau:) padejo apsispresti ir dabar man ramiau smile.gif

O anksčiau esi buvusi pas ją?
Atsakyti