Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos Kaune

QUOTE(ladymyliuke @ 2013 01 11, 18:32)
Gerda-nesupratau ar ji man bure,arsiaip as pas ja pasedejau g.gif .Prabuvau 20min,kortu nemete bendrai,tik jei klausima uzduodavau.Ir siaip ka snekejo,tai grynai is psichologines puses, daugiau neiciau pas ja schmoll.gif .

Šią savaitę buvau, tai irgi nesupratau, už ką pinigus mokėjau. Pabuvau 20 min, problemos, dėl kurios ėjau, nematė, kol pati nepasakiau. O ir nieko konkretaus: kai kėliau kortas dėl noro išsipildymo, sakė išsipildys, kai pradėjo kalbėti apie problemą, kalbėjo priešingai. Irgi net nekėlė kortų, užduodu klausimą, atsako be jų, iš jau buvusio dėstymo atseit. Esu buvusi prieš 7 gal metus, tada ir pagal vardą daug pasakojo, degtuką degė, ir metė daug, nors tada net nebuvo kažkokių klausimų išskirtinių. Šį kartą žiauriai nusivyliau. Na per tas 20 min dar kokius tris kartus atsakė į sms, du kartus tel atsiliepė, o paėmė 50 lt.
Atsakyti
QUOTE(Tairune @ 2013 06 14, 06:53)
Kiek ir kur esu buvus, tai tikrai apie praeity ir nebuvo kalbama. Na o kam!? Ka ten naujo suzinosi..... Tu teisi! Jeigu visa esama dabartine situacija pasako taip. Kad lyg tave senai pazinotu... Tai kaip sakai. Kam svaistyt laika ir pinigus.

buvau pries n metu pas bureja Druskinikuose, tai ji sake ir praeiti. Ir tikrai nesamoniu nekalbejo. O ir pati neissiklausinejo, kaip kai kurios. Ir ateiti tikrai daug nuspejo, netgi paskyciau, kad praktiskai 99 proc. to, ka sake issipilde (tik, kad dabar jau ne ka ir tepamenu).
O kai buvau po ilgos pertraukos pas kita, tai kaip pradejo "eit i pievas", kad as ir vaikus 3 turiu (nei vieno tada nebuvo), ir daug visokiu nesamoniu. Va tada padekojau ir isejau. Dar buvo viena, kur irgi issiklausinejo net kiek vyras uz mane metu vyresnis, o tada jau irgi pievos, kad vedes buvo, kad issiskyres, kad 2 ar 3 vaikus turi, o jis niekad nei vedes buvo, nei dabar savo vaiko/vaiku neturi.
Bet daugiau pas burejas nebuvau ir kazin ar eisiu. Nes jei negali pasakyt (nemato)praeities ar esamos situacijos, tai kam man ju filosofija reikalinga. O jei puola tipo apie zmogaus charakteri pasakot, tai as irgi galiu ir apie nepazistama pakalbet/pagirt ir irgi tikrai daug pataikysiu.
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2013 06 15, 09:03)
buvau pries n metu pas bureja Druskinikuose, tai ji sake ir praeiti. Ir tikrai nesamoniu nekalbejo. O ir pati neissiklausinejo, kaip kai kurios. Ir ateiti tikrai daug nuspejo, netgi paskyciau, kad praktiskai 99 proc. to, ka sake issipilde (tik, kad dabar jau ne ka ir tepamenu).
O kai buvau po ilgos pertraukos pas kita, tai kaip pradejo "eit i pievas", kad as ir vaikus 3 turiu (nei vieno tada nebuvo), ir daug visokiu nesamoniu. Va tada padekojau ir isejau. Dar buvo viena, kur irgi issiklausinejo net kiek vyras uz mane metu vyresnis, o tada jau irgi pievos, kad vedes buvo, kad issiskyres, kad 2 ar 3 vaikus turi, o jis niekad nei vedes buvo, nei dabar savo vaiko/vaiku neturi.
Bet daugiau pas burejas nebuvau ir kazin ar eisiu. Nes jei negali pasakyt (nemato)praeities ar esamos situacijos, tai kam man ju filosofija reikalinga. O jei puola tipo apie zmogaus charakteri pasakot, tai as irgi galiu ir apie nepazistama pakalbet/pagirt ir irgi tikrai daug pataikysiu.

Tai ir neik, nieks čia varu nevaro.
Atsakyti
QUOTE(vikutea @ 2013 06 16, 18:45)
Tai ir neik, nieks čia varu nevaro.

tai ir neinu. Bet negi negaliu pasidomet ar kuri nepasakoja praeities ir paaiskint kodel man tai atrodo svarbu?
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2013 06 12, 21:22)
kaip kam? Jei praeiti nupasakoja i pievas, tai galima padekot, sumoket maziau ir iseit, kad tolimesniu kliedesiu neklausyt. O jei praeiti atspeja, tai yra tikimybe, kad gal ir ateiti nuspes. Nebent zmogus eina kaip psichologines pagalbos sulaukt, tada tikrai, koks skirtumas ka ten priburs.

Tai as ir butent del to noreciau praeities. smile.gif

As nreciau nueiti pas tokia,kuri man viska sakytu,o ne as kazka uzkabinciau. Is dalies Rasai as puse ten pasakiau,puse paklausiau. O noreciau,kad man viska sakytu. Ir kur tokia rast? Sveta,kaip supratau irgi su klausimais tik buria. Nu zodziu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Veidrodine* @ 2013 06 17, 09:26)

As nreciau nueiti pas tokia,kuri man viska sakytu,o ne as kazka uzkabinciau. Is dalies Rasai as puse ten pasakiau,puse paklausiau. O noreciau,kad man viska sakytu.  Ir kur tokia rast? Sveta,kaip supratau irgi su klausimais tik buria. Nu zodziu smile.gif

Aha, svetlana labai daug issiklausineja, netgi tokiu asmenisku dalyku klausia, ka dirba tavo vyras, kuo jis uzsiima, ar geras pelnas ir pan. po to klausimas buvo apie mama, sakiau, kad versla turi, sako aha, matau ir jai labai gerai sekasi ir seksis, fig ji ta versla turi lotuliukas.gif
Del asmeniniu savybiu, tai tikrai daug tiesos pasake tiek apie mane, tiek apie ji.
O va as palangoj ejau, kai man buvo gal 14-15 metu. ejau su mama, nes mama tada norejo ateities ir kai ji man isbure iki santuokos, nu viskas issipilde, as aisku jau senai pamirsus buvau, bet pries gimdyma tvarkiausi savo kambari tevu namuose ir radau sasiuvini, kur as viska buvau susirasius tada, nu tai zodis i zodi atitiko,net vyro plauku spalva atitiko, nors tada draugavau su kitu vaikinu. Ji nieko nei manes nei mamos tada nei zodelio neklause, bendravom tik taip, oho, matai kaip cia ir pan. Nei ji klause, nei bande info istraukti. Vat kad ja dabar atradus, butu idomu. Ji dirbo Birutes g. nuosavam name, net nebeisivaizduoju ar ji dar ten yra... O sita tikrai nemazai info istrauke is manes, ir tik kai as ka pasakau, tada uzsikabina ir varo cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Veidrodine* @ 2013 06 17, 09:26)

As nreciau nueiti pas tokia,kuri man viska sakytu,o ne as kazka uzkabinciau. Is dalies Rasai as puse ten pasakiau,puse paklausiau. O noreciau,kad man viska sakytu.  Ir kur tokia rast? Sveta,kaip supratau irgi su klausimais tik buria. Nu zodziu smile.gif

Tai tada pas aiškiaregius ir ekstrasensus reikia eit.
Atsakyti
QUOTE(Nenka @ 2013 06 17, 10:40)
O va as palangoj ejau, kai man buvo gal 14-15 metu. ejau su mama, nes mama tada norejo ateities ir kai ji man isbure iki santuokos, nu viskas issipilde, as aisku jau senai pamirsus buvau, bet pries gimdyma tvarkiausi savo kambari tevu namuose ir radau sasiuvini, kur as viska buvau susirasius tada, nu tai zodis i zodi atitiko,net vyro plauku spalva atitiko, nors tada draugavau su kitu vaikinu. Ji nieko nei manes nei mamos tada nei zodelio neklause, bendravom tik taip, oho, matai kaip cia ir pan. Nei ji klause, nei bande info istraukti. Vat kad ja dabar atradus, butu idomu. Ji dirbo Birutes g. nuosavam name, net nebeisivaizduoju ar ji dar ten yra... O sita tikrai nemazai info istrauke is manes, ir tik kai as ka pasakau, tada uzsikabina ir varo  cool.gif

tada ir aš ten buvau prieš kokius 8 metus. tokia tamsi (čigoniškų bruožų) moteris. bet man ji nieko įsimintino ir teisingo nepasakė.

QUOTE(vikutea @ 2013 06 17, 15:33)
Tai tada pas aiškiaregius ir ekstrasensus reikia eit.

o kokių gerų Kaune yra?
Atsakyti
QUOTE(Tino @ 2013 06 17, 16:18)
tada ir aš ten buvau prieš kokius 8 metus. tokia tamsi (čigoniškų bruožų) moteris. bet man ji nieko įsimintino ir teisingo nepasakė.

Aha,ta pati, gal zinot ka nors apie ja, bent varda? Nes savaitgali busiu Palangoj, kad ja rasciau, butu smagu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nenka @ 2013 06 17, 18:26)
Aha,ta pati, gal zinot ka nors apie ja, bent varda? Nes savaitgali busiu Palangoj, kad ja rasciau, butu smagu  biggrin.gif

ne, absoliučiai nieko nežinau. kasmet ten netoli irgi poilsiaujam, vis prisimenu, bet nematau. ir net vardo nepamenu, nes nežinojau.
jei labai norėčiau ją surasti, bandyčiau užeiti ir užklausti to namo savininkės (Genutė). tokia pagyvenus šviesaus gymio moteris. gal ji žinotų ką apie savo buvusią nuomininkę. gal kur kitoj vietoj uždarbiauja. labai panorėjus, galėčiau net telefoną tos Genutės surast.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tino: 17 birželio 2013 - 20:02
Sveikos merginos, na bandysiu siandien skambinti Gerdai, idomu ar nuramins mane uzklupusi nerima ir ar atsakys i man rupimus klausimus smile.gif o beje kiek ji ima, gal kuri nesenai buvusi esat?
Atsakyti
QUOTE(augustautve @ 2013 06 19, 06:56)
Sveikos merginos, na bandysiu siandien skambinti Gerdai, idomu ar nuramins mane uzklupusi nerima ir ar atsakys i man rupimus klausimus smile.gif o beje kiek ji ima, gal kuri nesenai buvusi esat?

už 15 min paėmė 50 lt
Atsakyti