QUOTE(egluciuke32 @ 2013 07 23, 19:54)
sveikos

uzsirasiau rugpjucio 12 pas bureja Janina is Jonavos, ja man rekomendavo anyta... kaina 35 lt siuo metu, plius kelias i Jonava. Sake auros valymas 15lt,bet nebutina jo... tai va dabar labai laukiu, nusiimsiu vestuvini zieda, ziuresiu ka pamatys, turiu gyvenime daug klaustuku
Esu buvusi pas Janina pries 4 metus. Ja man rekomendavo net keletas pazystamu ir sake, kad viska kaip pirstu i aki pataike. Bet man, tiesa pasakius nelabai....Pirma karta kai nuejau viska labai bendrai kalbejo. Jos prognozes galima pritaikyti absoliuciai bet kam.. Sake studijavai arba dar studijuoji, pabaigsi mokslus, pradesi dirbti ir t.t....Zodziu, pasakojo dalykus, kurie ir taip savaime suprantami! As kaip tik turejau isvaziuoti studijuoti i uzsieni, bet ji man apie jokia kelione net neuzsimine. Kai pati paklausiau kaip seksis, sake, gerai seksis, jei noresi pasiliksi ten, nenoresi nepasiliksi. Tavo vyras bus gal uzsienietis, o gal ir lietuvis...
Sese mano taip pat yra buvusi pas ja, bet jai visiskai nieko nepataike. Nors tikrai esu girdejusi ir labai geru atsiliepimu apie ja...Nezinau nuo ko cia priklauso, gal kokia bloga diena pasitaike...