o kur gerb. moderatore buvo kai is temos apie sapnus buvo padarytas dar didesnis balaganas? kazkaip matyt burimai kaune yra aktualesne tema paciai moderatorei, nuolat skaito ir uztat kliuva. kitu temu taip pat patariu nepraleisti pro akis. zmones net issiregistruoja is sito forumo, nes tvarkos pas jus cia nerasta. visur pjautynes, o sekama tik sita tema.
QUOTE(Adaira @ 2013 10 25, 13:56)
as rugpjuti buriausi... skambin jai 8 - 8.30 ryte, nes poto visa diena klientu turi gal todel nekelia

sveiki
noreciau ir as issisburti..
issirinkau Rasa ir Svetlana..
pas kuria geriau kreiptis?

Sveikos, merginos
Ar kuri buvot pas Liudmilą?
Anksčiau jį turėjo saloną Kęstučio g., dabar buria namuose- Šilianiuose.

Ar kuri buvot pas Liudmilą?
Anksčiau jį turėjo saloną Kęstučio g., dabar buria namuose- Šilianiuose.
na ka. sekme mane aplanke. vienam forume noredama gauti atsiliepimu bure nemokamai viena nare. dabar jau gavo atsiliepimu ir pacios nares pinigus siulo. taigi si karta isbure mano rupimu klausimu. situacija nusake tik is mano vardo ir gimimo datos. daugiau nieko sakyt nereikejo. galiu sakyti, kad internetu irgi galima gerai issiburti, tik nelygu kas buria. del kontaktu, tai neturiu jos nei telefono, nei el. pasto. net nezinau kas tokia.
QUOTE(♥vivo♥ @ 2013 10 29, 17:18)
na ka. sekme mane aplanke. vienam forume noredama gauti atsiliepimu bure nemokamai viena nare. dabar jau gavo atsiliepimu ir pacios nares pinigus siulo. taigi si karta isbure mano rupimu klausimu. situacija nusake tik is mano vardo ir gimimo datos. daugiau nieko sakyt nereikejo. galiu sakyti, kad internetu irgi galima gerai issiburti, tik nelygu kas buria. del kontaktu, tai neturiu jos nei telefono, nei el. pasto. net nezinau kas tokia.

QUOTE(jalka @ 2013 10 29, 13:21)
sveiki

abi viena kitos vertos

aciu,sirdis linksta link Rasos,bandysiu
ispudzius papasakosiu po visko.
seip as internetu buriausi pas imperatore...pirmas kartas tikrai taiklus daug ka nusake,patiko.mokejau 40 ar 60 lt nebepamenu..
paskui buriaus dar bet jau matyt nebereikejo,nes kortos vis rode ta pati....bet kazkas uzsimine kad kaip tau gali burti jeigu ne pati kortas trauki
na galvoju reiktu realiai isbandyti...
ispudzius papasakosiu po visko.
seip as internetu buriausi pas imperatore...pirmas kartas tikrai taiklus daug ka nusake,patiko.mokejau 40 ar 60 lt nebepamenu..
paskui buriaus dar bet jau matyt nebereikejo,nes kortos vis rode ta pati....bet kazkas uzsimine kad kaip tau gali burti jeigu ne pati kortas trauki

gal dar kas buvot pas Gabija is silainiu????
noretusi daugiau atsiliepimu
noretusi daugiau atsiliepimu
Gal kas lankėsi pas Sonata iš Garliavos?

QUOTE(juicystar07 @ 2013 11 05, 14:23)
ar ta Sonata Liepų gatvėj gyvena? žinau vieną būrėją, bet nežinau vardo..gal ta pati...