merginos ar pas rasa dideles eiles? kada geriau skambinti ryte?
reiktu kaip geros psihologes galvoju gal gerda? bet norisi konkretumo tai renkuos rasa
Aš buvau pas rasą, manau nėra pas ją jokių didelių eilių, priimtų manau tą pačią savaitę. vat tas dalykas man ir patiko, kad nereikėjo laukti ilgai, kai pas kažką tenka laukti vos ne 2 mėn...
QUOTE(GITALE @ 2013 11 05, 17:52)
merginos ar pas rasa dideles eiles? kada geriau skambinti ryte?
reiktu kaip geros psihologes galvoju gal gerda? bet norisi konkretumo tai renkuos rasa
Jei ne kitą dieną, tai po 2-3 tikrai priims. Pas ją eilių nėra, nors klientų daugybė.
sveikos norejau paklausti tu kurios lanketes pas Svetlana tulpiu g. ar jusu klausinejo visko? buvau tai is pradziu pasako kaip nera o paklausinejus jau vel kitaip sneka tai nzn nlb as ja patikejau
aciu uz atsakymus..

QUOTE(Joana1210 @ 2013 11 06, 17:33)
Gal lankėte pas burėja Kaune, Sukilėlių pr.? vardo jos nepamenu, tik, na jos rankos tokios... turi tik kelis pirštus :/ ka galite pasakyti, pildosi jos pranasystės? man tiek visko pribūrė, neramu.
Drauge buvo - cirkus sneka,sake visiskas pievas isbure

QUOTE(Joana1210 @ 2013 11 06, 17:33)
Gal lankėte pas burėja Kaune, Sukilėlių pr.? vardo jos nepamenu, tik, na jos rankos tokios... turi tik kelis pirštus :/ ka galite pasakyti, pildosi jos pranasystės? man tiek visko pribūrė, neramu.
Stasele???

QUOTE(** Svaja** @ 2013 11 07, 12:05)
Aš gal prieš 10-11, bet daugiau niekam nerekomenduočiau.

QUOTE(bixe @ 2013 11 05, 17:46)
ar ta Sonata Liepų gatvėj gyvena? žinau vieną būrėją, bet nežinau vardo..gal ta pati...
Ne,ji technikumo g. 48

QUOTE(surfe @ 2013 11 08, 23:04)
Gal kas galetumet patarti, kuri geriausiai apibudina zmogu is nuotraukos
Aš esu buvusi tik pas vieną būrėją - Rasą ir ji apibūdindama, iš nuotraukos, pataikė tiesiai į dešimtuką. Buvau priblokšta (gerąją prasme) ir pasako labai daug smulkmeniškų detalių, kurių niekaip nenuspėsi ir nepritaikysi bendrai visiems