Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos Kaune

QUOTE(Agnest @ 2012 10 22, 09:07)
Ji nesako sumos... kiek gali tiek palieki...

o kiek tas + - "kiek gali"? nesinori per daug palikt, o ir žmogaus nuvertint nesinorėtų ax.gif
Atsakyti
Labas visoms smile.gif labai noriu apsilankyti pas gera būrėja gal galite ka rekomenduoti kaune? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(winona @ 2012 10 28, 18:16)
sveikos, ar tos,kurios burėsi pas močiutę prie savo prieš kokius metus- dvejus, mato pranašysčių pildymosi tendenciją?

Taip 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2012 10 28, 13:08)
sakyčiau, žiūrint ko klausėt ir ką ji pasakojo. Kad pataikytų į dešimtuką, tai netinkiu, nebent jūsų išsiklausinėjo, o paskui viską perpasakojo. Na, nebent jūs labai jau standartinė moteris: 1 santuoka, 2vaikai, tai bent tai tada atspėjo. Bet šiaip, na, kaip gali atspėti faktus??? Čia jokia psichologija nepadės. Kiek aš jaunystėj eidavau pas būrėjas (Kaune, beja, irgi, tik nepamenu pas kurias), tai kai su vestuviniu žiedu nueidavau, tai ir "priburdavo" ir, kad ištekėjus, ir, kad vaikų turiu biggrin.gif Kartą nuėjau juodai apsirengus (netyčia taip gavosi), tai pusę valandos pasakojo apie artimą mirusį žmogų ir skausmą, kurį išgyvenu (to nebuvo). Va ir psichologija  biggrin.gif

As tokiu gandu prisiklausius prasiau, kad is praeities nieko man nepasakotu, nes neidomu - pati zinau ja smile.gif Pasakiau, kad bendrai paziuretu, ka man kortos rodo. O kai paziurejo, tada trumpai klausiau, o kaip darbas? o kaip seima? ir t.t. Kai kas issipilde, kai kas ne...
Dar jinai zvakes degina maldas kalbedama, pries visokius negerumus. Ar kas deginote pas ja zvakutes? Kokie atsiliepimai?
Atsakyti
QUOTE(Juodoji Fėja @ 2012 10 29, 18:27)
o kiek tas + - "kiek gali"? nesinori per daug palikt, o ir žmogaus nuvertint nesinorėtų  ax.gif

Manau, kad orentuotis reiktų savo nuožiūra, pagal tai kiek norėtum, kad tau paliktų (jei pažvelgtum į situaciją kitu rakursu) g.gif
Atsakyti
Wijurkele. tai gi cia daug raso atsiliepimu apie geras burejas kaune.... Pasirink pagal tai.
Atsakyti
QUOTE(Solemn still @ 2012 08 03, 11:15)
Niekaip negaliu susiekti su Petru jo telefonu ankstesniu skambinant atsako kad abonentas nenaudojamas arba praso patikslinti numeri. bet tuo paciu skambindavau anksciau ne karta... gal pasikeite? gal kas turit naujus kontaktus?

Seniai esu pas ji buvusi, jis gyvena uz Molo, netoli ligonines. Ar apie ta pati Petra snekam? Jei taip, tai esu girdejus, kad ji uzpuole namuose ir ziauriai sumuse del jo sito uzsiemimo...jis ilgai gydesi ir del sio ivykio nebeuzsiima burimu...
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2012 10 28, 12:08)
sakyčiau, žiūrint ko klausėt ir ką ji pasakojo. Kad pataikytų į dešimtuką, tai netinkiu, nebent jūsų išsiklausinėjo, o paskui viską perpasakojo. Na, nebent jūs labai jau standartinė moteris: 1 santuoka, 2vaikai, tai bent tai tada atspėjo. Bet šiaip, na, kaip gali atspėti faktus??? Čia jokia psichologija nepadės. Kiek aš jaunystėj eidavau pas būrėjas (Kaune, beja, irgi, tik nepamenu pas kurias), tai kai su vestuviniu žiedu nueidavau, tai ir "priburdavo" ir, kad ištekėjus, ir, kad vaikų turiu biggrin.gif Kartą nuėjau juodai apsirengus (netyčia taip gavosi), tai pusę valandos pasakojo apie artimą mirusį žmogų ir skausmą, kurį išgyvenu (to nebuvo). Va ir psichologija  biggrin.gif

...patikekite man iki standartines moters labai toli... Vat tas ir buvo keista, kad ji nemate nei mano ziedo, nei as jai sakiau kazka... Kiekvienam sava patirtis 4u.gif mano manymu tai jos puikiai ismano psichologija tik ne visada tinkamai ja pritaiko... Manau tai tik kiekvieno nuomone, todel manau nera prasmes tai aptarineti cia 4u.gif ir isviso manau, kad nueiti karta is smalsumo uztenka, nera ko pas juos eiti smile.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agnest: 04 lapkričio 2012 - 09:31
gal kas galite parašyti Gerdos adresą? žinau, kad kurpių gatvė ir namo ar tai buto numeris 10 blush2.gif Į AZ, jei galite, nesinori vėl jai skambinti. 4u.gif
Atsakyti
buvau pas mociute prie Savo, buvau pas Zinaida, buvau pas Regina (Plento g.), pas Gerda. Jei reiktu, rinkciausi Gerda
Atsakyti
Sveikos, ar buvusios pas būrėją Kanto gatvėje likot patenkintos, ar išsipildė pranašystės? Nes dauguma apie būrėjas atsiliepimą parašo tik grįžusios, o po kiek laiko tik paaiškėjo ar pildosi smile.gif laukiu atsiliepimų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(winona @ 2012 11 15, 11:34)
Sveikos, ar buvusios pas būrėją Kanto gatvėje likot patenkintos, ar išsipildė pranašystės? Nes dauguma apie būrėjas atsiliepimą parašo tik grįžusios, o po kiek laiko tik paaiškėjo ar pildosi smile.gif laukiu atsiliepimų 4u.gif

Buvom mes su drauge anksciau, visai patiko, dabar yra reikaliukas toks biggrin.gif reiktu vel nubegt labai pas ja, bet jau koki menesi laiko niekaip jai nepriskambinam...gal kuri ka zinot?
Atsakyti