Buvom mes su drauge anksciau, visai patiko, dabar yra reikaliukas toks reiktu vel nubegt labai pas ja, bet jau koki menesi laiko niekaip jai nepriskambinam...gal kuri ka zinot?
aš savait laiko bandau. visokį laiką išmėginu ale vis tiek nieko o taip reik. Todėl nusprendžiau važiuot pas Janiną Ralio g. Klausimas, ar tos kurios važiavo iš Kauno ne vienos burtis ar laukėt kažkur kitus (mašinoj, kavinėj) ar pas ją yra kur palaukti?
Ką tik skambinau Janinai, priimtų tik po dviejų mėnesių
aš savait laiko bandau. visokį laiką išmėginu ale vis tiek nieko o taip reik. Todėl nusprendžiau važiuot pas Janiną Ralio g. Klausimas, ar tos kurios važiavo iš Kauno ne vienos burtis ar laukėt kažkur kitus (mašinoj, kavinėj) ar pas ją yra kur palaukti?
Ką tik skambinau Janinai, priimtų tik po dviejų mėnesių
buvau pora kartu pas ta genute.Pirma karta, tai labai pataike del sveikatos, nes del to ir ejau.Na o neperseniausiai draugei kompanija palaikiau, tai nusisnekejo visai atvirksciai..... Nueik ir isbandyk. O gal tau tiks ir patiks. Jei iskyla rimtu klausimu, tai as einu pas Rasa. Man labai pildos.
buvau pora kartu pas ta genute.Pirma karta, tai labai pataike del sveikatos, nes del to ir ejau.Na o neperseniausiai draugei kompanija palaikiau, tai nusisnekejo visai atvirksciai..... Nueik ir isbandyk. O gal tau tiks ir patiks. Jei iskyla rimtu klausimu, tai as einu pas Rasa. Man labai pildos.
Norejau pasidalinti savo ispudziais apie bureja Gerda. Paskaicius komentarus issirinkau butent ja, nes merginos sake, kad taktiska, moka palaikyti, patarti ir is jos kaip ant sparnu isejus esi. Taigi, nenusivyliau, labai patiko. Ir jos patarimai labai man padejo pazvelgti i situacija kitu kampu., ispejo apie priesus, patare kaip moteris moteriai. Beje, tiems kas abejoja jos sugebejimais- galiu pasakyti, kad ji tikrai mato situacija, nes man mazai kalbant pasake daug dalyku, kuriu atspet negaletu, nes per daug asmeniska. Iseinant dar padovanojo angeliuka, kuris saugos visus metus. Pries vizita buvau labai pasimetus, norejau padaryti lemiamus zingsnius gyvenime, dziaugiuos kad nuejau ir nepadariau didziausios klaidos gyvenime. Aciu Gerdai!