Suprantu kaip jaudiniesi, as ir del svorio jaudinausi. Mano sunelis gime nedidelis 2,8 kg, o is ligonines paleido 2,55 kg. Tai visa seima pergyveno, mane mama nuo pirmu dienu spaude duot misinuka, pati taip nemaniau ir nedaviau, bet buvo labai sunku. Siulyciau vaikuti pasvert po dvieju savaiciu ar auga svoris ir viskas bus aisku ar uztenka maisto. Cia maciau skelbimu pasitaiko, kad nuomoja ar parduoda svarstykles, mes saviski iki 3 men sverdavom kasdien

Tvirtai laikiausi nuomones, kad pirma menesi jokio misinuko, jokiu soskiu. Praleidau ta menesi su mazium lovoje. Jis aisku irgi kai nemiegodavo ir nevalgydavo tai verkdavo, duodavau kruti ir nurimdavo, uzmigdavo. Po menesio daviau soske, o nuo 2 menesiu vakarais misinuka, kad geriau miegotu

Svorio priaugdavo visada gerai pirma men 900 g, o poto virs kg. Maitinimas susireguliuoja tik po 3 sav kokiu, pieno tai per mazai, tai per daug, svarbu svoris normaliai augu. Nusiramik svarbiausia kaip darysi taip bus gerai. Nuo kokiu 2,5 men man pasidare lengviau, reik iskest