Man vena vakara pradejo truputi mausti kruti, ryte jau skaudejo. Kai mazylis pavalgydavo krutis pasidarydavo minksta, jokiu guzu neuzciuopiau, bet vistiek skaudejo. Perskaiciau visa sia tema, tai visokiu nesamoniu prisigalvojau

. Stengiausi dazniau maitinti is tos kruties, sunelio smakriuka nukreipdavau i skaudama vieta. Kai pamaitindavau skausmas sumazedavo, bet neisnykdavo

. Kita diena sunu reikejo paskiepinti, tai tuo paciu ir as gydytojos paklausiau kas man cia yra. Gydytoja labai giliai uzciuope guza

. Sako masazuok ir istustink kruti. O as galvoju kaip masazuoti, jei as pati to guzo net neuzciuopiu. Grizus namo uzsidejau degtines kompresa ir po 2 val. daviau sunui zisti, is karto pajutau kad skausmas gerokai sumazejo, po to kai pakartojau, guzo neliko. As galvoju, kad man labai padejo tas degtines kompresas, nes po to sunus labai gerai viska istrauke ir uzteko tik pora kartu uzdeti. O kopusto lapas nieko man nepadejo
Papildyta:
QUOTE(saule** @ 2007 05 05, 17:17)
nuo pat pradziu neturejau jokiu bedu su krutim.maziukas labai greit ismoko paimt, tai nei skaudejo, nei nugrauze. labai del to dziaugiuosi.man tik dvi dienas, kol atsirado tikras pienas, buvo jautrios krutys. labai padejo Multi Mam kompresiukai.
As irgi is pradziu jokiu problemu neturejau. Nezinai kada kas gali nutikti, kitoms net po metu maitinimo koks guzas atsiranda. Ir kodel taip atsitinka neaisku