Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošite salę?

Aciu Tau Oleska smile.gif butinai pas juos apsilankysiu rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo angeliukas: 21 liepos 2004 - 12:23
gal dar kam pravers, kitoj temoj radau nuoroda www.balionai.lt
ten yra fotogalerija ir nuotraukos kaip galima papuosti sale, ir skyrelis pasidaryk pats, parodyta kaip pinti balionu girlianda thumbup.gif
Atsakyti
Sveiki. Norejau paklausti gal kas sventet vestuves kaimo turizmo sodyboj. kaip ja puosete? galima butu papuosti gyvomis gelemis, bet bijau, kad jei is vakaro papuosi, tai kita diena nuvys. vestuves liepos men. aciu
Atsakyti
sveikos, o kaip galvojate puošti stalą? ir salę, kurioje bus stalas, o ne šokių salę? aš norėčiau ko nors paprasto bet gražaus, gal sakau kokią žolytę kuokšteliais ir su kkiu pumpurėliu.. na nesugalvoju, gal kas galit pasiūlyt? detaliai, kaip kokį akcentą darėte?
Atsakyti
na as kai vienose vestuvese buvau tai maciau kad sale buvo papuosta sakelem kazkokiom ir kaspinais baltais. ant sienos visaip graziai isdeliotos buvo. na neblogai atrode.
o as pati gal balionais ir kaspinais puosiu. kaspinus pati darysiu. na kuo paprasciau tuo geriau smile.gif ir pigiau gausis kai pati darysiu, o ne uzsakynesiu smile.gif
Atsakyti
kad aš kaspinų daryt nemoku..sad.gif balionų ir aš manau gerai būtų ir vat irgi su na kaspinais-juostom per lubas norėčiau. ir dar keliais kaspinukais
Atsakyti
aptikau labai gerus balionus ir pigius.20 spalvotu balionu (jie dideli ir svirti tokie) kainuoja 1.6lt parduotuveje Saulute.tai nupirkau 5 pakuotes. o kaspinam juosta kainavo 100m 6lt. tai is sitos juostos supiniau 30 kaspinu.(diametras kazkur apie 20cm).o juosta pirkau geliu salone Hipoeste.o kaip pinti kaspinus kazkuri forumiete buvo idejus nuoroda.
http://www.devichnik.../upakovka.phtml

Atsakyti
as tai manau visai originaliai ir graziai pasipuosiau sale. ant stalo buvo baltos staltieses o per vidury nuklojau auksine silkine medziaga kokio 40 cm plocio, ji buvo taip isilgai uzmesta nu taip tarsi netvarkingai sukritaus isilgai stalo. ir kas kazkiek metru sudejau zvakides vienodas o tarpuose zvagizdiu tokis specialius kauburelius auksinius, prie kuriu buvo prirista po 11 helio balionu (auksiniu ir baltu).atrode super:)
Atsakyti
sveikutės.gal kas galėtų patarti kaip gražiau papuošti bažnyčią,stalą.kaip neišleisti daug pinigų,ir kad atrodytų originaliai.ar dar madingi piešiniai ant sienų ir.t.t
ir kaip papuošti mašiną?
ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pacific @ 2005 03 31, 15:34)
aptikau labai gerus balionus ir pigius.20 spalvotu balionu (jie dideli ir svirti tokie) kainuoja 1.6lt parduotuveje Saulute.tai nupirkau 5 pakuotes. o kaspinam juosta kainavo 100m 6lt. tai is sitos juostos supiniau 30 kaspinu.(diametras kazkur apie 20cm).o juosta pirkau geliu salone Hipoeste.o kaip pinti kaspinus kazkuri forumiete buvo idejus nuoroda.
http://www.devichnik.../upakovka.phtml

ar tau gavosi kaspinai?viena dariau tai lyg ir gavosi, bet nelabai sad.gif kiek sugadinai tu kaspinų?
Atsakyti
Lotute, ne visada is pirmo karto viskas gaunasi,man jau daug tokiu kaspinu padariusiai irtai nevisad iseina grazus, bet sugadinsi kelis, o paskui viskas bus OK, isivaziuosi, man irgi taip buvo is pradziu
Atsakyti
na ir as pridariau daug daug raudonu kaspinu smile.gif
ir butent is to puslapiuko kur tu, toja, nuoroda ikelei smile.gif
labai grazus gavosi.o sugadinau tik viena is 28 smile.gif ir pati pirma,kol supratau kaip daryt smile.gif
ir is 100m juostos gavosi 28 kaspinai. ir ju visu kaina isejo tik 6 lt smile.gif
Atsakyti