QUOTE(Waldek @ 2006 02 22, 15:42)
Restoranas, imituojantis viduramžių pylį prie Vilniaus. Bus baigtas po kokio mėnesio.
Tas kur prie autostrados vilnius-kaunas? Vakar pro ji vaziavom, tai labai abejotina ar po menesio bus baigtas

QUOTE(Waldek @ 2006 02 22, 17:14)
Savininkas, mano draugas, taigi žinau tikrai kad iki vestuvių (09-09) bus baigtas, o dėl to ar bus ankščiau atidarytas, tai man nelabai rūpi... 

Iki rugsejo tai manyciau, kad bus baigtas, del to niekas nesigincija

idejos

[attachmentid=49064]
[attachmentid=49065]
[attachmentid=49066]
kedziu atlosai
[attachmentid=49067]
[attachmentid=49068]
isiziurekit i tas medziagas ant langu, galima butu saleje prie lubu kazka tokio
[attachmentid=49069]
esme torto padejime, kaip priderinti ziedeliai aplinkui
[attachmentid=49070]
QUOTE(Waldek @ 2006 02 22, 11:28)
Sveikos!
Tikiuosi leisite prisijungti prie Jūsų nuostabios moteriškos draugijos...
Norėjau paklausti, gal kas turi kokių minčių (ar yra matęs), kaip galima papuošti vestuves, kurios vyks stilizuotoje viduramžių pilyje. Tai yra Grubios akmeninės sienos su freskomis, didžiuliai mediniai stalai ir tt. Galvojame apie žvakes ir gėles, bet konkrečiau, kol kas nieko į galvą neateina...
Tikiuosi leisite prisijungti prie Jūsų nuostabios moteriškos draugijos...

Norėjau paklausti, gal kas turi kokių minčių (ar yra matęs), kaip galima papuošti vestuves, kurios vyks stilizuotoje viduramžių pilyje. Tai yra Grubios akmeninės sienos su freskomis, didžiuliai mediniai stalai ir tt. Galvojame apie žvakes ir gėles, bet konkrečiau, kol kas nieko į galvą neateina...

manau geles, zvakes

siaip grazu man kaip puosia medizgoms..pasirinkit spalvu palete ir galima tas medizgas ant lubu iskabinet tokiomis juostomis..na ar dar kaip..
tik belionu nedikit..sugadinsit visa vaizda!
kedes
Grazu tai grazu, bet jei kuklesnes vestuves?
Tada nelabai tinha
Tada nelabai tinha

pasaka, tikidomu ar tos zvakute mazos negreit sudega
[FONT=Times][SIZE=1][COLOR=blue]

idomios idejos...