Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošite salę?

Man ta lekstute su servetele ir gelyte labai patiko wub.gif ir labai gera iseitis ta gelyte vietoj specialaus stalo ziedo servetelei wink.gif
Atsakyti
vat az kazkur buvau rasius kad taip galima sale puost su girliandom ir medziagom..atrodo labai thumbup.gif
simta kart graziau nei kokie balionai...ir ner taip brangu...
Atsakyti
http://www.salvadorg...praga/praga.php
geliu salono ru nuoroda,
Atsakyti
QUOTE(mikepodukofke @ 2006 02 23, 19:47)

ooj mikepodukofke
aš tik nuliūdau visas tas grožybes pamačiusi verysad.gif gal tu ir gali sau tai leisti, mes tai tikrai ne verysad.gif verysad.gif verysad.gif

laaabai gražu, tiek pat labai gaila, kad taip nebus pas mus verysad.gif

bet balionų irgi nebus, nebent kas sugalvos įteikt dovana parista ant tokio vieno 4u.gif
man balionai irgi nepatinka

kažkaip išsisukt ir dėl puošimo reiks

aggressive.gif
Atsakyti
QUOTE(kulka @ 2006 02 23, 23:31)
ooj mikepodukofke
aš tik nuliūdau visas tas grožybes pamačiusi verysad.gif gal tu ir gali sau tai leisti, mes tai tikrai ne verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

laaabai gražu, tiek pat labai gaila, kad taip nebus pas mus verysad.gif
bet balionų irgi nebus, nebent kas sugalvos įteikt dovana parista ant tokio vieno 4u.gif
man balionai irgi nepatinka
kažkaip išsisukt ir dėl puošimo reiks

aggressive.gif

as tuos saitus ir t.t. dedu, ne tam kad aklai kopijuotumet, o tam kad savo kazka susikurtumete tiesiog semkites idejas... ir turbut jei jau paklausiai, tai as tikrai ne is tu kur gali leisti sau... toli grazu... tiesiog dirbu jusu muza smile.gif
Atsakyti
mano kazkada svajone buvo kad per vestuves butu daug daug lempuciu, ot ka reiskia kai maza budama amerikonisku kinu prisiziuri 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Inga73 @ 2006 02 20, 16:31)
Pas mane po brolio vestuviu labai daug liko dirbtinu gelyciu girliandu, du didziuliai krepsiai, labiau tiktu puosti kokia kaimo sodybos sale, ne modernia tik schmoll.gif
Gal kam reikia?

Tikrai niekam nereikia?
Atsakyti
QUOTE(Inga73 @ 2006 02 27, 11:44)
Tikrai niekam nereikia?

Niu gal ir paimciau, bet tu Vilniuje, o as Kaune g.gif
Atsakyti
QUOTE(siamka @ 2006 02 24, 14:53)
mano kazkada svajone buvo kad per vestuves butu daug daug lempuciu, ot ka reiskia kai maza budama amerikonisku kinu prisiziuri  4u.gif

zinai, man irgi pradzioj visi sake, kad prikciau lempuciu girliandu ir puosciau jomis, bet paskui pamasciau, kad atrodys kaip per kaledas, tai persigalvojau, dabar lempuciu vieta uzeme zvakes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tinaa @ 2006 02 27, 11:14)
zinai, man irgi pradzioj visi sake, kad prikciau lempuciu girliandu ir puosciau jomis, bet paskui pamasciau, kad atrodys kaip per kaledas, tai persigalvojau, dabar lempuciu vieta uzeme zvakes  biggrin.gif

na bet tas girliandas galima graziai medziagose paslpet ir tada neatrodys kaip kaledos
Atsakyti
jei netureciau ka daugiau veikti pries vestuves, gal ir uzsimineciau visokiais rankdarbiais, bet, jauciu, tikrai baus svarbesniu reikalu. as renkauosi tai, kas nereikalauja daug pastangu ir kartu atrodo graziai ir skoningai smile.gif
Atsakyti
Viena is paposimu detaliu. Gerai atrodo daug balionu palubese, pripusti heliu, vestuvese maciau. aisku vien ju maza bet ir sakau kad tai viena is detaliu Ir greitai ir grazu.
Atsakyti