Man ta lekstute su servetele ir gelyte labai patiko
ir labai gera iseitis ta gelyte vietoj specialaus stalo ziedo servetelei
vat az kazkur buvau rasius kad taip galima sale puost su girliandom ir medziagom..atrodo labai
simta kart graziau nei kokie balionai...ir ner taip brangu...
simta kart graziau nei kokie balionai...ir ner taip brangu...
http://www.salvadorg...praga/praga.php
geliu salono ru nuoroda,
geliu salono ru nuoroda,
QUOTE(mikepodukofke @ 2006 02 23, 19:47)
ooj mikepodukofke
aš tik nuliūdau visas tas grožybes pamačiusi
laaabai gražu, tiek pat labai gaila, kad taip nebus pas mus
bet balionų irgi nebus, nebent kas sugalvos įteikt dovana parista ant tokio vieno
man balionai irgi nepatinka
kažkaip išsisukt ir dėl puošimo reiks
QUOTE(kulka @ 2006 02 23, 23:31)
ooj mikepodukofke
gal tu ir gali sau tai leisti, mes tai tikrai ne
bet balionų irgi nebus, nebent kas sugalvos įteikt dovana parista ant tokio vieno

as tuos saitus ir t.t. dedu, ne tam kad aklai kopijuotumet, o tam kad savo kazka susikurtumete tiesiog semkites idejas... ir turbut jei jau paklausiai, tai as tikrai ne is tu kur gali leisti sau... toli grazu... tiesiog dirbu jusu muza
QUOTE(Inga73 @ 2006 02 20, 16:31)
Pas mane po brolio vestuviu labai daug liko dirbtinu gelyciu girliandu, du didziuliai krepsiai, labiau tiktu puosti kokia kaimo sodybos sale, ne modernia tik
Gal kam reikia?
Gal kam reikia?
Tikrai niekam nereikia?
QUOTE(Inga73 @ 2006 02 27, 11:44)
Tikrai niekam nereikia?
Niu gal ir paimciau, bet tu Vilniuje, o as Kaune
QUOTE(siamka @ 2006 02 24, 14:53)
mano kazkada svajone buvo kad per vestuves butu daug daug lempuciu, ot ka reiskia kai maza budama amerikonisku kinu prisiziuri 
zinai, man irgi pradzioj visi sake, kad prikciau lempuciu girliandu ir puosciau jomis, bet paskui pamasciau, kad atrodys kaip per kaledas, tai persigalvojau, dabar lempuciu vieta uzeme zvakes
QUOTE(tinaa @ 2006 02 27, 11:14)
zinai, man irgi pradzioj visi sake, kad prikciau lempuciu girliandu ir puosciau jomis, bet paskui pamasciau, kad atrodys kaip per kaledas, tai persigalvojau, dabar lempuciu vieta uzeme zvakes 
na bet tas girliandas galima graziai medziagose paslpet ir tada neatrodys kaip kaledos
Viena is paposimu detaliu. Gerai atrodo daug balionu palubese, pripusti heliu, vestuvese maciau. aisku vien ju maza bet ir sakau kad tai viena is detaliu Ir greitai ir grazu.