Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošite salę?

oho geras.. smile.gif aš tai bijojau daryt, todėl puošim tik balionais, ir dar nžn kuo, bu turėsim kas papuoš salę .smile.gifo bažnyčia ir taip graži, gal kilimą paties, choras bus ir bus liuks smile.gif
Atsakyti
na as su tais kaspinais tik du vakarus pasidejau teleka ziuredama ir pripyniau:)
Atsakyti
kaip ir tą šampano butelaitį su saldainiais? na man tike kantrybės nebūtų, nors vat stalo papuošimus padariau.
smile.gif
Atsakyti
o man patinka paciai kazka daryt smile.gif
kad ir butelaiti ir kaspinukus.
as kai uzsidegu,tai kol nepadarau nesustoju smile.gif
gal del to taip greit viskas ir gaunasi. noras svarbiausia! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pacific @ 2005 04 25, 15:01)
na as su tais kaspinais tik du vakarus pasidejau teleka ziuredama ir pripyniau:)

papasakok apie tuos kaspinus, kas tai per kaspinai, kaip juos ten pini ir kaip ketini puošti salę.Gal kartais kokių pavyzdžių turi?
Atsakyti
pasiziurek cia
www.devichnik.ru/ny/upakovka.phtml
Atsakyti
Gal dar kas zinote kokiu nors puslapiuku kur apie kaspinus? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Pacific @ 2005 04 26, 07:11)
pasiziurek cia
www.devichnik.ru/ny/upakovka.phtml

o tai kuriuos kaspinus tai tu panaudosi sales puosimui? g.gif
Atsakyti
cia ziurejau, ale gal dar kokiu idomiu yra? nerandu pati internete..o ir ta atidaro tik paveiksliukus doh.gif
Atsakyti
AS DARIAU KASPINUS Nr 5
Atsakyti
Merginos gal zinote kiek kainuoja girliandos is balionu? g.gif Nes niekur nerandu as kainu doh.gif as tai nelabai isivaizduoju kaip sale papuosti savininkas sake truputeli papuos prie jaunuju o kita patiems reikes puosti,na ant laiptu(ten ju daug labai) mazas zvakutes pastatysime atrodo thumbup.gif kasetej pas pazystama maciau.
O kaip pacia sale papuost nezinau,ten sienos bordines spalvos tai neturiu jokiu originaliu nimciu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sally: 26 balandžio 2005 - 18:40
QUOTE(Sally @ 2005 04 26, 20:36)
Merginos gal zinote kiek kainuoja girliandos is balionu? g.gif Nes niekur nerandu as kainu  doh.gif  as tai nelabai isivaizduoju kaip sale papuosti savininkas sake truputeli papuos prie jaunuju o kita patiems reikes puosti,na ant laiptu(ten ju daug labai) mazas zvakutes pastatysime atrodo  thumbup.gif  kasetej pas pazystama maciau.
O kaip pacia sale papuost nezinau,ten sienos bordines spalvos tai neturiu jokiu originaliu nimciu.

o žiūrėjai www.balionai.lt?
Atsakyti