Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

QUOTE(* viva* @ 2012 07 24, 11:21)
Sveikos mergaites 4u.gif noreciau jungtis i jusu saunia kompanija ax.gif Bandau vat uzsiregistruoti babyplan,bet nu niekaip neiseina,nes nera pas mane rusu kalbos,ir niekaip nesuvedu taisyklingai to kodo doh.gif vedu jau gal 10 karta ir vel liepia is naujo vesti,nes neteisingas verysad.gif

Sveika prisijungus 4u.gif
Keista,nes lyg lotiniskos ten kodo raides turetu buti g.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

QUOTE(Ragany @ 2012 07 24, 07:37)
As vakar nemazai grafiku babyplane praziurejau. Nu mano atvejis kai ND pries 3 dienas daryti, buvo ne vienas su laiminga pabaiga. Obettaciau, maciau ir tokiu, kur ND buvo pries 6 dienas blink.gif ir pabaiga taip pat laiminga. Tokiu grafiku keleta tai tikrai buvo. Kaip taip gali but, juk kone savaite unsure.gif nebent nepazymeta buvo, bet tai kazin..

Telieka tik laukti, nes moters organizmas kartais gali iskresti labai geru staigmenu thumbup.gif Kartais ND buna laiku o rezultatu jokiu, o va tavo atveju gal rezultatas bus tokio kokio nori ir nesvarbu kad ND buvo net 4 dienas pries O. To ir linkiu 4u.gif

QUOTE(RedHair @ 2012 07 24, 08:12)
vis dar laukiu, nesuprantu kas darosi
BT

Tikrai, kaip keista g.gif O pilvo tau neskauda?

QUOTE(Anubis @ 2012 07 24, 08:15)
pasiskambianu savo senai daktarei, papasakojau visa ilga istorija, sako o dieve nu ir privare cia tau diagnoziu  lotuliukas.gif  Nelabai imk galva sako, chirurgai daznai megsta visokiu polipu pripaisyti ir po to operuoti. Jiems aceit pinigai ir pan. Ir apskritai sake jie linke viska operuoti  biggrin.gif  Zodziu sake ateit ryt pas ja, ir viska atidziai apziures.

Kaip smagu kad tokia gydytoja turi thumbup.gif

QUOTE(* viva* @ 2012 07 24, 09:21)
Sveikos mergaites 4u.gif noreciau jungtis i jusu saunia kompanija ax.gif Bandau vat uzsiregistruoti babyplan,bet nu niekaip neiseina,nes nera pas mane rusu kalbos,ir niekaip nesuvedu taisyklingai to kodo doh.gif vedu jau gal 10 karta ir vel liepia is naujo vesti,nes neteisingas verysad.gif

Sveika prisijungusi 4u.gif Tai jei nelabai supranti rusiskai tai gal pabandyk kitam lietuviskam arba angliskam psl uzsiregstistruoti 4u.gif
Yra www.tevu-darzelis.lt arba http://www.fertilityfriend.com
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamytee21: 24 liepos 2012 - 10:34
QUOTE(Duniu @ 2012 07 24, 11:12)

Pas man ir ne visad buna isskyru..gyd pasake,kad nieko nereiskia..nes buna jos ten prie kaklelio ir pati nevisad gali ivertinti 4u.gif

Iki P tai dvi savaites iki mm galėdavau išskyras vežimu vežt ir kitoms dalint g.gif Nu nėra iš tikro ko man čia taip greit visko norėt, dar gi normalių mm neturėjau blush2.gif
QUOTE(* viva* @ 2012 07 24, 11:21)

aš per google vertėją išsiverčiau ir suvedžiau mirksiukas.gif

QUOTE(Flora7 @ 2012 07 24, 11:30)
Šiaip ar taip, pasidarysi, matysi, ar yra koks vaiduokliukas ar visai tuščia, jei tuščia, galėsi bandyt po 2 dienų. Kitaip, gali ir nepagauti... Bent jau aš bandžiau, pradžioj buvo visai balti, po to pagavau neryškią juostelę, tada kasdien dariausi...ir pagavau patį piką.

Niu gal reiks pabandyt šiandien arba rytoj ax.gif
Atsakyti
O as laukiu savaitgali turetu but O , bet dabar danti skauda reikia gyditi tai nezinau ar galima su nuskausminimais gyditi juk dar jai ir pastociau tai nestumas bus dar tik pradzia idomu ar nepakenktu g.gif
Atsakyti
QUOTE(mamytee21 @ 2012 07 24, 10:33)
Tikrai, kaip keista  g.gif  O pilvo tau neskauda?

Maudena turbūt nuo ovuliacijos, gal šiek tiek vėliau pradėjo. Vieną dieną stipriau, kitą silpniau. Keistumynai su manim darosi.
Atsakyti
QUOTE(aga&aga @ 2012 07 24, 11:37)
O as laukiu savaitgali turetu but O , bet dabar danti skauda reikia gyditi tai nezinau ar galima su nuskausminimais gyditi juk dar jai ir pastociau tai nestumas bus dar tik pradzia idomu ar nepakenktu  g.gif

tikrai galima. as nestuke.gif tvarkiausi priekini danti, tai sake tie vaistai tik ten ir veikia, niekur jie neisivaiskto kad pakenktu nestuke.gif mirksiukas.gif

*viva* sveika prisijungus mirksiukas.gif
man kolkas ff labiausiai patinka, nes su rusu kalba man sunkiai, bet pildau jau si menesi ir bp grafikiuka.
Atsakyti
nusinesiu ryt pas gydytoja savo praeito menesio grafika parodyt, paziuresim ka pasakys bigsmile.gif
Atsakyti
Man pasistojo klausimas. Gal gali padidejes kraujospudis trukdyti pastojimui, itakoti implantacija ar dar? Zodziu, ar gali kaip nors paveikti? Vakar pora kartu galva paskaudejo, bet dingo greit, praejo. Dabar uzeina tarpais papykinimai, tai nuejau pasimatuot, ir kagi - sokes biski virsun. Kiek einu pas gydytoja ji del to nedaro nieko. Matyt gal reikalo nemato, kai nera taip istisai.. Nu bet uzeina vistiek.. sad.gif o gelbejuos tada magnio diasporaliu..
Atsakyti
labutis,na va pasirodo kad termometras sveikas smile.gif pasirodau

http://www.talpykla.com/?di=BJB0
Atsakyti
QUOTE(Ragany @ 2012 07 24, 16:14)
Man pasistojo klausimas. Gal gali padidejes kraujospudis trukdyti pastojimui, itakoti implantacija ar dar?

Net nežinau ką pasakyti g.gif Niekad su spaudimu ir galvos skausmu neturėjau bėdų. Tiesa kai pastojau tai jausdavau tokį lengvą galvos pamaudimą, bet ir tai aš jį pajusdavau tik pagalvojus ir prisiminus ar neskauda. O kiek matavo spaudimą, tai visad geras.
QUOTE(Deimante27 @ 2012 07 24, 18:27)
labutis,na va pasirodo kad termometras sveikas smile.gif pasirodau

Šaunu 4u.gif

Mano OT šiandien baltut baltutėlis, nė žymės apie artėjančią O schmoll.gif Gal ir nebus man tos O dabar g.gif
Atsakyti
OT aš darydavau apie 10 CD, ir darydavau du kartus per dieną. Šį kartą kai nusirašiau anovuliaciniam, tai nedažaidžiau iki galo su jais, ir O buvo pavėluota, tai nepagavau. Praėjusio ciklo ryškiausias buvo 12CD apie 12 val. dienos darytas.
Atsakyti
Labas rytas. Man smukimas turbūt ne atsiktinis. Gal jau mm pareis unsure.gif Visai nesupykčiau. Šis durnas ciklas pasibaigtų pagaliau. O dabar tik nervus tampo.
http://tevu-darzelis...106@120625f8848
Atsakyti