Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

labas rytas!
QUOTE(Ragany @ 2012 07 24, 07:08)
Labas rytas. Aš šian bišk smuktelėjau unsure.gif Iki mm beveik visa savaitė palei šio ciklo O. Mąstau, gal O nepilnavertė jei BT nesilaiko pakilus g.gif
http://tevu-darzelis...106@120625f8848

o gal implantacinis pakritimas ax.gif nors nd buvo tolokai iki O bet pastot tikrai imanoma buvo mirksiukas.gif
man labai patinka ta lentele pirmame psl, apie tikimybes pastot pries O smile.gif geriausia darbuotis 2 dienos iki O biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sem10: 24 liepos 2012 - 08:33
As vakar nemazai grafiku babyplane praziurejau. Nu mano atvejis kai ND pries 3 dienas daryti, buvo ne vienas su laiminga pabaiga. Obettaciau, maciau ir tokiu, kur ND buvo pries 6 dienas blink.gif ir pabaiga taip pat laiminga. Tokiu grafiku keleta tai tikrai buvo. Kaip taip gali but, juk kone savaite unsure.gif nebent nepazymeta buvo, bet tai kazin..
Atsakyti
QUOTE(Ragany @ 2012 07 24, 09:37)
As vakar nemazai grafiku babyplane praziurejau. Nu mano atvejis kai ND pries 3 dienas daryti, buvo ne vienas su laiminga pabaiga. Obettaciau, maciau ir tokiu, kur ND buvo pries 6 dienas blink.gif ir pabaiga taip pat laiminga. Tokiu grafiku keleta tai tikrai buvo. Kaip taip gali but, juk kone savaite unsure.gif nebent nepazymeta buvo, bet tai kazin..

Na yra rasoma, kad spermiukai moters kune gali isgyventi ir iki 7 paru 4u.gif
Atsakyti

gal ir nepazymejo, bet juk kai kur raso kad issilaiko iki 6 paru, tai gal ir yra cia vienas is tu retu atveju g.gif
Atsakyti
O kaip pazymeti kad ND darai? blush2.gif
Atsakyti
Sveikos

QUOTE(Anubis @ 2012 07 24, 08:58)
O kaip pazymeti kad ND darai?  blush2.gif

Prie šito Половой акт pažymėk taip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(RedHair @ 2012 07 24, 10:06)
Sveikos
Prie šito Половой акт pažymėk taip smile.gif

o tai pala, jeigu tarkim is vakaro buvo ND, o ryte siandien atsikeliau matuoju BT ir zymiu grafike, tai zymeti kaip siandienos kad ND buvo? g.gif ar jus paprasciausiai pakoreguojat ant rytojaus tarkim vakar dienos duomenis?

o kur tavo BT? ax.gif ar jau sulaukei mmm?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anubis: 24 liepos 2012 - 09:12
QUOTE(Anubis @ 2012 07 24, 09:10)
o kur tavo BT?  ax.gif  ar jau sulaukei mmm?

vis dar laukiu, nesuprantu kas darosi
BT
Atsakyti
Labu 4u.gif

QUOTE(Ragany @ 2012 07 24, 06:08)
Aš šian bišk smuktelėjau unsure.gif

tikrai, visai įmanomas implantacinis pakritimas wink.gif

QUOTE(Frėjukė @ 2012 07 24, 07:40)
Labas rytas  4u.gif
Mano BT http://tevu-darzelis...106@120709aaf1a
Įdomu kada OT galėsiu pradėt naudot?  g.gif

manau, jau gali bandyti 4u.gif

QUOTE(Anubis @ 2012 07 24, 09:10)
ar jus paprasciausiai pakoreguojat ant rytojaus tarkim vakar dienos duomenis?

aš pataisydavau vakarykštį.

QUOTE(RedHair @ 2012 07 24, 09:12)
BT

nu čia tai geras blink.gif

QUOTE(Anubis @ 2012 07 24, 09:15)
Zodziu sake ateit ryt pas ja, ir viska atidziai apziures.

nu va kaip gerai 4u.gif lauksim smulkaus reportažo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Flora7 @ 2012 07 24, 10:21)

manau, jau gali bandyti  4u.gif

Bet nėra visiškai jokių išskyrų g.gif
Atsakyti

Pas mane antras panasus buvo,ND 3-4 dienas 4u.gif Vienu atveju O ir anksciau galejo buti nei brezia grafikas...kitu atveju -MB spermiukai stipruoliai smile.gif bet jei bus sekmingas,tai praktiskai 98 proc garantuoju,kad mergaite wub.gif taigi, laukiam mirksiukas.gif o pakritimas momentinis, tikrai nereiskia,kad O nepilnaverte 4u.gif
Labas rytas smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Anubis @ 2012 07 24, 10:15)
hmm uzsitese kazkaip  g.gif

O as siandien kur turejau eiti pas ta gydytoja kur man polypa ir nestuma itare, tai atostogauja  doh.gif
pasiskambianu savo senai daktarei, papasakojau visa ilga istorija, sako o dieve nu ir privare cia tau diagnoziu  lotuliukas.gif  Nelabai imk galva sako, chirurgai daznai megsta visokiu polipu pripaisyti ir po to operuoti. Jiems aceit pinigai ir pan. Ir apskritai sake jie linke viska operuoti  biggrin.gif  Zodziu sake ateit ryt pas ja, ir viska atidziai apziures.

Sauni daktare 4u.gif Sekmes tau ryt smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Frėjukė @ 2012 07 24, 10:23)
Bet nėra visiškai jokių išskyrų  g.gif

Pas man ir ne visad buna isskyru..gyd pasake,kad nieko nereiskia..nes buna jos ten prie kaklelio ir pati nevisad gali ivertinti 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(RedHair @ 2012 07 24, 10:12)
BT

g.gif nu tikrai keistas sitas tavo ciklas...
Papildyta:
QUOTE(Anubis @ 2012 07 24, 10:10)
o tai pala, jeigu tarkim is vakaro buvo ND, o ryte siandien atsikeliau matuoju BT ir zymiu grafike, tai zymeti kaip siandienos kad ND buvo?  g.gif ar jus paprasciausiai pakoreguojat ant rytojaus tarkim vakar dienos duomenis?

Buten.koreguoju vakar dienos duomenis 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites 4u.gif noreciau jungtis i jusu saunia kompanija ax.gif Bandau vat uzsiregistruoti babyplan,bet nu niekaip neiseina,nes nera pas mane rusu kalbos,ir niekaip nesuvedu taisyklingai to kodo doh.gif vedu jau gal 10 karta ir vel liepia is naujo vesti,nes neteisingas verysad.gif
Atsakyti