QUOTE(Ragany @ 2012 07 24, 09:37)
As vakar nemazai grafiku babyplane praziurejau. Nu mano atvejis kai ND pries 3 dienas daryti, buvo ne vienas su laiminga pabaiga. Obettaciau, maciau ir tokiu, kur ND buvo pries 6 dienas

ir pabaiga taip pat laiminga. Tokiu grafiku keleta tai tikrai buvo. Kaip taip gali but, juk kone savaite

nebent nepazymeta buvo, bet tai kazin..
Pas mane antras panasus buvo,ND 3-4 dienas

Vienu atveju O ir anksciau galejo buti nei brezia grafikas...kitu atveju -MB spermiukai stipruoliai

bet jei bus sekmingas,tai praktiskai 98 proc garantuoju,kad mergaite

taigi, laukiam

o pakritimas momentinis, tikrai nereiskia,kad O nepilnaverte
Labas rytas
Papildyta:
QUOTE(Anubis @ 2012 07 24, 10:15)
hmm uzsitese kazkaip
O as siandien kur turejau eiti pas ta gydytoja kur man polypa ir nestuma itare, tai atostogauja
pasiskambianu savo senai daktarei, papasakojau visa ilga istorija, sako o dieve nu ir privare cia tau diagnoziu

Nelabai imk galva sako, chirurgai daznai megsta visokiu polipu pripaisyti ir po to operuoti. Jiems aceit pinigai ir pan. Ir apskritai sake jie linke viska operuoti

Zodziu sake ateit ryt pas ja, ir viska atidziai apziures.
Sauni daktare

Sekmes tau ryt
Papildyta:
QUOTE(Frėjukė @ 2012 07 24, 10:23)
Bet nėra visiškai jokių išskyrų
Pas man ir ne visad buna isskyru..gyd pasake,kad nieko nereiskia..nes buna jos ten prie kaklelio ir pati nevisad gali ivertinti
Papildyta:
QUOTE(RedHair @ 2012 07 24, 10:12)
vis dar laukiu, nesuprantu kas darosi
BT

nu tikrai keistas sitas tavo ciklas...
Papildyta:
QUOTE(Anubis @ 2012 07 24, 10:10)
o tai pala, jeigu tarkim is vakaro buvo ND, o ryte siandien atsikeliau matuoju BT ir zymiu grafike, tai zymeti kaip siandienos kad ND buvo?

ar jus paprasciausiai pakoreguojat ant rytojaus tarkim vakar dienos duomenis?
Buten.koreguoju vakar dienos duomenis