Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

Anubi, parodyk savo zigzagavimą wink.gif

Flora ir Duniu, gražiai laikotės thumbup.gif oj kvepia man čia gerais dalykais biggrin.gif

o aš net nežinau, pilvą maudena trečia diena, krūtinė nejautri, todėl nelabai ko tikiuosi. Net BP neranda nė vieno panašaus grafiko biggrin.gif ir tikimybę rašo tik 32 proc biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Duniu @ 2012 07 19, 09:16)

Atvaziuok i kedainius turiu daug 10 jautrumo pasidalinsiu  smile.gif bu man jau ir spirga pamatyti tavo NT smile.gif  toks pakilimas gale ciklo siaip sau nebuna wub.gif

ooo bigsmile.gif kaip tik planuoju, bet tik ant Ledų šventės smile.gif tai jau , manau ir taip bus aišku lotuliukas.gif lotuliukas.gif
O kas dėl ciklo galo...tai pagal mane, čia tas galas, bet žinant mano paskutinių 2 metų ,,ciklus" tai, neaišku, reikia turėt galvoj kad pagal viską iki 14 DPO ciklas gali baigtis.
Papildyta:
QUOTE(RedHair @ 2012 07 19, 09:18)

Flora ir Duniu, gražiai laikotės  thumbup.gif  oj kvepia man čia gerais dalykais biggrin.gif

o aš net nežinau, pilvą maudena trečia diena, krūtinė nejautri, todėl nelabai ko tikiuosi. Net BP neranda nė vieno panašaus grafiko biggrin.gif ir tikimybę rašo tik 32 proc biggrin.gif

man irgi maudeno, ktūtinės neskaudėjo, po to pradėjo skaudėt, ir nustojo maudent... žodžiu doh.gif o kad BP nerodo panašių - džiaukis, nes man tai rodo - ir visi - su bloga pabaiga doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(RedHair @ 2012 07 19, 10:18)
Net BP neranda nė vieno panašaus grafiko biggrin.gif ir tikimybę rašo tik 32 proc biggrin.gif

Kam taip toli vaikstai smile.gif nueik i sekmingus grafikelius..man kazkuom panasus i tavo Vylabusles ir Lietuvos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Duniu: 19 liepos 2012 - 09:26
Labas rytas.
RedHair, uz tema 4u.gif
Siryt ir as bandziau, bet supratau, kad nei moku, nei laiko yra, tai susinervinau, pamacius, kad ne taip paprasta su tom nuorodom ir drugeliais ir isjungiau doh.gif:
Grafiko telefonu neikelsiu, bet laikosi 3 diena ant 36,7. Siandien 25 cd, labai labai laukiu mm. Ir labai tikiuosi, kad neveluos jos labai.. Siryt masciau, kad turbut reikia "dziaugtis" pmsiniais skausmais, iskart po O, nes tada turbut aisku, kad ji ivyko, dabar nejauciu nieko. Ir kiek man rodos, siemet toks ciklas pirmas. Aisku, jei mm temps koki pora savaiciu, turbut jau reiktu eit pas gine , ne?
Atsakyti
labas rytas
QUOTE(Flora7 @ 2012 07 19, 10:05)
bandysiu nusiaubt vaistinę ir paieškot 10 jautrumo testo smile.gif ir pabandyti paeksperimentuoti smile.gif  doh.gif  lotuliukas.gif

rekomenduoju viola, jis jautriausias turbut is visu vaistinese parduodamu, tik kaina jo didele, bet man jis daug daug ryskesne antra juostele rode kai pastojau pirma kart, beje, tuo paciu slapimu takart ir puodeli dariau, tai puodelis vaiduokliavo, tai issigandus imeciau i ji viola, tai abu vienodo ryskumo buvo II.

o as turbut si cikla galiu jau nurasyt nei nepradejus verysad.gif mb greiciausiai sekmadieni isvaziuos maziausiai savaitei, kaip tik ant O jo nebus, nebent jau labai velyva O butu, bet nemanau kad taip bus cray.gif veliausiai 17d esu turejus O. tai dabar meldziuos kad tik nereiktu jam vaziuot verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ragany @ 2012 07 19, 10:27)
Labas rytas. 
RedHair, uz tema 4u.gif
Siryt ir as bandziau, bet supratau, kad nei moku, nei laiko yra, tai susinervinau, pamacius, kad ne taip paprasta su tom nuorodom ir drugeliais ir isjungiau doh.gif:
Grafiko telefonu neikelsiu, bet laikosi 3 diena ant 36,7. Siandien 25 cd, labai labai laukiu mm. Ir labai tikiuosi, kad neveluos jos labai.. Siryt masciau, kad turbut reikia "dziaugtis" pmsiniais skausmais, iskart po O, nes tada turbut aisku, kad ji ivyko, dabar nejauciu nieko. Ir kiek man rodos, siemet toks ciklas pirmas. Aisku, jei mm temps koki pora savaiciu, turbut jau reiktu eit pas gine , ne?

Manau, vizitas nepakenks - bent jau nuramins tave, kad tai - normalu ir panikuoti nereikia 4u.gif

Vis traukia mane į planavimo temas. blush2.gif

Aš laikausi ~36.9 - tikiuosi, tai mano nėštumo BT, ir laikysis ilgai... Vis dar matuoju. Jeigu tik krisiu - tuoj lėksiu tirtis hormonus. Siunčiu visoms virusus! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(RedHair @ 2012 07 19, 10:18)

Flora ir Duniu, gražiai laikotės  thumbup.gif  oj kvepia man čia gerais dalykais biggrin.gif

as ikeliau pries tai nemtai tu?

man irgi maudzia, tai vel praeina, tai vel maudzia. Pries kelias dienas krutine jautri buvo dabar praejo vel.... zodziu doh.gif
Papildyta:
Labas rytas. 
RedHair, uz tema 4u.gif

as irgi ta pati padariau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(RedHair @ 2012 07 19, 10:06)
Labas rytas.

BT
įdomiai taip sakyčiau biggrin.gif

Saunu matyt buvo nukrytimas del implantacijos thumbup.gif Lauksim rezultatu
QUOTE(Flora7 @ 2012 07 19, 10:12)
aga ir aš lyginu smile.gif nu bet, nieko, jei jau yra, tai anksčiau ar vėliau ir NT parodys, užtai kažkaip visai nenusiminiau, kad šiandien neigiamas, nes po vakar ,,paskaičiavimų" ir neturėjo būt jis teigiamas  lotuliukas.gif
Dabar kažkaip sportiniais sumetimais, užsinorėjau NT pagadint rytais smile.gif tai varysiu nusipirkti smile.gif

Graziai laikaisi , sekanti karta jautresni Nt nusipirk
Atsakyti
Labas smile.gif

as nesuprantu, kur ta mano ovuliacija slapstosi doh.gif
http://www.fertility...com/home/3d4340
Atsakyti
Nu cia nezinosi, o gal tai kaip tik dar kokiu negerumu pradzia, kol kas nemanau, kad tai normalu. O eit tai vistiek eisiuu, nes jau laikas bus ureaplazma kartot. Aplamai, esu pikta kone ant viso pasaulio. Ir imu galvot, kad nu tikrai nelemta, kaip pagaliai kazkokie i ratus. Juk kol nedarem, viskas buvo ciki, viskas laiku, vietoje, o dabar balaganas kazkoks, zarazos, anovuliaciniai, dar koks biesas. O tu, zmogau, draskykis.eilini syki jauciu, kaip is manes gyvenimas tyciojasi.  Aij..

verysad.gif 4u.gif

QUOTE(pink peony @ 2012 07 19, 10:31)
Labas smile.gif

as nesuprantu, kur ta mano ovuliacija slapstosi  doh.gif
http://www.fertility...com/home/3d4340

dar dienelę palauk, svarbu, kyli. Gal dar trūksta duomenų programai brėžti O. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Flora7 @ 2012 07 19, 10:35)
dar dienelę palauk, svarbu, kyli. Gal dar trūksta duomenų programai brėžti O. g.gif

kad praeita cikla antra faze buvo gerokai virs 37 g.gif

o jusu BT daug zadantis bigsmile.gif
Atsakyti
o man jau mmm laukti reikia sad.gif as ju tik sekmadieni laukiu , o jau krentu nuo vakar
http://tevu-darzelis...607@120622e936b
verysad.gif
Atsakyti