Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

O dėl pasikeitimo, tai žinok įvairiai, nežinosi, kaip organizmas sureaguos, pav. iš asmeninės patirties - jei išgeri iš vakaro alkoholio man pakildavo 0,2 padalom, jei pasimyli - būna 0,3 pakyla, netgi miegojau svetimoj vietoj - pakilo 0,3 laipsniais doh.gif Juokinga tas, kad tokie sureagavimai vyko pirmos fazės (iki ovuliacijos) pusėj pusėj, bet po to kažkokiu būdu į smileysex.gif nebereaguodavo. Taigi - vienos taisyklės nėra...reikia save stebėti...kaip kinta BT nuo tam tikrų pokyčių... 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Qwertyio @ 2012 07 19, 13:35)
Klausiau apie tai, kad jei visgi būni nestuke.gif  bet dar to nežinai, o ir mmm ateina, nors jau esi  nestuke.gif  (juk būna taip, tiesa?), tai va, man įdomu, jei esant  nestuke.gif  po mmm, temperatūra lieka kaip nėštukės 37,0 ir daugiau ar krenta įprastai.. iki tų 36,3 ? 4u.gif

Kaip matuoti žinau taisykles, skaičiau viską.. man rūpi, jei matuoji kitaip, tarkim po tuoleto ryte, ar ta temperatūra aukštesnę rodo ar žemesnę, nei matuotum prieš wc 4u.gif

turėtų išsilaikyti aukšta, nekristi.

Papildyta:
Jei po tualeto, ar neišsimiegojus, bijau pameluoti, bet, atrodo, ji didėja...
Atsakyti
QUOTE(Flora7 @ 2012 07 19, 14:39)
turėtų išsilaikyti aukšta, nekristi.

Sakai? Manai ar tikrai? blush2.gif Man būtinai reik žinot tiksliai doh.gif blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Qwertyio @ 2012 07 19, 12:47)
Sakai? Manai ar tikrai?  blush2.gif  Man būtinai reik žinot tiksliai doh.gif  blush2.gif  4u.gif

tai jai manai kad laukiesi nestuke.gif , pasidaryk testuka ir viskas bus aisq smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Qwertyio @ 2012 07 19, 13:47)
Sakai? Manai ar tikrai?  blush2.gif  Man būtinai reik žinot tiksliai doh.gif  blush2.gif  4u.gif

paskambinkit gydytojui, pasakys tiksliai, o dar geriau - NT arba hcg.
čia panos tik iš savo patirties kalba. Be to, jei po wc - bt nebetiksli ir vertinti nereiktų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Qwertyio @ 2012 07 19, 14:47)

O tai ar nepaprasciau butu testa pasidaryt? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Qwertyio @ 2012 07 19, 13:47)

Literatūroje ir ginekologai teigia, jog aukšta (mažiausiai 0,2 padalom didesnė už pirmos fazės vidurkį BT) turi išsilaikyti visą nėštumą. Bet aš nei ginekologė, nei ekstrasesnė... Taigi, garantuoti to negaliu, nes visada atsiranda ,,išimtinių atvejų" 4u.gif Man laikėsi visą nėštumą aukšta.
Atsakyti
man jau rimtai susisuko sarai arba vaidenas . Turiu daug testu is ebay prisipirkus , sugalvojau va dbr pasidaryti, slapimas neritinis , bet galvoju aij seip sau , ir lyg pamaciau vaiduokli bet nerysku .. bet jis isnyko labai greit . ir jis buvo biski toleliau nei turetu buti .. vienu zodziu doh.gif ryt jauciu reikes pasidaryti vel , tik jau is ryto. man 12 dpo .
Atsakyti
QUOTE(Flora7 @ 2012 07 19, 13:45)
o gal pradžioj, kai parūžavuoja visas plotas, ten susiskirsto kartais spalvos...ir laikinai susidarė koks vaiduoklis  g.gif Nu, bet kokiu atveju, rytojus - parodys...aiškiau... 4u.gif

gali buti smile.gif na viskas bus aisqiau rytoj smile.gif reikia tiketis geriausio nors sirdyje jauciu kad kai des mano mmm su kaupu sy menesi :Duz tas svjones biggrin.gif
Atsakyti
sveikos mergaites smile.gif

pirma cikla matuoju BT.

Iki ovuliacijos visada buvo 36,36, po jos pakilo iki 36,9, 37, vel 36,9. Ir taip laikosi jau koki 12 dienu nuo ov ir laikos pakilus.

Ka cia gali reiksti?

aciu uz nuomones smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2012 07 19, 10:36)
Siunčiu visoms virusus!  4u.gif

Sveikos
As noriu virusiuko ax.gif , mmm buvo 3d ir vsio, BT 36,2 tai pradedam nauja cikla su viltim kad vis gi pagausim virusiuka blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vanillasky_ @ 2012 07 19, 19:14)
sveikos mergaites smile.gif
pirma cikla matuoju BT.
Iki ovuliacijos visada buvo 36,36, po jos pakilo iki 36,9, 37, vel 36,9. Ir taip laikosi jau koki 12 dienu nuo ov ir laikos pakilus.

Sveika prisijungusi smile.gif

viskas priklauso nuo tavo ciklo trukmes. Jeigu jau atejo mmm laikas, gali gadinti NT 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iveina: 19 liepos 2012 - 18:46
QUOTE(Iveina @ 2012 07 19, 19:45)
Sveika prisijungusi  smile.gif

viskas priklauso nuo tavo ciklo trukmes. Jeigu jau atejo mmm laikas, gali gadinti NT  4u.gif

ciklas 29 dienos budavo, bet kazkaip anakart buvo 30 d.

tj mmm turetu buti 22 arba 23 d. tj dar palauksiu smile.gif

kiek supratau kad jei po OV temp. lieka pakilus yra tikimybe kad jau nestuke.gif

planuoju tik 5 sav. tj kazkaip dar nesitikiu smile.gif
Atsakyti