Įkraunama...
Įkraunama...

Meilužės: sanitarės/guodėjos/kekšės/draugės ir...

QUOTE(Sahrazad @ 2012 07 20, 11:33)
žinot, kažkur kažkas rašė, kad santykiai yra investicija be atsiperkamumo. matyt reikia žavėtis, mylėti, rūpintis pamirštant save ir ką jis duos man mainais. jei tai būtų abipusis variantas, būtų idealu. deja deja vienas dažnai ima parazituoti kito sąskaita...

Gryna tiesa mirksiukas.gif Kiek daug priraseme apie tai, kad moteris turi zavetis vyru ir visapusiskai ji patenkinti! Bet jai irgi reikia kuro unsure.gif Oralinis - kodel gi ne, bet pries tai reiketu moteri ikaitinti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Publicum47 @ 2012 07 20, 12:01)
Va tai mes ir vadiname: nueik nežinia kur, atnešk nežinia ką.  g.gif  g.gif  g.gif  Kur nueiti???  ką atnešti???  blink.gif  blink.gif  blink.gif

Neknarkti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Raudona Saule @ 2012 07 20, 11:01)
nebegerti kasdien iki kritimo, mano mielas biggrin.gif

jis geria? unsure.gif
Atsakyti
vuo prasom, du konkretus atsakymai. girdit tik ka norit girdet ir taip eile metu biggrin.gif

ikaitinti sakot pries oralini. manau, jei nemoki isikaitint pati, tai niekas nebeuzkurs
Atsakyti
QUOTE(xxkamane @ 2012 07 20, 12:02)
oi ne ne Burbanti schmoll.gif  toli grazu visais nesizaviu biggrin.gif , keltas egzeplioriu yra tokiu, nu vertu susizavejimo ax.gif

Nu tai bet nesakai, kad jau tava diedas, tai vienintelis vyras pasaulyje, kuriuo zaviesi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(xxkamane @ 2012 07 20, 11:03)
jis geria? unsure.gif

tebegeria. vienintelis minusas.
Atsakyti
QUOTE(Raudona Saule @ 2012 07 20, 12:04)

ikaitinti  sakot pries oralini. manau, jei nemoki isikaitint pati, tai niekas nebeuzkurs

Nesupratau apie ka jus cis visos kabat, tik supratau, kad apie oralini biggrin.gif
O as jums pasakysiu taip apie oralini - jei as tau, tai ir tu man biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2012 07 20, 11:04)
Nu tai bet nesakai, kad jau tava diedas, tai  vienintelis vyras pasaulyje, kuriuo zaviesi  biggrin.gif

keli egzemplioriai, tai ne vienas tryjuose asmenyse, iki Dievybes as jo dar neiskeliau lotuliukas.gif ar as tau panasi i religine fanatike-mazochiste? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2012 07 20, 11:05)
Nesupratau apie ka jus cis visos kabat

ale pataikot atsakyt vistiek biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Raudona Saule @ 2012 07 20, 12:04)
ikaitinti  sakot pries oralini. manau, jei nemoki isikaitint pati, tai niekas nebeuzkurs

pati isikaitini vien nuo vaizdo to daikto, kuris yra pries tavo nosi?
Atsakyti
QUOTE(Raudona Saule @ 2012 07 20, 11:04)
tebegeria. vienintelis minusas.

Uzjauciu console.gif rimtai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pienes-pukas @ 2012 07 20, 11:06)
pati isikaitini vien nuo vaizdo to daikto, kuris yra pries tavo nosi?

taip biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(xxkamane @ 2012 07 20, 11:07)
Uzjauciu console.gif rimtai 4u.gif

aciu. nu nieko, nebe mano beda cia jau smile.gif tik kaip toki pati tik blaiva surast
Atsakyti