Įkraunama...
Įkraunama...

Meilužės: sanitarės/guodėjos/kekšės/draugės ir...

QUOTE(Publicum47 @ 2012 07 20, 11:12)
O tai kas tas meilužes kekšėmis ir visomis kitomis k.. vadina??? O ir iš kur Jūsų įvardinti stereotipai randasi  g.gif  g.gif  g.gif  ar tik ne pačių moterų galvose šitie dalykai pradą randa??  g.gif  g.gif

iš baimės.
Atsakyti
QUOTE(Sahrazad @ 2012 07 20, 11:09)
Visapusiškai jokio žmogaus negali patenkinti, nes apetitas auga bevalgant. Net joks vyras jokios moters nepatenkins visapusiškai. Tiesiog erzina tas, kad vyrui meilužės turėjimas yra kaip ir norma, o vat moteriai tai jau fuuu nukekšėjimas. Sėdėk ir kankinkis su kokiu atgrubnagiu. O juk esam iš tos pačios košės drėbti, kaulų ir mėsos.

taigi tos pacios meiluzes ir yra moteris isejusios tikrai ne prastesnio varianto ieskotis nei turejo, turi. smile.gif
nu ir kaip cia nepasakius, kad vyrai kalciausi, bet kokiu atveju, meiluzes diedas, kad jos netenkino, savo diedas, kad ant kitos lipo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista @ 2012 07 20, 12:12)
pradėk ir užkaisi biggrin.gif O dar tai įmanoma ir be jokio užkaitimo biggrin.gif

Nepradek cia savo sodomu ir gomoru biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2012 07 20, 11:14)
Nepradek cia savo sodomu ir gomoru  biggrin.gif

tai kad ji tiesa parase

mol as ledo karaliene, prasom sildyti mane savo degtukais
Atsakyti
QUOTE(Raudona Saule @ 2012 07 20, 11:12)
su tokiom paciom garbanom? smile.gif

nu is tikruju manau kai galutinai paleisiu ji, tada tik ir atsiras

dar grazesnem ir be kvapelio 4u.gif
auksciau nosi, mylek save ir tave myles 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Publicum47 @ 2012 07 20, 12:12)
O tai kas tas meilužes kekšėmis ir visomis kitomis k.. vadina??? O ir iš kur Jūsų įvardinti stereotipai randasi  g.gif  g.gif  g.gif  ar tik ne pačių moterų galvose šitie dalykai pradą randa??  g.gif  g.gif

Pas mane kaimy buvo tokios dvi ala drauges, tai anos duodavos su viais sugyventiniu draugais , bet tie draugai ju niekada nevadino k... biggrin.gif Musiet bijojo kita karta negauti dykai paziureti i rojaus vartus.
Papildyta:
QUOTE(Raudona Saule @ 2012 07 20, 12:15)
tai kad ji tiesa parase

mol as ledo karaliene, prasom sildyti mane savo degtukais

pagaliukais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(xxkamane @ 2012 07 20, 11:15)
dar grazesnem ir be kvapelio 4u.gif
auksciau nosi, mylek save ir tave myles 4u.gif

jop. sita akcija vykdom!
Atsakyti
QUOTE(Raudona Saule @ 2012 07 20, 12:12)
su tokiom paciom garbanom? smile.gif

nu is tikruju manau kai galutinai paleisiu ji, tada tik ir atsiras

Eik tu irnesakyk.gif , galva aukstyn, papaus i prieki ir eik per gyvenima nesigailedama kazkada turetu vyru. Ne karo metas gi, bus tu vyru.
Atsakyti
QUOTE(pienes-pukas @ 2012 07 20, 12:06)
pati isikaitini vien nuo vaizdo to daikto, kuris yra pries tavo nosi?

QUOTE(pienes-pukas @ 2012 07 20, 12:10)
Tada darau isvada, kad retai toki vaizda matai  lotuliukas.gif

Rimtai nesupratau. Prašom į UMD paaiškinti išsamiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pienes-pukas @ 2012 07 20, 13:06)
pati isikaitini vien nuo vaizdo to daikto, kuris yra pries tavo nosi?

O ko ne? blush2.gif na anyway, gal aš nenormali, bet vizualūs dirgikliai labai puikiai įkaitina rolleyes.gif
Atsakyti
Raudona Saule

4u.gif

QUOTE(Publicum47 @ 2012 07 20, 13:01)
Va tai mes ir vadiname: nueik nežinia kur, atnešk nežinia ką.  g.gif  g.gif  g.gif  Kur nueiti???  ką atnešti???  blink.gif  blink.gif  blink.gif

Mokykites skaityti mintis. Man mama vis kartojo: Ka ismoksi, ant peciu nereikes nesioti. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sahrazad @ 2012 07 20, 12:20)
O ko ne? blush2.gif na anyway, gal aš nenormali, bet vizualūs dirgikliai labai puikiai įkaitina rolleyes.gif

Burbanti atsistoja pries Sachrazad ir atsisega dvi virsutines bliuskelas sagutes.
Atsakyti