Įkraunama...
Įkraunama...

Cirkas. Ar patinka jūsų vaikams?

aš manau ,kad mažiukas metukų gali išsigasti,bet tai nuo vaikelio priklauso daug kas.
Mano mažiukas buvo 2metukų su truputi tai jam labai patiko,o metukų tai net negalvočiau vesti.
Atsakyti
Mano vaikui, labai patinka cirkas, jei tik pamato reklama tai taip ir zyzia biggrin.gif
Atsakyti
Musiske tik viena kart buvo cirke,nes jai tik pusantru metuku biggrin.gif ,bet liko labai suzaveta smile.gif .Gi labai ta musu pana gyvunu myletoja yra biggrin.gif tai dziaugsmas per krastus liejos biggrin.gif .Tiek ji plojo,kad suaugusieji plojo jai doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
mes visai neseniai buvom ir buvo thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
labai patiko jaunesniam patiko labiau nei vyresniam bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
manau kad priklauso nuo vaiko,ar vest ji ar ne
jei vaikas baikstus, tai zinoma geriau nerizikuoti, manau vaikos pacios zino kada yra vaikas pasirenges matyti panasius renginius mirksiukas.gif
Atsakyti
Mes irgi buvome cirke, na nepasakyčiau, kad mažąją itin sudomino, labiau domino kiti dalykai ax.gif ...Tai ir zujo per visų rankas. Labai gaila, kad pirma cirko dalis buvo akrobatika, tai mažajai visai jokio įspūdžio, o kai antrojoje pasirodė drambliai - ji jau pavargusi buvo, tad irgi jokio įspūdžio. Man atrodo, vaiką reikia vestis į cirką, kai jis jau kažką supranta...Sutinku, kad tai priklauso nuo vaiko taip pat...
Atsakyti
buvom vasarą, kai mažutei 1 metukai buvo, labiausiai jai patiko žybsiančios lemputės, ir šiaip viskas ok buvo, kol prieš galą pasirodant liūtams, klounas išdarinėjo šposus ir paprašė vaiku cypt...štai tada manoji nesuprato, kas dedasi ir pradėji verkt, tada gailėjausi, kad ėjom, kiti pabiručiai ilgai verkė, o aš savają greit nuraminau, ir vėl viskas buvo jai įdomu, taigi cirko minusas-klykiantys vaikai, visa kita įdomu patiems mažiesiems 4u.gif kadangi gyvenam nedideliam mieste, tai pramogų paisilgstam blush2.gif
Atsakyti
laba,
musu draugai-cirko artistai,tad,kai rengia mazycius pasirodymus,daznai su mazyle nuvaziuojame pasiziureti.atvaziuojame visada anksciau,ji pavalgo su mumis artu'padeda'issikrauti gyvunelius ir rekvizitus,paskui isijungia sviesos ir gyvuneliai neramiai lakste narveliuose-paklusta sokiui ir dresuotoju pirstu mostelejimui!
ji cirke lankosi nuo 9 men,ir kaskart ploja vis garsiau ir garsiau wub.gif
nereikia vaiko atskirti nuo vaikisku svenciu surmulio ir stebuklu,kurie trumpame vaikystes pasaulyje,akis privercia degti is susizavejimo
Atsakyti
Ankstoka mums tokios atrakcijos.
2,8 m. vaikinui cirke įdomiausia buvo čiuožinėti ant pilvo tarpueiliu žemyn ( kai atsibodo vaidinimas). Ir dar- klounas šaudė šautuvu į balionus, mažylis porą savaičių pasiėmęs pagaliuką šaudė taip pat. Kaip sakant, geras pavyzdys doh.gif užkrečia.
Atsakyti
Manau,kad pradzia butu idomi,bet po to ne kas schmoll.gif Palukesim iki kitu metuku smile.gif Nebent i zoo soda biggrin.gif
Atsakyti
na manau mano mergica tikrai cirke neissidetu nes labai judri mazyle nei 10min. vienoje vietoje neissides biggrin.gif
Atsakyti
Manau, kad metu tikrai per anksti..Jei vesti jau tai reik namie su juo kaip zaidima padaryti kazka, sugalvoti pavaidinti pvz. pasikvieskit draugus ir pabandykit pavaidinti ka nors. Reik vaikiuka po truputi pratinti..Vaikiukas gali issigasti,. Pavyzdziui pas mus namie visada muzika groja, ivairi.. vakar buvom pas tevus sveciuose ir jie sumaste su gitarom dviem pagroti, Danieliui labai patiko, neissigando, o juk kai dvi gitaros tuo paciu metu groja tai garsiai labai. Tai noriu pasakyti Jums, kad reikia po truputi pratinti.
Atsakyti
mano mergaite tai irgi ludri labai ir neissedi vietoje,bet tokius renginius jai laaaabai patika ziureti,jai net nebuvo metuku o mes ejom i koncerta laumes luosta tai plojo,dainavo kartu, i cirka tikrai vesciausi nes kai tik pamato kokius gyvunelius tai kaip ji dziaugiasi, ji net i balandzius turbut ziuretu visa diena lotuliukas.gif mano drauge ejo su pusantru metuku mergaite i cirka tai labai patenkintos liko ir jos mergaite sake miegojo gerai kaip niekada.cia tikrai labiausiai priklauso nuo vaiko ar issedes ar gerai miegos mirksiukas.gif
Atsakyti