mes cirke dar nebuvom ,dabar mums 2 metukai bet jau noretumem nuait i cirka ir pasiziureti manau jau mes kaip ir pasiruose smagiai pasijuokti

Cia manau labai priklauso nuo pacio vaikucio, jei vaikutis daugisu padukes ir negali nusedeti vienoje vietoje cirke taippat nesukaups demesio ir po pusvalandzio teks iseiti. Mes va ramesni ir si rudeneli, kai mums buvo 1,8m. buvom cirke. Mazius buvo suzavetas nors su bezdzone nenorejo fotkintis, issigando kai reikejo salia atsisesti

Maniske tai nenusedetu...kur ten...

Mes dar nebuvom manau kaip ir teatre vaikas neišsidetu..

Vakar kaip tik buvau cirke su savo abiem dukrytėm. Mažajai 2,5m. gal net labiau patiko cirkas ir ji kuo puikiausiai ramiai išsėdėjo 2val. O vyresnei 5m, tai jau į galą pradėjo klausinėti kada namo eisim, ir į vaikus dairytis

QUOTE(Ledas @ 2008 08 28, 12:32)
Vakar kaip tik buvau cirke su savo abiem dukrytėm. Mažajai 2,5m. gal net labiau patiko cirkas ir ji kuo puikiausiai ramiai išsėdėjo 2val. O vyresnei 5m, tai jau į galą pradėjo klausinėti kada namo eisim, ir į vaikus dairytis 

ir mano vyresneliui nepatiko cirkas

Nuvedem savo 1,5 metuku vaika i cirka ant vandens. Viskas buvo gerai, kol nepasirode klounai... Mazoji kaip paleido dudas, kad "dede ba ba" (t.y.pargriuvo), vos nuraminom