Įkraunama...
Įkraunama...

POMIDORAI

ax.gif Man tai juodieji čeriai labai patinka...medis daug dalikotnesnis nei red cherry , o vaisių daugiau tikrai...nuo gal kokios ketvirtos kekės žiedynai ėmė darytis tokie skėtiški kaip čio čio san...tikrai daug vaisių...o red cherry-medis gigantas , palyginus su tuo- vaisių galėtų būti daug daugisu...tai jau kitąmet gal kokias cherolas sėsiu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diuni: 04 rugpjūčio 2012 - 17:26
QUOTE(Asese @ 2012 08 04, 17:40)
Prigaminau sulčių apie 40 litrų, jaučiuos kaip po  showoff.gif  showoff.gif  showoff.gif
Dėjau po šaukštelį cukraus, šaukštelį druskos litrui sulčių - lyg ir neblogas skonis cool.gif , nors man sunku karštas jas nuskanaut  ax.gif

ax.gif o kaip jas gaminti blush2.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Elar @ 2012 08 02, 11:28)
*as truputi uzmarinuosiu radonu siandien (su Uspaskicho marinatu),
**truputi misraines su zaliais ([pagal Ex).

gal galima abiejų receptų 4u.gif

QUOTE(Elar @ 2012 08 02, 14:47)
,,,. As antra virima dariau su savo gamintu padazu. Atrodo pagal blakstienos recepta (jei neklsytu)

4u.gif gal galima ir šio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Komilfo* @ 2012 08 04, 19:43)
ax.gif  o kaip jas gaminti  blush2.gif  4u.gif

Aš dariau taip: pomidorus supjausčiau į puodą ir kaitinau, kol susileido, pasidarė apsemti skysčiu. Tada tą skystį nupyliau ant sieto, o tas tirštumas spaudžiau per sulčiaspaudę. Tirščius mečiau į sulčiaspaudę kokius 5 kart gal daugiau, kol jų teliko mažai mažai (praktiškai vien žievės ir sėklos)
1 litrui sulčių dėjau šaukštelį druskos ir šaukštelį cukraus, užvirinau ir pyliau į karštus stiklainius (juos išploviau indaplovėj 70 C ir iškart į tokius karštus pyliau) Uždariau metaliniais dangteliais ir ryt išnesiu į rūsį 4u.gif
Darbas baigtas smile.gif
Atsakyti
kas auginat pomidorus Guliver- ar jie hibridiniai?
Atsakyti
na vistik iš auginamų pomidorų mūsų šiltnamukuose pirmą vietą atiduodam Corason, paskui gal colibri. dar delfinus turim, Auri, Roma, brooklin. Corasonai kitais metais manau karaliaus - teks pirktis du pokelius. Ypatingai jie man padažam super. O colibriukai tai stiklainiukuose vakavimui patinka man. Ligos jau lygtais pasirodė ant Romos pomidoriukų. Bet jie nehibridai tai matyt pirmieji ir kris. Bet pasidžiaugt pomidoriukais dar galėsim. namie pilna derliaus dėžė laukia rytojaus apdirbimo doh.gif kiek bus - tiek užteks. Nestresuojam ir nepurškaliojam. Svarbiausia dabar vitaminus į save kemšam kilogramais lotuliukas.gif pusryčiai su pomidorų bliūdu, pietūs irgi, vakare dar irgi pasičiumpi kokį ir susikiši burnon biggrin.gif tad nepergyvenkit dėl tų ligų. nes kas iš to kad valgot pomidoriukus o visi vitaminai jūsų žūva nuo streso 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

Pagaliau ir mes truputį pasirodom.

Smaragdinis obuolys prieš suvalgymą thumbup.gif
user posted image
O čia gražuolis Demidovskij
user posted image
Kuklučiai, bet jau raustantys Vyšniukai
user posted image
Malachitovaja škatulka turi būti žaliai geltona, o dydžio kaip du moteriški kulokai
user posted image
Nenustojantys stebinti gausa Citrinukai
user posted image
Dar kartą Citrinukai
user posted image
Favoritų favoritas yra Medovyj Spas
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AusrinesMama: 04 rugpjūčio 2012 - 21:43
kas augina Sahel? ar jusiskiai irgi baisiai kieti ir tokie kaip matiniai ? visi pomidorai siek tiek blizga, o tie kaip siurksciu popierium patrinti, aisku dar pas mane nei vienas pilnai nesunoko, toki pusiau sunokusi valgiau tai mesingas, nu bet kietas kietas doh.gif sakiau nebent padazams tiks doh.gif
Atsakyti
4u.gif Ačiū už citrinukų nuotraukas...jie skiriasi nuo maniškių Čudo sveta... biggrin.gif vadinasi visgi čia ne tapati veislė ax.gif
Papildyta:
biggrin.gif nu noriu aš to medovij spas irgi doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Giga* @ 2012 08 04, 23:27)
kas augina Sahel? ar jusiskiai irgi baisiai kieti ir tokie kaip matiniai ? visi pomidorai siek tiek blizga, o tie kaip siurksciu popierium patrinti, aisku dar pas mane nei vienas pilnai nesunoko, toki pusiau sunokusi valgiau tai mesingas, nu bet kietas kietas  doh.gif sakiau nebent padazams tiks  doh.gif

g.gif aš tokio neturiu...bet tai gal jam ilgai nokt reikia...gal nebus kietas...
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2012 08 04, 21:31)
Aš dariau taip: pomidorus supjausčiau į puodą ir kaitinau, kol susileido, pasidarė apsemti skysčiu. Tada tą skystį nupyliau ant sieto, o tas tirštumas spaudžiau per sulčiaspaudę. Tirščius mečiau į sulčiaspaudę kokius 5 kart gal daugiau, kol jų teliko mažai mažai (praktiškai vien žievės ir sėklos)
1 litrui sulčių dėjau šaukštelį druskos ir šaukštelį cukraus, užvirinau ir pyliau į karštus stiklainius (juos išploviau indaplovėj 70 C ir iškart į tokius karštus pyliau) Uždariau metaliniais dangteliais ir ryt išnesiu į rūsį  4u.gif
Darbas baigtas smile.gif

4u.gif ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AusrinesMama @ 2012 08 04, 22:41)

Malachitovaja škatulka turi būti žaliai geltona, o dydžio kaip du moteriški kulokai


g.gif ar tikrai g.gif
pas mane ji tokia gesinta avietine smile.gif
Atsakyti
Malachitovaja škatulka yra raudona į avietę ir žalia link garstyčios. Dvi skirtingų spalvų. Dydžiai abiejų dideli, daug mėsos ir sulčių.
Atsakyti
QUOTE(Regila @ 2012 08 05, 09:24)
Malachitovaja škatulka yra raudona į avietę ir žalia link garstyčios. Dvi skirtingų spalvų. Dydžiai abiejų dideli, daug mėsos ir sulčių.

4u.gif Regila , o tai rudenį jau galėsit pasiūlyti sėklų pomidorų...nekantru pamatyt , koks bus asortimentas blush2.gif rolleyes.gif
Atsakyti