QUOTE(Asese @ 2012 08 04, 17:40)
Prigaminau sulčių apie 40 litrų, jaučiuos kaip po
Dėjau po šaukštelį cukraus, šaukštelį druskos litrui sulčių - lyg ir neblogas skonis
, nors man sunku karštas jas nuskanaut 
Dėjau po šaukštelį cukraus, šaukštelį druskos litrui sulčių - lyg ir neblogas skonis
Papildyta:
QUOTE(Elar @ 2012 08 02, 11:28)
*as truputi uzmarinuosiu radonu siandien (su Uspaskicho marinatu),
**truputi misraines su zaliais ([pagal Ex).
**truputi misraines su zaliais ([pagal Ex).
gal galima abiejų receptų
QUOTE(Elar @ 2012 08 02, 14:47)
,,,. As antra virima dariau su savo gamintu padazu. Atrodo pagal blakstienos recepta (jei neklsytu)
QUOTE(*Komilfo* @ 2012 08 04, 19:43)
Aš dariau taip: pomidorus supjausčiau į puodą ir kaitinau, kol susileido, pasidarė apsemti skysčiu. Tada tą skystį nupyliau ant sieto, o tas tirštumas spaudžiau per sulčiaspaudę. Tirščius mečiau į sulčiaspaudę kokius 5 kart gal daugiau, kol jų teliko mažai mažai (praktiškai vien žievės ir sėklos)
1 litrui sulčių dėjau šaukštelį druskos ir šaukštelį cukraus, užvirinau ir pyliau į karštus stiklainius (juos išploviau indaplovėj 70 C ir iškart į tokius karštus pyliau) Uždariau metaliniais dangteliais ir ryt išnesiu į rūsį
Darbas baigtas
kas auginat pomidorus Guliver- ar jie hibridiniai?
na vistik iš auginamų pomidorų mūsų šiltnamukuose pirmą vietą atiduodam Corason, paskui gal colibri. dar delfinus turim, Auri, Roma, brooklin. Corasonai kitais metais manau karaliaus - teks pirktis du pokelius. Ypatingai jie man padažam super. O colibriukai tai stiklainiukuose vakavimui patinka man. Ligos jau lygtais pasirodė ant Romos pomidoriukų. Bet jie nehibridai tai matyt pirmieji ir kris. Bet pasidžiaugt pomidoriukais dar galėsim. namie pilna derliaus dėžė laukia rytojaus apdirbimo
kiek bus - tiek užteks. Nestresuojam ir nepurškaliojam. Svarbiausia dabar vitaminus į save kemšam kilogramais
pusryčiai su pomidorų bliūdu, pietūs irgi, vakare dar irgi pasičiumpi kokį ir susikiši burnon
tad nepergyvenkit dėl tų ligų. nes kas iš to kad valgot pomidoriukus o visi vitaminai jūsų žūva nuo streso
Sveikos,
Pagaliau ir mes truputį pasirodom.
Smaragdinis obuolys prieš suvalgymą

O čia gražuolis Demidovskij

Kuklučiai, bet jau raustantys Vyšniukai

Malachitovaja škatulka turi būti žaliai geltona, o dydžio kaip du moteriški kulokai

Nenustojantys stebinti gausa Citrinukai

Dar kartą Citrinukai

Favoritų favoritas yra Medovyj Spas
Pagaliau ir mes truputį pasirodom.
Smaragdinis obuolys prieš suvalgymą

O čia gražuolis Demidovskij

Kuklučiai, bet jau raustantys Vyšniukai

Malachitovaja škatulka turi būti žaliai geltona, o dydžio kaip du moteriški kulokai

Nenustojantys stebinti gausa Citrinukai

Dar kartą Citrinukai

Favoritų favoritas yra Medovyj Spas
kas augina Sahel? ar jusiskiai irgi baisiai kieti ir tokie kaip matiniai ? visi pomidorai siek tiek blizga, o tie kaip siurksciu popierium patrinti, aisku dar pas mane nei vienas pilnai nesunoko, toki pusiau sunokusi valgiau tai mesingas, nu bet kietas kietas
sakiau nebent padazams tiks
Papildyta:
Papildyta:
QUOTE(Giga* @ 2012 08 04, 23:27)
kas augina Sahel? ar jusiskiai irgi baisiai kieti ir tokie kaip matiniai ? visi pomidorai siek tiek blizga, o tie kaip siurksciu popierium patrinti, aisku dar pas mane nei vienas pilnai nesunoko, toki pusiau sunokusi valgiau tai mesingas, nu bet kietas kietas
sakiau nebent padazams tiks 
QUOTE(Asese @ 2012 08 04, 21:31)
Aš dariau taip: pomidorus supjausčiau į puodą ir kaitinau, kol susileido, pasidarė apsemti skysčiu. Tada tą skystį nupyliau ant sieto, o tas tirštumas spaudžiau per sulčiaspaudę. Tirščius mečiau į sulčiaspaudę kokius 5 kart gal daugiau, kol jų teliko mažai mažai (praktiškai vien žievės ir sėklos)
1 litrui sulčių dėjau šaukštelį druskos ir šaukštelį cukraus, užvirinau ir pyliau į karštus stiklainius (juos išploviau indaplovėj 70 C ir iškart į tokius karštus pyliau) Uždariau metaliniais dangteliais ir ryt išnesiu į rūsį
Darbas baigtas
Darbas baigtas
QUOTE(AusrinesMama @ 2012 08 04, 22:41)
pas mane ji tokia gesinta avietine
Malachitovaja škatulka yra raudona į avietę ir žalia link garstyčios. Dvi skirtingų spalvų. Dydžiai abiejų dideli, daug mėsos ir sulčių.
QUOTE(Regila @ 2012 08 05, 09:24)
Malachitovaja škatulka yra raudona į avietę ir žalia link garstyčios. Dvi skirtingų spalvų. Dydžiai abiejų dideli, daug mėsos ir sulčių.