Įkraunama...
Įkraunama...

POMIDORAI

QUOTE(RZK @ 2012 07 24, 23:13)

cia siu metu? sakyciau visai neblogai atrodo wink.gif...
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2012 07 25, 07:54)
QUOTE(RZK @ 2012 07 24, 23:13)

cia siu metu?

Vakar . Žemaūgiai , nors primezgę daug , po lietų atrodo prasčiau , nes sukritę ant žemės , per tankiai sukišti , pradėjo gelst lapai , dėmėtis ... Reiktų raut lauk , tik neturiu laiko koncervavivam , gal pažiūrėsiu , kaip šiluma paveiks , spės daugiau prinokt.
Atsakyti
QUOTE(RZK @ 2012 07 25, 08:27)
Vakar . Žemaūgiai , nors primezgę daug , po lietų atrodo prasčiau , nes sukritę ant žemės , per tankiai sukišti , pradėjo gelst lapai , dėmėtis ... Reiktų raut lauk , tik neturiu laiko koncervavivam , gal pažiūrėsiu , kaip šiluma paveiks , spės daugiau prinokt.

gal pabandyk tiesiog lapus pasalint... dar greiciau noks... jei ne maras turetu paraudonoti visi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tany: 25 liepos 2012 - 08:46
QUOTE(tany @ 2012 07 25, 09:46)
gal pabandyk tiesiog lapus pasalint... dar greiciau noks... jei ne maras turetu paraudonoti visi

Taip ir darau , rausta ...
Atsakyti
Iš mulčiuotojų temos atėjau paveizėt Tany pomidorų šiltnaminių -smoke.gif joa... tai gal aš ir eisiu... ajajaj koks grožis šilnamy ploja.gif , einu toliau veizot į savo žaliuosius šiltnamy, gal nuo ilgo žiūrėjimo kiek paraus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Otaip @ 2012 07 25, 11:45)
Iš mulčiuotojų temos atėjau paveizėt Tany pomidorų šiltnaminių -smoke.gif  joa... tai gal aš ir eisiu... ajajaj koks grožis šilnamy  ploja.gif , einu toliau veizot į savo žaliuosius šiltnamy, gal nuo ilgo žiūrėjimo kiek paraus  doh.gif

atsakyma parasiau mulciuotoju temoj biggrin.gif
Atsakyti
Kadangi reiškiausi kai buvo pomidorų sėja, tai reikia tikriausiai ir šiokius tokius rezultatus parodyti blush2.gif Čia lauke augantys keli vazoniniai:

Bajaja
user posted image

Tumbling tom yellow, svyrantis truput liga jau puola, bet derlius vistiek gausus, kelios šakelės vargšui neatlaikė ir nulūžo
user posted image

O čia nepavyzdiniai mano šiltnamio pomidorčikai, vargšams laiko per mažais skiriu, pagal priežiūra kiek jie iš manęs gauna tai tokie rezultatai netgi per geri, nuo ligų tik kelis kart purkšti visokiais naminiais marmalais. Šiltnaminio šabakštyno stengiaus nepaimti į kadrą, tikiuos labai nenuteisit blush2.gif

Corazon H, kol kas patys derlingiausi, kekė ant kekės:
user posted image

Raissa H:
user posted image

Jasminia H, kažko vienas pomidorčikas su ragu užaugo g.gif
user posted image

Iš žemaūgių pats atspariausias ir derlingiausias pas mane Apis F1:
user posted image

Atsakyti
QUOTE(jolituxxx @ 2012 07 25, 13:42)
*Kadangi reiškiausi kai buvo pomidorų sėja, tai reikia tikriausiai ir šiokius tokius rezultatus parodyti  blush2.gif Čia lauke augantys keli vazoniniai:
Bajaja

**Tumbling tom yellow, svyrantis truput liga jau puola, bet derlius vistiek gausus, kelios šakelės vargšui neatlaikė ir nulūžo

*gražuoliai bajaja, pas mane irgi kekytėm sulipę gan gausiai. O anksčiau maniau kad nieko gero su jais nebebus biggrin.gif

**o kokio dydžio vazone jis auga? Mastaus kitais metais pabandyt kokį vieną daigelį balkone augint smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jolituxxx @ 2012 07 25, 12:42)
Iš žemaūgių pats atspariausias ir derlingiausias pas mane Apis F1:

o ko jie taskuoti? ar cia purvas?
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2012 07 25, 13:21)
o ko jie taskuoti? ar cia purvas?

Čia nuo purškimo marmalais blush2.gif Matyt per didelę koncentraciją pavariau, dauguma atrodo kaip po purvo vonių lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Amise @ 2012 07 25, 13:20)
o kokio dydžio vazone jis auga? Mastaus kitais metais pabandyt kokį vieną daigelį balkone augint smile.gif

25 sm skersmens, pakabinimui šiaip skirtas tas vazonas, vienas iš gilesnių smile.gif bet jam ryškiai per mažas, ką darys, kenčia tik laistyt dažnai reikia smile.gif
Atsakyti
del purskalu... man Flama nepatiko schmoll.gif ... siandien Funres vel uzsisakiau... tas Flama uzkimsa purkstuva, nes vario smulkios daleles kaip smelis atrodo tam purkstuve, uzsinesa... spalva to marmalo ir sliksti... ir nera to kvapo nuo kurio kaifodavau biggrin.gif aisku nemesiu as to Flama, purksiu pakaitomis, bet daugiau nepirksiu schmoll.gif
Atsakyti
Aš FLAMA tai orchidėjoms pradėjau naudoti, bet spalva tikrai ne iš gražiųjų schmoll.gif Šitą dar galima pakęst, svarbu būtų naudingas unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolituxxx: 25 liepos 2012 - 17:48