QUOTE(Nanita @ 2012 08 14, 12:00)
visa laik marinuojant dedu:visniu,juodu serbentu lapus,krapu seklu,cesnaka,lauro lapeli,kvapniuju pipiru,juodu.Na ir aisku cukru,acta,druskos..
man taip skaniau.O guminiai...?daug nuo ko priklauso.Pagal mociute ir anyta,kuriuos pagyvenusios su patirtim

sako ir nuo vasaros priklauso,karsta ar ne,jei karsta,tai ilgiau vandeni mirkiti agurkus reikia.Kokia agurku rusys...As jei sterelizuoju puode,man visalaik guminiai buna,nes per ilgai sterelizuoju,nemoku laika apskaiciuot.
Todel,nors dauguma sako,kad terliones daug,as uzpilu marinadu ,palaikau pusvalandi,nupilu,uzkaitinu,vel uzpilu ir uzsuku,per nakt po kaldra.Bute tamsiam kambariuke,o puikiausiai per ziema issilaiko
man kazkaip zymiai greiciau su uzpilinejimais ( pirma karta is arbatinio vanduo, tuo laiku issiverdu marinata. vandenuka nupilu, marinatu uzpilu... agurkai stiklainyje net ataust ir suprast kas vyksta nespeja

o nupilt marinata, ji kaitint, ... o agurkai tai vesta per ta laika

ir laiko ilgiau uztrunka.
man sunkiausia agurku marinavime nuplaut kruopsciai svaruteliai agurkus, visa kita vyksta labai greitai