Įkraunama...
Įkraunama...

Tarp IUI ir IVF...

QUOTE(stryga @ 2012 08 13, 13:43)
Kaip ten bebutu, jau pradedu laikyti kumscius uz tegiama IUI rezultata. Nors... Ar negali buti toks tempimas II pozymis?.. Nes testui, manau, gerokai per anksti buvo...

ne, negali, nes 12 dpo. man paprastai impantuojasi 10 dpo ir 11 dpo visada matau vos iziurima vaiduokli, bet ant 10 miu/ml. O tie testai, kuriuos turiu, yra 25, bet irgi turetu rodyti siandien. Be to, nera elementariausiu pozymiu - pilvo gurguliavimo, gimdos tempimo (alia toks kaip pries mmm), krutine nei kiek nepakito ir tikrai nei kiek nepajautrejo, kas su manimi buna visada..
Dar kumsciu nelaikyk, nes reikia issiaiskinti su cistomis pradzioje. Dar neiasku vyro nuomone. Algu metas, tai gali nesutikti islaidauti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 13 rugpjūčio 2012 - 13:23
QUOTE(Maidenana @ 2012 08 13, 14:17)
ne, negali, nes 12 dpo. man paprastai impantuojasi 10 dpo ir 11 dpo visada matau  vos iziurima vaiduokli, bet ant 10 miu/ml. O tie testai, kuriuos turiu, yra 25, bet irgi turetu rodyti siandien.
Dar kumsciu nelaikyk, nes reikia issiaiskinti su cistomis pradzioje. Dar neiasku vyro nuomone. Algu metas, tai gali nesutikti islaidauti.

Tai del to ir verta laikyti kumscius, kad visos zvaigzdes sutaptu!!!
Atsakyti
QUOTE(stryga @ 2012 08 13, 14:20)

Aciu 4u.gif Nu bet yra kaip yra - man jokiu zvaigzdziu nebuna: tik atkaklus darbas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 08 13, 14:25)
Aciu  4u.gif Nu bet yra kaip yra - man jokiu zvaigzdziu nebuna: tik atkaklus darbas  biggrin.gif

Yra laikas dirbti ir laikas ilsetis 4u.gif Ir laikas nestuke.gif . Tegu sikart buna laikas nestuke.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(stryga @ 2012 08 13, 14:41)
Yra laikas dirbti ir laikas ilsetis  4u.gif Ir laikas  nestuke.gif . Tegu sikart buna laikas  nestuke.gif  4u.gif

Matai, su savo dabartine savijauta, as isviso bijau, kad man mmm prasides ne 5dieni, o sianakt.. viska maudzia, traukia, tempia.. visai gali buti, kad ciklas sutrumpejo net iki 21 dienos, kartais man buna taip.. ka tada daryti.. mauti pas kita del cistu tikriausiai? nnnjooo... doh.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 08 13, 12:57)
hmmm, nesuprantu saves, ar as noriu sitokio puodelio ar ne..  g.gif
Man atrodo kad nenori tongue.gif

QUOTE(Maidenana @ 2012 08 13, 15:25)
Matai, su savo dabartine savijauta, as isviso bijau, kad man mmm prasides ne 5dieni, o sianakt.. viska maudzia, traukia, tempia.. visai gali buti, kad ciklas sutrumpejo net iki 21 dienos, kartais man buna taip.. ka tada daryti.. mauti pas kita del cistu tikriausiai? nnnjooo...  doh.gif  g.gif
4u.gif

Vat kas labiausiai vargina vaikštant pas ginekologus, tai tas dienų skaičiavimas ir galvojimas kada registruotis. Gi praktiškai niekad neaišku kokio ilgio šitas ciklas bus (arba kiek dienų mmm truks), tik teoriškai, o kai prasideda naujas - žiū, jau nėr vietos pas gyd. doh.gif Pas kitos srities daktarus tai paprasta, nes jiems dzin kokia cd, o su ginekologais tai vienas vargas viską suderinti (kada aš galiu, kada gyd. gali, kada finansai gali, kada savaitės diena gali) sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maika: 13 rugpjūčio 2012 - 14:57
QUOTE(maika @ 2012 08 13, 15:55)
Man atrodo kad nenori  tongue.gif

4u.gif

Vat kas labiausiai vargina vaikštant pas ginekologus, tai tas dienų skaičiavimas ir galvojimas kada registruotis. Gi praktiškai niekad neaišku kokio ilgio šitas ciklas bus (arba kiek dienų mmm truks), tik teoriškai, o kai prasideda naujas - žiū, jau nėr vietos pas gyd.  doh.gif Pas kitos srities daktarus tai paprasta, nes jiems dzin kokia cd, o su ginekologais tai vienas vargas viską suderinti (kada aš galiu, kada gyd. gali, kada finansai gali, kada savaitės diena gali) sad.gif

nu jo, as irgi ghalvoju, kad vis delto, nenoriu.

As tai uzgruzinu savo skaiciavimais daktare, t.y. sesele, kai registruojuos. Kai pradedu aiskinti, tai sleptis. Bet iseina susitarti, kad "jeigu taip - tada taip, o jeigu taip - tada anaip, o jeigu treciaip - tada darom taip". Jeigu cistu nebus, tai vistiek bus stimuliacija nuo 4 cd ir vistiek su clostu kaip visada. ir vistiek 5 dienas, bet vat nuo 5-os prasideda gonalis... nu bet is esmes galima isstudijuoti mano paskutine schema ir ja vadovautis.

Kur Zuzla su Zuzliuku?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 13 rugpjūčio 2012 - 15:06
QUOTE(Maidenana @ 2012 08 13, 16:05)
Kur Zuzla su Zuzliuku?

neturėjau interneto, o dabar nespėju net paskaityt normaliai doh.gif iš namų normaliai parašysiu. viskas gerai 4u.gif
Atsakyti
Nu gerai. nebegasdink daugiau taip.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 08 13, 12:14)
Tiesa, kada PRG priduodamas? kad paziureti ar buvo O? Nes jeigu logiskai, tai jeigu man cista, tai negalejo buti O?

Kokia as nemandagi. LABAS RYTAS, drauges!

7DPO, gi žinai smile.gif

labas rytas...

QUOTE(maika @ 2012 08 13, 12:42)
Dėl PRG, tai *River* kažkada tokį užrodė  ax.gif http://en.wikipedia....trual_cycle.png

kad jau priminei.. kaip mūsų Upeliukščiui sekasi g.gif

QUOTE(stryga @ 2012 08 13, 14:20)

drinks_cheers.gif

QUOTE(maika @ 2012 08 13, 15:55)
Man atrodo kad nenori  tongue.gif

aha, jei abejoji, tai nenori smile.gif

privietas mirksiukas.gif

DruiDe, matau, atostogauja pilna jėga, lauksim įspūdžių smile.gif

pagaliau namie karsta.gif
žiūriu "cats 101" per animal planet, kokių gražių kačių yra wub.gif man atrodo, maniškė turi egipto mau kraujo laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 08 13, 16:29)
Nu gerai. nebegasdink daugiau taip.
drinks_cheers.gif

QUOTE(zuzla @ 2012 08 13, 17:58)
kad jau priminei.. kaip mūsų Upeliukščiui sekasi g.gif

pagaliau namie karsta.gif

man atrodo, maniškė turi egipto mau kraujo laugh.gif
Aha, ilgokai nėra, laukiam grįžtančios smile.gif

Ilgai keliavai? unsure.gif 4u.gif

Kodėl taip manai? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 08 13, 17:58)
7DPO, gi žinai smile.gif

žiūriu "cats 101" per animal planet, kokių gražių kačių yra wub.gif man atrodo, maniškė turi egipto mau kraujo laugh.gif
Zinau, bet gal mano zinios pasenusios. nepilni metai jau kaip nebesu IUi-ine..

Aga, o as paziurejus ta laida visa laika galvoju, kad maniskis balinezietis laugh.gif nors jo realiausia prigimtis - konteineris.

QUOTE(maika @ 2012 08 13, 19:44)
Ilgai keliavai?  unsure.gif  4u.gif
manau, kad is darbo namo wink.gif
Atsakyti