QUOTE(ooo @ 2012 08 15, 12:58)
vyrus apkalbinejat... as tai saviskio sia savaite jau uzklausiau, gal jis nori atskirai pagyventi. tada vel vaiksciotume i pasimatymus ir vel butu viskas grazu... nu is serijos. nes paskutiniu metu niekuo neitinku. paskutinikart puse 12 vakaro jam uzkliuvo, kad namai nesutvarkyti, kai as po 14 val darbe pachalinu, kad babkiu uzdirbt. keik babkiu reikia - pacios zinot. IUI mums vis dar nesisviecia, tik IVF, tai apie tokiu reikiamu babkiu kiekius isvis net galvot nenoriu, kiek dar reiks arti. taip kad dejau ant netvarkytu namu, jei turiu galimybes uzdirbt. karta net namu tvarkytojus issikvieciau, kad langus isvalytu ir visus namus, nes paskaiciavau, kad ju darbo diena maziau kainuoja, nei mano...
tai pasirodo, as bjaurybe. arba cia jam stoga nesa, kad estradiolis virsija norma daugiau nei dvigubai, o tai nieko gero...testo irgi neblizga - mazas...
kita savaite vel keliaujam pas Z. ziuresim, ka pasakys.
nu jo, pas mus tas pats. susitarem, kad as eisiu i kacalke sian, spekit - kas nuejo.. nes matote, as ir alaus noriu, ir remonto noriu, tai jeigu as viso to noriu, as turiu ir sedeti su meistriukais, pamirsusi visus savo noriu. aj... siaip, gera tavo mintis del pagyvenimo atskirai.. pasiulysiu ir as, nes vistiek kuo nors dar siandien neitiksiu.
Z jums israsys tamoxifena ir tuo viskas baigsis. Nes tamoxi butent tam ir skirtas. numusto estradiuoli ir pakelti testo.
QUOTE(maika @ 2012 08 15, 13:08)
auč... įsivaizduoju kaip nėra sveikatos...
Dėl donoro, man atrodo LT tai nelegalu, tektų pas latviukus keliaut.
ziauriai. blin, dar tas serialas - jis idomus, bet nufilmuotas labai keistai, kaip su megejiska kamera ir nuolat sokineja, tai dar ir nuo to filmavimo pykina..
Nelegalu? O as maniau....
QUOTE(velnyte @ 2012 08 15, 14:55)
kiek dar kankinsies? Nekankink saves ir stiprybes tau su v sprendziant. Gal paguos gal ne, bet musu su v labai didelis tarpusavio supratimas, bet vaiku nera. Pykstames tik del keliu dalyku, bet greit susitaikom.
Pas S nusivesk pati koki donora ir nesakyk nieko:). Juk svarbu prieš valanda pristatyti sperma. Vyro tai nebutina rodyt. Reikia isradingom but.
O man liudna. Sake trys IUI ir iskart IVF. Jokiu pertrauku ir vilciu. Amzius ne tas. Taip kad negaiskit mergaites laiko.
Aj, ka cia kankintis... Nieko as su juo nespresiu. man vistiek uz menesio isvaziuoti ir nezinia kada grisiu. ir kur...
Hmmm, o kaip tu isivaizduoji -
ponai X, atsiprasau, ar galetumete man pad**ti i indeli, prasau?
O kiek metu? Kada tas piormasis IUI? ir kas per problemos pas jus?
p.s. studijuoju SM tema "remontas savo rankomis'. pasirodo, meistrai tik gipsa sudes, o spakliuoti reikes man.
Papildyta:
QUOTE(zuzla @ 2012 08 15, 15:31)
попытка Веры
pavalgom ir einam miškan pasivaikščiot
kratkij kurs schastlivoj zhizni...
Gero pasivaiksciuojimo ir linklejimai
zuzliukui. ikelk kada pilvuka, reikia patikrinti kaip zuzliux paaugo.
Люди хотят похудеть, разбогатеть, подкачаться, вкусно пожрать и оторваться. Поумнеть, блять, никто не хочет.