Įkraunama...
Įkraunama...

Tarp IUI ir IVF...

QUOTE(maika @ 2012 08 14, 21:29)
O dėl cistos nueisi? mastau.gif

ne-a. o kam? pati su mmm iseis. ryt paskambinsiu i klinika ir atsauksiu vizita.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 08 15, 11:12)
ne-a. o kam? pati su mmm iseis. ryt paskambinsiu i klinika ir atsauksiu vizita.
Na taip, turėtų išeit.
Kaip šiaip nuotaikos? 4u.gif
Atsakyti
Su svente, merginos 4u.gif
Blyn, as dar nuo soko negaliu atsigaut.. Nuejau isnesti siuksliu ir girdziu, jog uz konteineriu kazkas cypia.. Pairodo, kazkoks asilas ar asile, atnese ir numete numirti ka tik atsivestus sunycius.. gun_bandana.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(maika @ 2012 08 15, 11:33)
Kaip šiaip nuotaikos?  4u.gif
gerai, bromokriptinas duoda apie save zinoti, tad apsikabinusi wc visa ryta. na, plius mmm...
aj, tiesa, ziuriu cia toki rusiska seriala, tai ten viena irgi su nevaisingumu kovoja... kaip viskas pazistama... ir taip pat jos vyras elgiasi... toks jausmas, kad ji viena vaiku nori...

kazin, jeigu as likciau viena, ar S padarytu man IUI su donoro sperma?

QUOTE(amita @ 2012 08 15, 12:07)
Blyn, as dar nuo soko negaliu atsigaut.. Nuejau isnesti siuksliu ir girdziu, jog uz konteineriu kazkas cypia.. Pairodo, kazkoks asilas ar asile, atnese ir numete numirti ka tik atsivestus sunycius..  gun_bandana.gif 

o siaube.... ka darysi? skambinsi i 5 pedutes? paskambink, lai pasiima.. arba i prieglauda reikia nuvezti..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 15 rugpjūčio 2012 - 11:21
vyrus apkalbinejat... as tai saviskio sia savaite jau uzklausiau, gal jis nori atskirai pagyventi. tada vel vaiksciotume i pasimatymus ir vel butu viskas grazu... nu is serijos. nes paskutiniu metu niekuo neitinku. paskutinikart puse 12 vakaro jam uzkliuvo, kad namai nesutvarkyti, kai as po 14 val darbe pachalinu, kad babkiu uzdirbt. keik babkiu reikia - pacios zinot. IUI mums vis dar nesisviecia, tik IVF, tai apie tokiu reikiamu babkiu kiekius isvis net galvot nenoriu, kiek dar reiks arti. taip kad dejau ant netvarkytu namu, jei turiu galimybes uzdirbt. karta net namu tvarkytojus issikvieciau, kad langus isvalytu ir visus namus, nes paskaiciavau, kad ju darbo diena maziau kainuoja, nei mano...
tai pasirodo, as bjaurybe. arba cia jam stoga nesa, kad estradiolis virsija norma daugiau nei dvigubai, o tai nieko gero...testo irgi neblizga - mazas...
kita savaite vel keliaujam pas Z. ziuresim, ka pasakys.
Atsakyti
QUOTE(amita @ 2012 08 15, 12:07)
Blyn, as dar nuo soko negaliu atsigaut.. Nuejau isnesti siuksliu ir girdziu, jog uz konteineriu kazkas cypia.. Pairodo, kazkoks asilas ar asile, atnese ir numete numirti ka tik atsivestus sunycius..  gun_bandana.gif
Žiauru sad.gif O tokius mažyčius įmanoma išmaitinti, ta prasme be jų mamos?

QUOTE(Maidenana @ 2012 08 15, 12:18)
gerai, bromokriptinas duoda apie save zinoti, tad apsikabinusi wc visa ryta. na, plius mmm...
auč... įsivaizduoju kaip nėra sveikatos... 4u.gif

Dėl donoro, man atrodo LT tai nelegalu, tektų pas latviukus keliaut.

QUOTE(ooo @ 2012 08 15, 12:58)
vyrus apkalbinejat...
4u.gif
o jam rankos nukristų jeigu pats patvarkytų namus? blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maika: 15 rugpjūčio 2012 - 12:39
QUOTE(maika @ 2012 08 15, 13:08)
4u.gif
o jam rankos nukristų jeigu pats patvarkytų namus?  blink.gif

tvarko kazkiek ir kazka. daznaiusai indus i indaplove sukisa ir istraukia, dar grindis prasiurbliuoja...
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 08 15, 11:18)
aj, tiesa, ziuriu cia toki rusiska seriala, tai ten viena irgi su nevaisingumu kovoja... kaip viskas pazistama... ir taip pat jos vyras elgiasi... toks jausmas, kad ji viena vaiku nori...

kazin, jeigu as likciau viena, ar S padarytu man IUI su donoro sperma?
o siaube.... ka darysi? skambinsi i 5 pedutes? paskambink, lai pasiima.. arba i prieglauda reikia nuvezti..

kiek dar kankinsies? Nekankink saves ir stiprybes tau su v sprendziant. Gal paguos gal ne, bet musu su v labai didelis tarpusavio supratimas, bet vaiku nera. Pykstames tik del keliu dalyku, bet greit susitaikom.
Pas S nusivesk pati koki donora ir nesakyk nieko:). Juk svarbu prieš valanda pristatyti sperma. Vyro tai nebutina rodyt. Reikia isradingom but.
O man liudna. Sake trys IUI ir iskart IVF. Jokiu pertrauku ir vilciu. Amzius ne tas. Taip kad negaiskit mergaites laiko.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 08 15, 12:18)

console.gif

попытка Веры smile.gif

karta net namu tvarkytojus issikvieciau, kad langus isvalytu ir visus namus, nes paskaiciavau, kad ju darbo diena maziau kainuoja, nei mano...

teisingai padarei smile.gif

QUOTE(ooo @ 2012 08 15, 14:32)
tvarko kazkiek ir kazka. daznaiusai indus i indaplove sukisa ir istraukia, dar grindis prasiurbliuoja...

o ko dar reikia, puikiai tvarkosi pats laugh.gif

QUOTE(velnyte @ 2012 08 15, 14:55)
O man liudna. Sake trys IUI ir iskart IVF. Jokiu pertrauku ir vilciu. Amzius ne tas. Taip kad negaiskit mergaites laiko.

4u.gif kada pradedat?

labas dienas mirksiukas.gif
nuotaikos puikios rolleyes.gif miegojau iki 10:30, paskui vyras (pats neprašomas) padėjo gėles palaistyt bigsmile.gif na ten reik panešiot iš balkono į vonią ir atgal, nes orchidėjos ne laistomos, o mirkomos.. pasirašė avantiūrai perkelti mano ūkį iš nestiklinto į stiklintą balkoną, kad mano gėlėms šilčiau būtų, kad joms vasara prasitęstų happy.gif
pavalgom ir einam miškan pasivaikščiot smile.gif
Atsakyti
vyrus apkalbinejat... as tai saviskio sia savaite jau uzklausiau, gal jis nori atskirai pagyventi. tada vel vaiksciotume i pasimatymus ir vel butu viskas grazu... nu is serijos. nes paskutiniu metu niekuo neitinku. paskutinikart puse 12 vakaro jam uzkliuvo, kad namai nesutvarkyti, kai as po 14 val darbe pachalinu, kad babkiu uzdirbt. keik babkiu reikia - pacios zinot. IUI mums vis dar nesisviecia, tik IVF, tai apie tokiu reikiamu babkiu kiekius isvis net galvot nenoriu, kiek dar reiks arti. taip kad dejau ant netvarkytu namu, jei turiu galimybes uzdirbt. karta net namu tvarkytojus issikvieciau, kad langus isvalytu ir visus namus, nes paskaiciavau, kad ju darbo diena maziau kainuoja, nei mano...
tai pasirodo, as bjaurybe. arba cia jam stoga nesa, kad estradiolis virsija norma daugiau nei dvigubai, o tai nieko gero...testo irgi neblizga - mazas...
kita savaite vel keliaujam pas Z. ziuresim, ka pasakys.
nu jo, pas mus tas pats. susitarem, kad as eisiu i kacalke sian, spekit - kas nuejo.. nes matote, as ir alaus noriu, ir remonto noriu, tai jeigu as viso to noriu, as turiu ir sedeti su meistriukais, pamirsusi visus savo noriu. aj... siaip, gera tavo mintis del pagyvenimo atskirai.. pasiulysiu ir as, nes vistiek kuo nors dar siandien neitiksiu.

Z jums israsys tamoxifena ir tuo viskas baigsis. Nes tamoxi butent tam ir skirtas. numusto estradiuoli ir pakelti testo.

QUOTE(maika @ 2012 08 15, 13:08)
auč... įsivaizduoju kaip nėra sveikatos...  4u.gif

Dėl donoro, man atrodo LT tai nelegalu, tektų pas latviukus keliaut.
ziauriai. blin, dar tas serialas - jis idomus, bet nufilmuotas labai keistai, kaip su megejiska kamera ir nuolat sokineja, tai dar ir nuo to filmavimo pykina..

Nelegalu? O as maniau.... unsure.gif
QUOTE(velnyte @ 2012 08 15, 14:55)
kiek dar kankinsies? Nekankink saves ir stiprybes tau su v sprendziant. Gal paguos gal ne, bet musu su v labai didelis tarpusavio supratimas, bet vaiku nera. Pykstames tik del keliu dalyku, bet greit susitaikom.
Pas S nusivesk pati koki donora ir nesakyk nieko:). Juk svarbu prieš valanda pristatyti sperma. Vyro tai nebutina rodyt. Reikia isradingom but.

Aj, ka cia kankintis... Nieko as su juo nespresiu. man vistiek uz menesio isvaziuoti ir nezinia kada grisiu. ir kur...
Hmmm, o kaip tu isivaizduoji - ponai X, atsiprasau, ar galetumete man pad**ti i indeli, prasau? lotuliukas.gif
O kiek metu? Kada tas piormasis IUI? ir kas per problemos pas jus?

p.s. studijuoju SM tema "remontas savo rankomis'. pasirodo, meistrai tik gipsa sudes, o spakliuoti reikes man. g.gif
Papildyta:
QUOTE(zuzla @ 2012 08 15, 15:31)
попытка Веры smile.gif

pavalgom ir einam miškan pasivaikščiot smile.gif

kratkij kurs schastlivoj zhizni...

Gero pasivaiksciuojimo ir linklejimai zuzliukui. ikelk kada pilvuka, reikia patikrinti kaip zuzliux paaugo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 15 rugpjūčio 2012 - 14:47
QUOTE(Maidenana @ 2012 08 15, 15:46)
p.s. studijuoju SM tema "remontas savo rankomis'. pasirodo, meistrai tik gipsa sudes, o spakliuoti reikes man.  g.gif

kratkij kurs schastlivoj zhizni...

Gero pasivaiksciuojimo ir linklejimai zuzliukui. ikelk kada pilvuka, reikia patikrinti kaip zuzliux paaugo.

viskas priklauso nuo užmokesčio smile.gif sumokėsi, tai ir pašpakliuos..

aaa, tas mano minėtas apie tą patį. tik ta Vera ji dar ir ginekologė/nevaisingumo spec.

kad kas jį pafotkintų..

obuolių pyragas orkaitėj, einu sumuštinukų su avokadu ir kariu pasidarysiu ir vakarosim, kokį filmą pažiūrėsim..
ką jus?
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 08 15, 18:34)
viskas priklauso nuo užmokesčio smile.gif sumokėsi, tai ir pašpakliuos..

aaa, tas mano minėtas apie tą patį. tik ta Vera ji dar ir ginekologė/nevaisingumo spec.

kad kas jį pafotkintų..

obuolių pyragas orkaitėj, einu sumuštinukų su avokadu ir kariu pasidarysiu ir vakarosim, kokį filmą pažiūrėsim..
ką jus?

nee, jie nemoka. man pasake meistras siandien, kad jam neiseina lygiai ir tai visiskai ne jo specialybe. tai teks man. bet nieko, radau jau vadoveli internete, kur su paveiksliukais ir issamiais paaiskinimais. plius dar konsultantai parduotuveje pades. issisuksiu. teks paciai, nes vel priekaistai, priekaistai...

aaa, prisiminiau dabar... apie Vera.

skanuuuuu..... uoj skanu.. o kaip sumustinukus darai su avokadu? as tai irgi filma ziuresiu. tik dar nezinau koki. ta kursa bijau isijungti, nes vel prades pykiti..
Atsakyti