Įkraunama...
Įkraunama...

Tarp IUI ir IVF...

QUOTE(maika @ 2012 07 23, 18:23)
Dėl to ir nemėgstu pajūrio - man ten visada per daug vėjo ir šalta smile.gif

man ziauriai patinka gyventi ko nors pakranteje, bet LT klimatas mane nuzudys. O as niekad nesu gyvenusi 'sausumoje', visur, kur gyvenau budavo jura arba bent jau padori upe.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Nu, man sian svarbi diena - laikykit kumscius.
O dar V sugalvojo sian pas savo daktara eiti su naujais spermogramos tyrimais ir pasikonsultuoti del tamoxifeno ir provirono..
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 07 24, 07:27)
Labas rytas  4u.gif

O dar V sugalvojo sian pas savo daktara eiti su naujais spermogramos tyrimais ir pasikonsultuoti del tamoxifeno ir provirono..

Labas rytas,
laikom laikom kumstukus.... smile.gif
kaip laikotes, vis skaitau skaitau, seku Jus. Grazu skaiciuoti svaiteles mergaiciu, tuoj bus kudikeliu wub.gif
o as dziaugiuosi vasara, sedziu kaime ir dabar marinuoju agurkus, tad kam rustus pms ir ant rugsteles traukia- lekit pas mane biggrin.gif ir ne tik, juk nestukes tikriausiai taip pat saldziarugsciai agurkeliai traukia smile.gif
vyras gerina spermos rodiklius, nezinau kas is to iseis, bandysim rugseji tikrintis vel. Reik viltis, kad pageres....
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 07 24, 08:27)

būtinai drinks_cheers.gif
ir dar už tai palaikysim, kad rezultatyvus apsilankymas būtų smile.gif

QUOTE(,,Selina'',2012 07 24, 08:55)
Reik viltis, kad pageres....

ir mes tikimes group.gif

labas rytas mirksiukas.gif
važiuoju pažiūrėsiu, kas ten per naujas ofisas g.gif tikiuos, SM galėsiu įjungt, nepasodino kur nors prie stiklinės pertvaros laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(,,Selina'',2012 07 24, 08:55)
Labas rytas,
laikom laikom kumstukus.... smile.gif

o as dziaugiuosi vasara, sedziu kaime ir dabar marinuoju agurkus, tad kam rustus pms ir ant rugsteles traukia- lekit pas mane biggrin.gif ir ne tik, juk nestukes tikriausiai taip pat saldziarugsciai agurkeliai traukia smile.gif
vyras gerina spermos rodiklius, nezinau kas is to iseis, bandysim rugseji tikrintis vel. Reik viltis, kad pageres....

aciu - padejo kumstukai smile.gif

Nu kaip smagu. O as raugintu agurku manjake. Ir, pasakyciau, labai jiems isranki biggrin.gif man agurkiukas turi buti kietas, kad girdetusi 'krum-krum' ir kad butu tokie, alia kaip sampaniniai, su burbuliukais, kad truputi kastu liezuvi. niam, kaip skanu.
As tau palaikysiu kaimiska komanda ir eisiu uogiene pilti i stiklainius.

O kaip gerinat sperma?

QUOTE(zuzla @ 2012 07 24, 09:23)
ir dar už tai palaikysim, kad rezultatyvus apsilankymas būtų smile.gif

labas rytas mirksiukas.gif
važiuoju pažiūrėsiu, kas ten per naujas ofisas g.gif tikiuos, SM galėsiu įjungt, nepasodino kur nors prie stiklinės pertvaros laugh.gif
aciu uz palaikyma, galite atleisti, viskas pavyko sklandziai. Na, toks ten apsilankymas, as labai tikiuosi, kad V nueis vis delto. nes mano vyro keliai kaip ir Dievo - nezinomi. Taio ka jis pasako dar nieko nereiskia. Siaip, jis ten jau nuo ketvirtadienio praeito eina, tad.. wink.gif

Nu labai tikiuosi, kad nebus tos pertvaros ir galesi sedeti SM. Nors, ziurint is paskutinio posto laiko, interneto pas jus dar nera biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos gyvos,

QUOTE(Maidenana @ 2012 07 23, 15:52)
.
ogo-go... o kiek i lekste susidejai? 10 vnt?

Ziaurus variantas. O kai sukliks kazka susapnaves - vel lingoti.. mano visi aukletiniai buvo iprate prie lingavimo, tai isvargau visus tampydama.

tongue.gif Daaaug smile.gif Dabar kažko noriu o ko - nežinau... doh.gif

O tai žiūrėkit, kaip dėl tų sūpavimų dabar... Aš galvojau taip, kad jei bus neramus, dažnai verks, geriau pasūpuot lovoj, o ne ant rankų... O tai jei lova be lingių bus ir klyks vis naktim? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 07 24, 12:02)
Nu labai tikiuosi, kad nebus tos pertvaros ir galesi sedeti SM. Nors, ziurint is paskutinio posto laiko, interneto pas jus dar nera  biggrin.gif

kokia įžvalgi biggrin.gif
aš jau ant ryšio ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Grim @ 2012 07 24, 13:32)
Sveikos gyvos,
tongue.gif Daaaug smile.gif Dabar kažko noriu o ko - nežinau...  doh.gif

O tai žiūrėkit, kaip dėl tų sūpavimų dabar... Aš galvojau taip, kad jei bus neramus, dažnai verks, geriau pasūpuot lovoj, o ne ant rankų... O tai jei lova be lingių bus ir klyks vis naktim?  g.gif

kaip tu nuo pat gimimo ipratinsi vaika, taip jis ir elgsis. geriausia paglostyt siek tiek, lopsine sudainuoti ir neliesti, kad pats uzmigtu. dar zinau tokiu variantu, kur kai vaikas uzmiega, mama iskarto siurbli ijungdavo, kad vaikas iprastu miegoti kai triuksmas. siaip, visos mano turincios vaiku drauges tai tiesiog paguldo i lova ir iseina is kambario, bet paruipina buteliukus su gerimais, na pradzioje tai kruti.. ir viskas, atsibunda, pageria, paciulpia ir vel ramus miega. o vaiko ramybe priklauso kaip nekeista nuo vyro ir zmonos santykiu moters nestumo metu. kuo jus ramesni - tuo vaikas ramesnis.

guminuku nenori? as tai edu. angry birds green, Fazer gamybos. skanu. bet ziauriai daug E. kila alergija, jau karstis musa, zandu oda skauda, bet as vis edu.. nu tos E.. viskas, raminuosi su angry birds.
Papildyta:
QUOTE(zuzla @ 2012 07 24, 14:25)
kokia įžvalgi biggrin.gif
aš jau ant ryšio ax.gif

aj, mano techninis loginis mastymas. irnesakyk.gif

sveikinu, kad esi su rysiu laugh.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 24 liepos 2012 - 13:30
QUOTE(Maidenana @ 2012 07 24, 14:28)
sveikinu, kad esi su rysiu laugh.gif  4u.gif

mirksiukas.gif
nepatink man čia schmoll.gif baldai kiti, bet prie to priprasiu.. oro nėra, langai neatsidaro, taigi nėra pro kur šviežiam orui ateit.. galvą spaudžia nuo deguonies trukumo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 07 24, 11:02)
aciu - padejo kumstukai  smile.gif

Nu kaip smagu. O as raugintu agurku manjake. Ir, pasakyciau, labai jiems isranki biggrin.gif man agurkiukas turi buti kietas, kad girdetusi 'krum-krum' ir kad butu tokie, alia kaip sampaniniai, su burbuliukais, kad truputi kastu liezuvi. niam, kaip skanu.
As tau palaikysiu kaimiska komanda ir eisiu uogiene pilti i stiklainius.

O kaip gerinat sperma?

aciu uz palaikyma, galite atleisti, viskas pavyko sklandziai. Na, toks ten apsilankymas, as labai tikiuosi, kad V nueis vis delto. nes mano vyro keliai kaip ir Dievo - nezinomi. Taio ka jis pasako dar nieko nereiskia. Siaip, jis ten jau nuo ketvirtadienio praeito eina, tad.. wink.gif

Nu labai tikiuosi, kad nebus tos pertvaros ir galesi sedeti SM. Nors, ziurint is paskutinio posto laiko, interneto pas jus dar nera  biggrin.gif

Gerinam vitaminais: biciu pienelis, vitaminai, L- karnitinas, argininas, Q 10. Nezinau ar gerai.... Na dar riesutuku ir naturaliai pagliaudo...... tai va........
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 07 24, 14:34)
mirksiukas.gif
nepatink man čia schmoll.gif baldai kiti, bet prie to priprasiu.. oro nėra, langai neatsidaro, taigi nėra pro kur šviežiam orui ateit.. galvą spaudžia nuo deguonies trukumo unsure.gif

nu negerai, zinok... svaigs galva.. o kada i dekreta? kiek dar? juk, man atrodo, greitai ilsetis tau...

QUOTE(,,Selina'',2012 07 24, 14:47)
Gerinam vitaminais: biciu pienelis, vitaminai, L- karnitinas, argininas, Q 10. Nezinau ar gerai.... Na dar riesutuku ir naturaliai pagliaudo...... tai va........

4u.gif nu neblogas toks rinkinys. nervuoja mane ta sperma su savo 90 dienu spermatogeneze. galetu ir per 3 dienas, nu jau tiek to - per 3 savaites susigenezinti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 24 liepos 2012 - 13:58
QUOTE(Maidenana @ 2012 07 24, 14:56)
nu negerai, zinok... svaigs galva.. o kada i dekreta? kiek dar? juk, man atrodo, greitai ilsetis tau...

tik rugsėjo vidury..
Atsakyti