QUOTE(velnyte @ 2012 07 26, 11:03)
Laba diena karštą dieną, aš čia visai ne į temą, nors mačiau, kad nekat apie viską.Norėjau paklaust Klaipėdiečių kur galima fainai praleisti ryt vakarą ir saulę palydėt, ir nusimaudyt, ir pasidengt. Ryt varau pas S, tai visai norėčiau ir malonumą pagaut, nes dar nesu įmerkus kojų į jūrą. Prie Olandų kepurės kaip auprantu negalima degintis?
as tai tik i smiltine varau, su keltu. ten vanduo svarus ir siltas. o prie olandu kepures purvina.
QUOTE(maika @ 2012 07 26, 20:07)
Po 67 dienų valkiojimosi labai netikėtai parsivilko mano valkatos

Aš čia dvi ovuliacijas apturėjau, o jos neaišku ką veikė. Dabar reikia kad išeidamos ir cistą kartu išsivestų

nu nieko sau... tikros valkatos..
o cista butinai issivalys.
QUOTE(DruiDe @ 2012 07 27, 08:05)
Kaip noriu kad greiciau praeitu dienele, vakare pasidarysim kibiriuka saslu ir ivairiu saldeskiu - savaitgali laukia family meeting
Sedziu pilnai atsidariusi langa kaifuoju nuo ryto kvapo
Fainiai

ir del saslu ir del kvapo..
o mano eilinis rytas prasidejo kaip visada... vel likau aprekta del nieko, profilaktiskai, matyt.. tai edu tyliai pusryciams savo mango, verdu kukuruzus ir noresiu siandien i sporto sale... siandien valanda kardio - kazkoks kosmaras. o po to prie juros.
Люди хотят похудеть, разбогатеть, подкачаться, вкусно пожрать и оторваться. Поумнеть, блять, никто не хочет.