Įkraunama...
Įkraunama...

Tarp IUI ir IVF...

QUOTE(Maidenana @ 2012 07 26, 09:57)
nu, o pati gi irgi ne gigante smile.gif kokia mama toks ir pilvas laugh.gif

aga, gerai... maudziausi juroje jau vakar. vanduo siltutelis.

Laba diena karštą dieną, aš čia visai ne į temą, nors mačiau, kad nekat apie viską.Norėjau paklaust Klaipėdiečių kur galima fainai praleisti ryt vakarą ir saulę palydėt, ir nusimaudyt, ir pasidengt. Ryt varau pas S, tai visai norėčiau ir malonumą pagaut, nes dar nesu įmerkus kojų į jūrą. Prie Olandų kepurės kaip auprantu negalima degintis?
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 07 26, 10:57)
aga, gerai... maudziausi juroje jau vakar. vanduo siltutelis.

nu pavydžiu huh.gif ne kitaip..
Atsakyti
Po 67 dienų valkiojimosi labai netikėtai parsivilko mano valkatos blink.gif Aš čia dvi ovuliacijas apturėjau, o jos neaišku ką veikė. Dabar reikia kad išeidamos ir cistą kartu išsivestų rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maika: 26 liepos 2012 - 19:08
Labas rytas
PENKTADIENIS bis.gif
user posted image
Kaip noriu kad greiciau praeitu dienele, vakare pasidarysim kibiriuka saslu ir ivairiu saldeskiu - savaitgali laukia family meeting smile.gif
Sedziu pilnai atsidariusi langa kaifuoju nuo ryto kvapo wub.gif
QUOTE(maika @ 2012 07 26, 20:07)
Po 67 dienų valkiojimosi labai netikėtai parsivilko mano valkatos  blink.gif Aš čia dvi ovuliacijas apturėjau, o jos neaišku ką veikė. Dabar reikia kad išeidamos ir cistą kartu išsivestų  rolleyes.gif

Ilgokai jos keliavo g.gif , bet dabar svarbiausia, kad pasalintu viska ko nereikia 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DruiDe: 27 liepos 2012 - 07:07
QUOTE(velnyte @ 2012 07 26, 11:03)
Laba diena karštą dieną, aš čia visai ne į temą, nors mačiau, kad nekat apie viską.Norėjau paklaust Klaipėdiečių kur galima fainai praleisti ryt vakarą ir saulę palydėt, ir nusimaudyt, ir pasidengt. Ryt varau pas S, tai visai norėčiau ir malonumą pagaut, nes dar nesu įmerkus kojų į jūrą. Prie Olandų kepurės kaip auprantu negalima degintis?
as tai tik i smiltine varau, su keltu. ten vanduo svarus ir siltas. o prie olandu kepures purvina.

Po 67 dienų valkiojimosi labai netikėtai parsivilko mano valkatos  blink.gif Aš čia dvi ovuliacijas apturėjau, o jos neaišku ką veikė. Dabar reikia kad išeidamos ir cistą kartu išsivestų  rolleyes.gif
4u.gif nu nieko sau... tikros valkatos..
o cista butinai issivalys.

QUOTE(DruiDe @ 2012 07 27, 08:05)
Kaip noriu kad greiciau praeitu dienele, vakare pasidarysim kibiriuka saslu ir ivairiu saldeskiu - savaitgali laukia family meeting  smile.gif

Sedziu pilnai atsidariusi langa kaifuoju nuo ryto kvapo  wub.gif
Fainiai smile.gif ir del saslu ir del kvapo..
o mano eilinis rytas prasidejo kaip visada... vel likau aprekta del nieko, profilaktiskai, matyt.. tai edu tyliai pusryciams savo mango, verdu kukuruzus ir noresiu siandien i sporto sale... siandien valanda kardio - kazkoks kosmaras. o po to prie juros.
Atsakyti

išsives išsives mirksiukas.gif

Sedziu pilnai atsidariusi langa kaifuoju nuo ryto kvapo  wub.gif

kaip aš tau pavydžiu atidaryto lango doh.gif (paskutiniu metu kažkokia pavydi pasidariau, vis kažko trūksta g.gif )

QUOTE(Maidenana @ 2012 07 27, 10:11)
o mano eilinis rytas prasidejo kaip visada... vel likau aprekta del nieko, profilaktiskai, matyt..

o po to prie juros.

4u.gif už įtampą namuose

thumbup.gif

priviet mirksiukas.gif
dirikas nuo šian ir visą kitą savaitę atostogauja thumbup.gif ir tiek to džiaugsmo.. galėčiau anksčiau iš darbo varyt ale ką veikt? draugių neturiu, vyras dirba, gulėt užpakalį skauda.. ech dry.gif
Atsakyti
panos, gal kuri susidūrėt su fototapetais? g.gif kokius rinktis? ar sudėtinga klijuoti? ir pan..
Atsakyti
as tai tik i smiltine varau, su keltu. ten vanduo svarus ir siltas. o prie olandu
o mano eilinis rytas prasidejo kaip visada...

Ir as visada varau tik i Smiltyne, net del pusvalanduko. Kitur man nesmagu smile.gif
Nu cia dabar blink.gif , kas per saukimai?

QUOTE(zuzla @ 2012 07 27, 10:27)
(paskutiniu metu kažkokia pavydi pasidariau, vis kažko trūksta g.gif )

dirikas nuo šian ir visą kitą savaitę atostogauja thumbup.gif ir tiek to džiaugsmo.. galėčiau anksčiau iš darbo varyt ale ką veikt? draugių neturiu, vyras dirba, gulėt užpakalį skauda.. ech dry.gif

panos, gal kuri susidūrėt su fototapetais? g.gif kokius rinktis? ar sudėtinga klijuoti? ir pan..

tongue.gif
Oj o pas mus kaip kalejime: uz kiekviena paveluota minute minus litas is algos ir pasiaiskinimas doh.gif Tokia nesamone, bet dabar truputeli susvelnejo, nekreipia tiek demesio.
Skirk visa ta laika sau 4u.gif
Siandien pakuosiu jau dovanele, vakare imesiu nuotraukyte, nes pazadejau ax.gif

Nieko nezinau apie fototapetus g.gif , bet labai idomu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DruiDe: 27 liepos 2012 - 09:55
QUOTE(DruiDe @ 2012 07 27, 10:52)

Oj o pas mus kaip kalejime: uz kiekviena paveluota minute minus litas is algos ir pasiaiskinimas  doh.gif Tokia nesamone, bet dabar truputeli susvelnejo, nekreikia tiek demesio.

Skirk visa ta laika sau  4u.gif

Siandien pakuosiu jau dovanele, vakare imesiu nuotraukyte, nes pazadejau  ax.gif

Nieko nezinau apie fototapetus  g.gif , bet labai idomu

doh.gif

ir ką man daryt unsure.gif

thumbup.gif

tai vat smile.gif ir iš savo nuotraukos galima padaryt, ir meistras gali atvažiuot paklijuot, jei nemoki.. mes nemokam, bet 50 lt/m2 unsure.gif pas mus gal 7-8..
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 07 27, 10:43)

Laba grazia karsta diena bigsmile.gif
As susiduriau... Rinktis pirmiasia grazu paveiksliuka blush2.gif O siaip del kokybes man sunkoka sakyti, bet man jie tokie biski plakatiniai... Is arti gal ne super, bet is toliau labai grazu. Klijuoti sudetingiau, nei paprastus, jie, bjaurybes, popieriniai, nuo kliju tempiasi... Na, zodziu, rezultatu nesu visiskai patenkinta, bet cia jau pati kalta - laiku nesuvadovavau, kai seimyna lipino, ir kas man ten svarbesnio tada atrode, nei juos kontroliuot??? lotuliukas.gif Bet siaip noreto efekto pasiekiau - erdve atrodo didesne. Pirkau Komar, vokiskus.

Maide imk 4u.gif uz nepelnyta aprekima
Atsakyti
Ilgokai jos keliavo  g.gif , bet dabar svarbiausia, kad pasalintu viska ko nereikia  4u.gif
4u.gif nu nieko sau... tikros valkatos..
o cista butinai issivalys.
išsives išsives mirksiukas.gif

friends.gif

Kaip noriu kad greiciau praeitu dienele, vakare pasidarysim kibiriuka saslu ir ivairiu saldeskiu - savaitgali laukia family meeting  smile.gif
thumbup.gif su tokiais planais tikrai sunku išlaukti darbo pabaigos, bet jau tik pusdienis beliko mirksiukas.gif

o mano eilinis rytas prasidejo kaip visada... vel likau aprekta del nieko
4u.gif

kaip aš tau pavydžiu atidaryto lango doh.gif (paskutiniu metu kažkokia pavydi pasidariau, vis kažko trūksta g.gif )
Užskaitom kad tau nėštukiškos hormonų audros wub.gif 4u.gif

Apie fototapetus nieko nežinau..

QUOTE(DruiDe @ 2012 07 27, 10:52)
Siandien pakuosiu jau dovanele, vakare imesiu nuotraukyte, nes pazadejau  ax.gif
Laukiam smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maika: 27 liepos 2012 - 10:17
QUOTE(stryga @ 2012 07 27, 10:58)
As susiduriau...

supratau, ačiū smile.gif
pažiūrėjau kainas.. tai kaip ir rašo SM temoj, kai tapetas 3,64*2,54 kainuoja 150 lt, tai 1 m2 ~16 lt, tai tokia ir kokybė unsure.gif reik gal lipnius žiūrėt, ne taip ištįš klijuojant kaip popieriniai..
Atsakyti