Įkraunama...
Įkraunama...

Viršuliškės: "Jurginėlis".

QUOTE(Talli @ 2012 07 30, 16:01)
Na ka mytes, rytoj begsim i susirinkima, laukiu nesulaukiu! thumbup.gif

Pasipasakok paskui kaip seksis mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VinDi: 30 liepos 2012 - 20:19
QUOTE(VinDi @ 2012 07 30, 20:19)
Pasipasakok paskui kaip seksis mirksiukas.gif

Laba diena!
Ispudziai is susirinkimo geri, tik gaila, kad ssirinko e dag teveliu. Direktore smulkiai viska papasakojo. Prase vaikucius suvesti jau pirmaja rugsejo savaite, taip pat kartu is karto pristatyti ir vaikucio sveikatos pazyma.
Teveliai, kiek pastebejau labai reiklus darzelio atzvilgiu, bet reikia suprasti ir jo darbuotojus. Nelengva jiems bus su musu mazaisiais ir ju poreikiais. Apziurejom ir savo mazyliu grupes, kurios pakankamai tvarkingos.
Atsakyti
Idomu del pazymu - ar butina jas pristatyti pirma diena darzeli ar per pirma savaite galima ? Aciu
Atsakyti
QUOTE(Stebuklelis @ 2012 08 20, 13:28)
Idomu del pazymu - ar butina jas pristatyti pirma diena darzeli ar per pirma savaite galima ? Aciu

as tai supratau taip, kad atvedate vaika kartu su pazyma :-)
Atsakyti
QUOTE(Talli @ 2012 08 20, 14:49)
as tai supratau taip, kad atvedate vaika kartu su pazyma :-)

Aciu.
Atsakyti
Kaip cia tylu smile.gif ,kaip pimros dienos darzeli ,pasidalinkit ispudziais smile.gif ...cia mums vieniems katastrofa turbut doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(giii'tute @ 2012 09 08, 13:47)
Kaip cia tylu smile.gif ,kaip pimros dienos darzeli ,pasidalinkit ispudziais smile.gif ...cia mums vieniems katastrofa turbut  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Na cia is tiesu tylus forumas...
Na mums tai kol kas visai nieko smile.gif laukiam rytojaus, bet pakankamai sauniai atlaikem pirmaja visa savaite. o kokije grupeje sakykit esate?
Atsakyti
QUOTE(Talli @ 2012 09 09, 18:26)
Na cia is tiesu tylus forumas...
Na mums tai kol kas visai nieko smile.gif laukiam rytojaus, bet  pakankamai sauniai atlaikem pirmaja visa savaite. o kokije grupeje sakykit esate?

Meskiuku ...mes sunkiai biggrin.gif rekimo zvaigzde musu vaikas grupej ...
Atsakyti
Man tai iskilo klausimas: ar aukletoja gali savo grupeje, kurioje 6 metu vaikai, priziureti savo anuke kuriai 3 ar 4 metai? Nesuprantu kodel negali leisti vaiko pagal amziu, ka nepasitiki aukletojom? Man tai netvarka blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Virginija4747 @ 2012 09 11, 12:53)
Man tai iskilo klausimas: ar aukletoja gali savo grupeje, kurioje 6 metu vaikai, priziureti savo anuke kuriai 3 ar 4 metai? Nesuprantu kodel negali leisti vaiko pagal amziu, ka nepasitiki aukletojom? Man tai netvarka  blink.gif

Tai gal ta anūkė tik užėjo, o ne pastoviai būna...?
Atsakyti
QUOTE(Virginija4747 @ 2012 09 11, 12:53)
Man tai iskilo klausimas: ar aukletoja gali savo grupeje, kurioje 6 metu vaikai, priziureti savo anuke kuriai 3 ar 4 metai? Nesuprantu kodel negali leisti vaiko pagal amziu, ka nepasitiki aukletojom? Man tai netvarka  blink.gif

Neimk i galva,daug kur tas pats. Nepakeisi cia nieko. Jei uzsiima su vaikais,o ne tik ciuciuoja saviske-ne beda
Atsakyti
QUOTE(VinDi @ 2012 09 12, 02:15)
Tai gal ta anūkė tik užėjo, o ne pastoviai būna...?

Tai kad pastoviai buna! g.gif
Atsakyti