nu va...o kazkas sake, kad sis darzelis tik gerom auklytem ir tegali dziaugtis..
o pasirodo islenda kazkokie nesmagus dalykai. Nors kur ju nepasitaiko.
Gerai, kad cia paraset, gal atsiras bendraminciu, o direktore sake per susirinkima, kad per pusmeti karta pasiskaito cia, bet negi lauksit.
Jei esate ne viena, o kelios mamos su panasia problema, tai vienykites ir eikit kalbeti visu pirma su direktore. Matysit ka kalba, kaip reaguoja, gal pasikalbes su aukletoja, gal imsis kokiu veiksmu, o jei nores paprastu, tyliu sprendimu tai matyt perkels I kita grupe. Net nezinau...gal atsilieps jusu likimo mamytes ir nuspresit. Bet tyleti negalima!
Didzioji dalis grupes tevu raso gromatele direktorei ir viskas. Kaip buvo ir su aukl. R., kuria po tevu skundu pasalino is ne vienos grupes
Pas mus Asta buvo koki menesi .. nes musu Dalia atostogavo ..nu ka as zinau ..parsinese mano dvimetis visokiu zodeliu( tas pats zodis kiaule, as viska suedziau ir t.t ir pan) .. bet nedaviau sau tiketi,kad tai ji taip sneka , nes eidavo i darzeli , kartais uzsioziuodavo,bet jis ir siaip sunkaus charakterio,bet va dabr kur yra PONIA PENSININKE is didziosios raides zibuciu grupestai baisu ..nezinau ka ten daro su vaikais,bet maniskis rekia siaubo akim pilnom ,kad nenori i darzeli , kai pries tai rekdavo ,kad namo is darzelio reikia eiti ... (cia prie aukletojos Dalios) ... Dabar nauji zodziai "parazito gabalas" man demesio trukumas" ir pan ... Aukletoja bara mane .. zodziu ..
nu fainas darzelis:D rimtai gi reiktu palikt koki diktofoncika...ot butu idomu ziniasklaidai vedejai, visiem...
Asta, tai čia tokia neaukšta, tamsiais plaukais???
Aš apskritai tylėjimo nesuprantu... Dukrai buvo pakeitę auklėtoją ir ji pradėjo sysioti į kelnes, dar viena mama buvo nepatenkinta... nieko nelaukdamos nuėjom pas direktorę, viską nupasakojom ir gana suprantamai paprašėm, kad grąžintų ankstesnę auklėtoją. Be jokių problemų viskas buvo sutvarkyta.
Suprantu, kad nedrąsu vienai eiti, tai kaip kažkuri minėjo, kad raskit grupėj kas dar nepatenkintas ir eikit pas direktorę ir nebijokit sakyt kaip yra... Blogiausiu atveju, matau, tik vieną išeitį... į AŽ.
Ramiai to negalima palikti - mūsų vaikai neturi kentėti jokiais būdais.
Aš apskritai tylėjimo nesuprantu... Dukrai buvo pakeitę auklėtoją ir ji pradėjo sysioti į kelnes, dar viena mama buvo nepatenkinta... nieko nelaukdamos nuėjom pas direktorę, viską nupasakojom ir gana suprantamai paprašėm, kad grąžintų ankstesnę auklėtoją. Be jokių problemų viskas buvo sutvarkyta.
Suprantu, kad nedrąsu vienai eiti, tai kaip kažkuri minėjo, kad raskit grupėj kas dar nepatenkintas ir eikit pas direktorę ir nebijokit sakyt kaip yra... Blogiausiu atveju, matau, tik vieną išeitį... į AŽ.
Ramiai to negalima palikti - mūsų vaikai neturi kentėti jokiais būdais.

QUOTE(VinDi @ 2013 08 16, 02:05)
Taip, tokia lyg prasigerus ir prasirukius atrodo ,kaip MB sako

na jus cia ir nuteiket apie tas aukletojas, jau ir vaiko i darzeli leist nebesinori
na bet as ne tylene, neduok dieve mano vaikui taip padarytu, pati plaukus israuciau tai aukletojai
daznai vaikai "nurasomi" snekantys nesamones, ale fantazuoja ir t.t., bet jei ne vienas vaikas eina ir sako,kad bare, "parsinesa" negraziu zodziu namo ir pan. tai jau tikrai nebe vaiko fantazija

nu jo, plaukus rauciau ir as... plius iskart pas direktore, o jei ka ir i savivaldybe
von tokias aukletojas, kurios nesugeba su vaikais dirbt... 
biski jau neramau darosi, bet kiek supratau pas Meskiukus bus faina aukletoja Giedrute
kas apie ja ka zino?

biski jau neramau darosi, bet kiek supratau pas Meskiukus bus faina aukletoja Giedrute

QUOTE(Ozkele @ 2013 08 16, 14:04)
nu jo, plaukus rauciau ir as... plius iskart pas direktore, o jei ka ir i savivaldybe
kas apie ja ka zino?

Giedre labai gera

QUOTE(giii'tute @ 2013 08 16, 09:09)
Eina sau... O tokia čiotka ji buvo, kai atėjo dirbti... Net sunku įsivaizduoti.... gal tikrai gerti pradėjo, o kai nori ir negali išgerti, tai va tokie nervai ir jama ant aplinkinių, esu girdėjusi N.Vilnioje analogiškai elgiamasi su vaikais ir žinau, kad ta auklėtoja gerianti...
Čia faktas, kad reik eiti pas direktorę.
Dėl Giedrės - sakė, kad gera auklėtoja, jauna, gerai užsiima su vaikais.
QUOTE(Ozkele @ 2013 08 16, 14:04)

as dar dziaugiuosi,kad maniske jau pilnai kalbanti, ir dar maza skundike