Įkraunama...
Įkraunama...

Viršuliškės: "Jurginėlis".

QUOTE(ievak @ 2013 08 14, 15:52)
Sveikos mamos. Nezinau ar as cia i tema, bet senokai nebuvau siame forume, tai net nezinau kur rasyti. Mano dukryte nuo 2 metuku lanko darzeli Jurginelis. Visada eidavo su dziaugsmu. Pastarieji  du metai yra kitokie. (ypac paskutiniai). Net nezinau kaip viska parasyti. Turiu dideliu itarimu del vienos aukletojos nekorektisko ir manau neleistino elgesio su vaikais. Musu aukletoja du metus buvo Asta. Gal as ne viena tokia, gal ir kitos mamytes turi panasiu itarimu. Mes is Ziogeliu grupes. Tai ka suzinojau mane pasiurpino. Nuo rugsejo keisis aukletoja, galeciau patyleti, bet juk ji dirbs su kitais vaikais. Nenoreciau, kad taip saves nevaldantis zmogus apskritai dirbtu su vaikais. Nesu nusistacius nei pries darzelius, nei pries aukletojas. gerbiu aukletoju darba, nes jis sunkus ir atsakingas.
Pasikeites vaiko elgesys, nervingumas, nugriauztos iki kraujo pirstu odeles, pabudimai nakti, priverte mane sunerimti. Pradejau ieskoti priezasciu, aisku pradejau analizuoti, nuo musu seimos, daug kalbejausi su vaiku. Paskui pradejau analizuoti, kad vyksta grupeje. Su vaikais draugauja, viskas gerai. Tada isgirdau, kad nepatinka aukletoja Asta, nes daug barasi.To nesureksminau, nes vaikai daznai skirsto patinka, nepatinka. Paskui pradejo keistai reaguoti i zodi "miegok", ji isgirdus apsiverkdavo. Issiaiskinau, kad aukletoja pastoviai rekia - miegok. Dar karta grizo apdraskyta ranka, pklausus kas nutiko, isgirdau, kad aukletoja atiminedama zaisla apdraske ir liepe nustot bliauti. Dar vaikai buvo isvadinti kiaulemis, kai spalvindami apsipiese rankas. Ir tai tik ziedeliai.... Kalbejau su kai kuriais tevais, ju vaikai irgi nenori i darzeli, nors anksciau eidavo su dziaugsmu. Turiu dar daug info is patikimo zmogaus.  Nezinau kaip elgtis ir kur kreiptis...
laukiu pagalbos
Aciu

O kokios tiksliai pagalbos jūs laukiate?
Du metus vaikai buvo kankinami, kentėjo ir neaišku kaip tokie išgyvenimai jiems atsilieps ateityje. Tai reikia nedelsiant stabdyti. Kreiptis į kitų vaikų tėvus, darželio direktorę, savivaldybę, švietimo skyrių, žiniasklaidą.
paviešinkite čia tiksliai viską, ką žinote, visus faktus. Turėdama tokią informaciją būsiu itin atsargi jei šitą auklėtoją priskirtų mano dukrytės grupei, o gal ir iš karto imčiausi "žygių", kad jos nepriskirtų.
Atsakyti
QUOTE(kipitun @ 2013 08 19, 10:30)
O kokios tiksliai pagalbos jūs laukiate?
Du metus vaikai buvo kankinami, kentėjo ir neaišku kaip tokie išgyvenimai jiems atsilieps ateityje. Tai reikia nedelsiant stabdyti. Kreiptis į kitų vaikų tėvus, darželio direktorę, savivaldybę, švietimo skyrių, žiniasklaidą.
paviešinkite čia tiksliai viską, ką žinote, visus faktus. Turėdama tokią informaciją būsiu itin atsargi jei šitą auklėtoją priskirtų mano dukrytės grupei, o gal ir iš karto imčiausi "žygių", kad jos nepriskirtų.

as tokios pacios nuomones 4u.gif jei suzinosiu,kad viena is aukletoju bus minetoji Asta,tai stebesiu kaip sako aki as ja, o ypac vaiko elgesi
Atsakyti
buvau penktadieni nulekusi i darzeli tiesa sakant nieko naujo nepasake parode meskiuku grupe, prase pasirinkti ir pasizymeti diena kada atvesime mazaja tai mes keliausim nuo rugsejo 3 nes 2 dienai jau daug prisirasiusiu smile.gif
o dabar sedziu ir mastau nes pamirsau pasiklausti direktores o ar reikia atsinesti savo naktipuodi? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aukselisr @ 2013 08 19, 13:47)
buvau penktadieni nulekusi i darzeli tiesa sakant nieko naujo nepasake parode meskiuku grupe, prase pasirinkti ir pasizymeti diena kada atvesime mazaja tai mes keliausim nuo rugsejo 3 nes 2 dienai jau daug prisirasiusiu smile.gif
o dabar sedziu ir mastau nes pamirsau pasiklausti direktores o ar reikia atsinesti savo naktipuodi?  ax.gif

kiek pamenu sake nereikia, nebent vaikas iprates daryti tik ant saviskio,tada galit atnest 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aukselisr @ 2013 08 19, 13:47)
o dabar sedziu ir mastau nes pamirsau pasiklausti direktores o ar reikia atsinesti savo naktipuodi?  ax.gif

naktipuodziai ten yra, bet kai parode kokie, tai net nelabai isivaizduoju koks vaikas ant ju gali sedeti, geleziniai kazkokie:) Siaip vaikams yra pamazintas klozeto variantas, tikino, kad ant jo vaikuciai daro ir dar kaip, tik prilaikyti vaika reikia smile.gif O kas priprate prie savo naktipuodzio tai leido atsinesti savaji, tik butinai turi buti uzrasytas konkretus vardas ir pavarde.

O del lankymo pradzios, tai koks ten skirtumas kokia diena pradesit. Prasymas direktores buvo per pirma savaite po truputi sueiti. Dauguma surase 2 d, bet pati direktore sake, kad kas ten bus kai atvarys 20 vaiku ir 20 tevu...rekimas, zviegimas, lakstymas, zaislu tampymas, aplinkos pazinimas. Nelabai tikiu, kad pirma diena tokie vaikiukai isbus nuo ryto iki vakaro, su visais pavalgymais ir pietu miegeliu smile.gif Cia tik pasakose taip buna smile.gif
Man asmeniskai gerai bus nors pora valandu pirma diena pabuti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(varliukai @ 2013 08 19, 16:55)
naktipuodziai ten yra, bet kai parode kokie, tai net nelabai isivaizduoju koks vaikas ant ju gali sedeti, geleziniai kazkokie:) Siaip vaikams yra pamazintas klozeto variantas, tikino, kad ant jo vaikuciai daro ir dar kaip, tik prilaikyti vaika reikia smile.gif O kas priprate prie savo naktipuodzio tai leido atsinesti savaji, tik butinai turi buti uzrasytas konkretus vardas ir pavarde.

O del lankymo pradzios, tai koks ten skirtumas kokia diena pradesit. Prasymas direktores buvo per pirma savaite po truputi sueiti. Dauguma surase 2 d, bet pati direktore sake, kad kas ten bus kai atvarys 20 vaiku ir 20 tevu...rekimas, zviegimas, lakstymas, zaislu tampymas, aplinkos pazinimas. Nelabai tikiu, kad pirma diena tokie vaikiukai isbus nuo ryto iki vakaro, su visais pavalgymais ir pietu miegeliu smile.gif Cia tik pasakose taip buna smile.gif
Man asmeniskai gerai bus nors pora valandu pirma diena pabuti smile.gif

as labai dziaugsiuos jei mano bent pora val per diena pabus, nors dabar sako kad nori i darzeli bet kaip bus kai mama paliks rolleyes.gif
Atsakyti
Meskiuku grupej tikrai jokiu geleziniu puoduku nebuvo biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif buvo pora zemu klozetu ir normalus zydri ir roziniai plastikiniai puodai biggrin.gif ...
Atsakyti
QUOTE(giii'tute @ 2013 08 19, 22:28)
Meskiuku grupej tikrai jokiu geleziniu puoduku nebuvo biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif buvo pora zemu klozetu ir normalus zydri ir roziniai plastikiniai puodai biggrin.gif ...

tai liuks, ne sjau maniau lekt ieskot puodo dar vieno...
Atsakyti
QUOTE(Ozkele @ 2013 08 20, 11:51)
tai liuks, ne sjau maniau lekt ieskot puodo dar vieno...

ir as jau buvau pasiruosusi lekt pirkt jei tikrai normalus tie puodukai tada gerai biggrin.gif
Atsakyti
vadinasi meskiuku grupe privilegijuota smile.gif

baisu jau net kazka rasyti, geriau patylesiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(varliukai @ 2013 08 20, 14:34)
vadinasi meskiuku grupe privilegijuota smile.gif

baisu jau net kazka rasyti, geriau patylesiu  doh.gif

Rasykit rasykit, nebijokit cool.gif
Visiskai Jus suprantu -as irgi, kai maniskis ejo I darzeli nervinausi ir visu visko klausinejau,
Mane irgi nervina tokie pasiepiantys atsakymai, na bet ka - yra gi kas ir normaliai paraso

Galiu garantuoti, kad ta mama, kuri db labai jau "kieta" pernai lygiai taip pat dejo I kelnes kaip Jus siemet wink.gif Bet tokie dalykai pasimirsta...
Atsakyti
QUOTE(Vabaliukė @ 2013 08 20, 17:16)
Rasykit rasykit, nebijokit cool.gif
Visiskai Jus suprantu -as irgi, kai maniskis ejo I darzeli nervinausi ir visu visko klausinejau,
Mane irgi nervina tokie pasiepiantys atsakymai, na bet ka - yra gi kas ir normaliai paraso

Galiu garantuoti, kad  ta mama, kuri db labai jau "kieta" pernai lygiai taip pat dejo I kelnes kaip Jus siemet wink.gif Bet tokie dalykai pasimirsta...

Niekas cia pasiepianciai neraso pirmiausia smile.gif antriausia ne visi zmones vienodai bendrauja , cia forumas jei ka smile.gif ir atsakau kaip noriu , o atsakau teisybe,nes mano vaikas dare i zydra naktipuodi ,o ne i gelezini tongue.gif pas mane nera oj ,ai ir panasiai ,ka daryt kas bus ir panasiai , del to as "nejautri " turbut atrodau biggrin.gif

Neesu kieta, ir dejau pernai i kelnes,bet tikrai ne del puoduko koks jis bus .. kiekviena pergyvena kitaip ..
Man meniu buvo svarbiau ir panasiai !
Papildyta:
O beto nusiraminkit,mamos, meskiuku grupeje bus nuostabi jauna aukletoja dar nuostabesne auklyte .. vaikai bus priziurimi kaip savi wink.gif ir pamyluoti ir paciuciuoti ,ir pavalgydinti wink.gif
Atsakyti