QUOTE(ievak @ 2013 08 14, 15:52)
Sveikos mamos. Nezinau ar as cia i tema, bet senokai nebuvau siame forume, tai net nezinau kur rasyti. Mano dukryte nuo 2 metuku lanko darzeli Jurginelis. Visada eidavo su dziaugsmu. Pastarieji du metai yra kitokie. (ypac paskutiniai). Net nezinau kaip viska parasyti. Turiu dideliu itarimu del vienos aukletojos nekorektisko ir manau neleistino elgesio su vaikais. Musu aukletoja du metus buvo Asta. Gal as ne viena tokia, gal ir kitos mamytes turi panasiu itarimu. Mes is Ziogeliu grupes. Tai ka suzinojau mane pasiurpino. Nuo rugsejo keisis aukletoja, galeciau patyleti, bet juk ji dirbs su kitais vaikais. Nenoreciau, kad taip saves nevaldantis zmogus apskritai dirbtu su vaikais. Nesu nusistacius nei pries darzelius, nei pries aukletojas. gerbiu aukletoju darba, nes jis sunkus ir atsakingas.
Pasikeites vaiko elgesys, nervingumas, nugriauztos iki kraujo pirstu odeles, pabudimai nakti, priverte mane sunerimti. Pradejau ieskoti priezasciu, aisku pradejau analizuoti, nuo musu seimos, daug kalbejausi su vaiku. Paskui pradejau analizuoti, kad vyksta grupeje. Su vaikais draugauja, viskas gerai. Tada isgirdau, kad nepatinka aukletoja Asta, nes daug barasi.To nesureksminau, nes vaikai daznai skirsto patinka, nepatinka. Paskui pradejo keistai reaguoti i zodi "miegok", ji isgirdus apsiverkdavo. Issiaiskinau, kad aukletoja pastoviai rekia - miegok. Dar karta grizo apdraskyta ranka, pklausus kas nutiko, isgirdau, kad aukletoja atiminedama zaisla apdraske ir liepe nustot bliauti. Dar vaikai buvo isvadinti kiaulemis, kai spalvindami apsipiese rankas. Ir tai tik ziedeliai.... Kalbejau su kai kuriais tevais, ju vaikai irgi nenori i darzeli, nors anksciau eidavo su dziaugsmu. Turiu dar daug info is patikimo zmogaus. Nezinau kaip elgtis ir kur kreiptis...
laukiu pagalbos
Aciu
Pasikeites vaiko elgesys, nervingumas, nugriauztos iki kraujo pirstu odeles, pabudimai nakti, priverte mane sunerimti. Pradejau ieskoti priezasciu, aisku pradejau analizuoti, nuo musu seimos, daug kalbejausi su vaiku. Paskui pradejau analizuoti, kad vyksta grupeje. Su vaikais draugauja, viskas gerai. Tada isgirdau, kad nepatinka aukletoja Asta, nes daug barasi.To nesureksminau, nes vaikai daznai skirsto patinka, nepatinka. Paskui pradejo keistai reaguoti i zodi "miegok", ji isgirdus apsiverkdavo. Issiaiskinau, kad aukletoja pastoviai rekia - miegok. Dar karta grizo apdraskyta ranka, pklausus kas nutiko, isgirdau, kad aukletoja atiminedama zaisla apdraske ir liepe nustot bliauti. Dar vaikai buvo isvadinti kiaulemis, kai spalvindami apsipiese rankas. Ir tai tik ziedeliai.... Kalbejau su kai kuriais tevais, ju vaikai irgi nenori i darzeli, nors anksciau eidavo su dziaugsmu. Turiu dar daug info is patikimo zmogaus. Nezinau kaip elgtis ir kur kreiptis...
laukiu pagalbos
Aciu
O kokios tiksliai pagalbos jūs laukiate?
Du metus vaikai buvo kankinami, kentėjo ir neaišku kaip tokie išgyvenimai jiems atsilieps ateityje. Tai reikia nedelsiant stabdyti. Kreiptis į kitų vaikų tėvus, darželio direktorę, savivaldybę, švietimo skyrių, žiniasklaidą.
paviešinkite čia tiksliai viską, ką žinote, visus faktus. Turėdama tokią informaciją būsiu itin atsargi jei šitą auklėtoją priskirtų mano dukrytės grupei, o gal ir iš karto imčiausi "žygių", kad jos nepriskirtų.