Įkraunama...
Įkraunama...

Viršuliškės: "Jurginėlis".

1200 kart 19 vaiku musu grupej - 22800 lt
jei grupiu 6 tai suma 136800... a vat idomu oamatyt butu samatas, algos mokesciai, komunalines ir t.t.t. juk tai turetu but viesa....

nu KAZKA daryt reikia...
bent jau is musu namu tai as zinau pora teveliu kurie apsiziuree sita darzeli net nejo i ji, ir zinau kurie veliau isejo palanke... aplinka tragiska....

idomu ar neuzges musu grupes iniciatyva del tu supyniu.... bet elemnbtaru jei supynes bus musu- kiti vaikai jomis negales naudotis biggrin.gif tai velgi gausis nesamone....

nu tikekkimes direktore skaito, isvadas darosi....
Atsakyti
QUOTE(Ozkele @ 2013 10 05, 14:19)
1200 kart 19 vaiku musu grupej - 22800 lt
jei grupiu 6 tai suma 136800... a vat idomu oamatyt butu samatas, algos mokesciai, komunalines ir t.t.t. juk tai turetu but viesa....

tai kad uzvakar per susirinkima direktore sake,kad is viso darzelyje yra 10 grupiu, tai imkim kad grupej pvz 20 vaiku, tai visame darzelyje ~200vaiku , tai gaunasi vos ne 250 000litu per menesi!!! jomajo,tai kur sitiek pinigu deda? cia net algas atskaiciavus darbuotojams, maistui ka isleidzia , komunalinius mokescius ir t.t., vistiek per menesi tikrai ne vienas tukstantis lieka, tai kur ji juos deda? juodai dienai taupo ar ka, nu man tiesiog nesuvokiama schmoll.gif
Atsakyti
o tai visgi kokie atlyginimai darzelyje? visalaik skundziamasi kad mazi g.gif gal visgi netokie jei tiek pinigeliu tam reikia? ax.gif kas cia tokia info gali pateikti. beje. o tas tevelis kur domejosi, visdar lanko jo vaikuciai darzeli? gal galima butu sukontaktuoti kazkaip?
Papildyta:
o is bureliu, tai tik daile ir tera darzelyje? daugiau nieko? ir del logopedes. gal pvz veiksmingiau butu, jei teveliai visu grupiu surinktu parasus ir i svietima nukeliautu ir gautume daugiau to etato? ar aktualu kazi, butu noras del to padirbeti?
Atsakyti
QUOTE(dushianerami @ 2013 10 06, 10:40)
o tai visgi kokie atlyginimai darzelyje? visalaik skundziamasi kad mazi g.gif  gal visgi netokie jei tiek pinigeliu tam reikia?  ax.gif kas cia tokia info gali pateikti. beje. o tas tevelis kur domejosi, visdar lanko jo vaikuciai darzeli? gal galima butu sukontaktuoti kazkaip?
Papildyta:
o is bureliu, tai tik daile ir tera darzelyje? daugiau nieko? ir del logopedes. gal pvz veiksmingiau butu, jei teveliai visu grupiu surinktu parasus ir i svietima nukeliautu ir gautume daugiau to etato? ar aktualu kazi, butu noras del to padirbeti?

tas tevelis yra is musu grupes mirksiukas.gif kaip supratau jis domejosi ir mate ziniarasti,kuriame parasyta ,kad darzelyje vienas vaikas per menesi suvalgo 40kg darzoviu biggrin.gif as nesu maciusi to ziniarascio,tai 100% garantuoti negaliu,kad tai tiesa, bet zmogus juk neprisigalvos nesamoniu vien tam, kad apsmeizti direktore schmoll.gif
man sveiku protu nesuvokiama, kur direktore pinigus deda. suprasciau jei darzelio vidus butu pagal naujausius europinius standartus atremontuotas, bet tai kad visai nedaug to remonto. gal auksinius langus sudeda ,kad taip vis nera ir nera pinigu biggrin.gif
darzelis is svietimo gauna 900lt kas menesi uz vaika
is savivaldybes dar 250
mes kas menesi mokam po 50lt uz ugdyma
ir nepamirskim (!!!!),kad uz maista tai irgi patys mokam! gal ten 7 tu litu visam dienos maistui ir nepakanka, bet prideti tai jau tikrai daug nereikia. nu zodziu, kazkas mistinio cia tame Jurginelyje smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diaaa: 06 spalio 2013 - 10:42
jau ka mokam kai mokam svetimus pinigus skaiciuot biggrin.gif
del 40 kg darzoviu tai joooo blink.gif momentas vertas demesio , bet del dzipo manau perlenkiat lazda. Kas vercia jus manyt kad dzipas is aukletojos/seimininkes/ar kitos darzelio darbuotojos algos pirktas ?
gal turi moteris turtinga vyra ir gali is pasaukimo darzelyje o ne del algos dirbt tongue.gif vien tai, kad gali atvaziuoti su dzipu kuris ala ryja dar nieko nepasako apie darzelio algas 4u.gif siaip darzelo patalpos ner mazos, sildymo metu manau didele dali skiriamos sumos suvalgo sildymas...
taciau kaip nepritariau niekada taip nepritariu ir dabar langu, aiksteliu ir kt pirkimui is teveliu pinigu. Kanceliariniu ok, karta metuose triusiku nenumauna galima ir atnest, ir to paties tualt. popieriaus, bent jau kokybiska nesame, ne svitrini popieriu pati pigiausia biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif bet aiksteles, tvoros, ir saugumas darzelyje darzelio pareiga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerutė @ 2013 10 06, 16:43)
bet aiksteles, tvoros, ir saugumas darzelyje darzelio pareiga smile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Na cia yra stipriai juokaujanciu mamyciu. Kiek suprantu niekas nieko specialiai nesmeizia. Ir ne apie masinas cia reiktu kalbeti...Ne svetimus pinigus ir turtus skaiciuoti. Cia raso kas ka nori. Pati zinau, kad direktore su masina net nevazineja smile.gif
Man asmeniskai visai kas kita rupi, kaip pagerinti darzelio gerbuvi direktores iniciatyva smile.gif
Atsakyti
QUOTE(varliukai @ 2013 10 07, 18:47)
Man asmeniskai visai kas kita rupi, kaip pagerinti darzelio gerbuvi direktores iniciatyva smile.gif

man irgi tai rupi, apie tai mes ir kalbam, bet kaip tai padaryti, jei direktore nei noro neturi, nei ,kaip ji sakosi, pinigu? cia ne pasaka, burtu lazdele pamojusi nieks nepasidarys. mes svetimu pinigu neskaiciuojam, mes skaiciuojam musu vaiku pinigelius, gal ne tiesiogiai , bet is esmes tai kiekvienas musu vaikas "atsinesa" i darzeli paskui save pinigu suma, tai kodel jis "turedamas" finansavima negali darzelyje gauti ne elementariu dalyku? man dzin su kuo vazineja ta direktore, su kuo vazineja aukletojos ir pan,.man rupi mano vaikas, ir atsiprasau, kai grupeje nera pasirupinta mano vaiko saugumu, tai kodel as turiu tylet
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diaaa: 07 spalio 2013 - 18:00
mamytes o gal kuri turite kontaktus tos mamytes is tv pagalbos? noriu pabendrauti:) parasykit az jei kas turite kazkokius:) aciukas
Atsakyti
O peledziuku cia turim?
siandien keliavo zuikis mano pirmakart be asaru atsisveikinant i darziuka. nu kaip smagu biggrin.gif
Atsakyti
mamos, priminkit, koks grupes pavadinimas, kur budinti yra? tikiuosi neprireiks, bet del visa ko gerai butu zinot,sake direktore, bet neuzsirasiau,ir aisku dabar pamirsau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Diaaa @ 2013 10 08, 18:08)
mamos, priminkit, koks grupes pavadinimas, kur budinti yra? tikiuosi neprireiks, bet del visa ko gerai butu zinot,sake direktore, bet neuzsirasiau,ir aisku dabar pamirsau ax.gif

Budinti azuoliuku gr. Dirba nuo 6.30 iki 18.30 val.
Atsakyti