Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 83 tema

QUOTE(saintlina @ 2012 08 15, 20:02)
Bet šeštą knygą jau ilgokai rašo, gal galima jau neužilgo tikėtis?... Ale po to dar tris-keturis metus septintos reiks laukt  doh.gif  doh.gif  doh.gif 

pasigooglinau ir pamaciau, kad as cia dar pernelyg optimistiskai nusiteikus buvau blink.gif Ketvirta ir penkta dalis skiria net sesi metai blink.gif Tai net ir sestosios gali tekt palaukt ohoho kiek, o jau apie septinta net pagalvot baisu..
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 08 16, 12:25)
pasigooglinau ir pamaciau, kad as cia dar pernelyg optimistiskai nusiteikus buvau  blink.gif  Ketvirta ir penkta dalis skiria net sesi metai  blink.gif  Tai net ir sestosios gali tekt palaukt ohoho kiek, o jau apie septinta net pagalvot baisu..

...o autorius nebe jaunuolis... tikėkis kad spės biggrin.gif
aš nusipirkau kardus ir varnus, bet dar nepradedu skaityt, dar turiu laiko iki trečią sezoną pradės rodyt.
Atsakyti
QUOTE(caralaite @ 2012 08 16, 11:47)
...o autorius nebe jaunuolis... tikėkis kad spės biggrin.gif

aga, cia didziausia rizika drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 08 15, 20:02)
pirmą dalį mačiau - labai gerai pastatytas serialas  thumbup.gif  Antro sezono nežiūrėjau, laukiau, kol visos dalys bus parodytos. Turbūt jau ir parodė, galima būtų atsisiųst, tik kad vasarą laiko nėr spoksojimui  smile.gif
Bet šeštą knygą jau ilgokai rašo, gal galima jau neužilgo tikėtis?... Ale po to dar tris-keturis metus septintos reiks laukt  doh.gif  doh.gif  doh.gif  Čia beveik kaip su Kingo 'Tamsiuoju Bokštu'. Pamenu, kad Kingas yra sakęs, jog  gavo iš vienos bobutės laišką, jog ji negali ramiai numirti, kol jis paskutinės dalies neprašė, o ji neperskaitė..

Tai kad jis pats nesugeba prognozuoti, kiek laiko uzims vienos dalies rasymas. Menininkas! ax.gif
O del S. Kingo ir senutes, tai tokie pokalbiai man visada primena Siauliu dramos teatro mano paauglystes laiku spektakli "Skiriama princesei" http://www.sdt.lt/article/view/92/ Ten kunigaikstis Abaldunas vis skusdavosi karaliui, kad negali grizti namo, kol neves princeses, nes "tevas nemirs", kol nepamatys jo vedusio lotuliukas.gif Kai S. Jakubauskas kartodavo koki desimta karta savo nenusakoma intonacija "Negaliu. Tevas nemirs..." visa sale juoko asaras sluostydavosi. Ech...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo langana: 16 rugpjūčio 2012 - 13:49
QUOTE(saintlina @ 2012 08 16, 09:01)
sveika prisijungus  4u.gif

Ko gero, visiems buna laikotarpis, kai 'lengvesnes' literaturos poreikis atsiranda  smile.gif 
Pamenu, mano viena drauge baisiai nustebo, radusi pas mane prie lovos knyga 'Rasputinas'. Sako - tu ka, darbe per mazai kruvio turi, kad dar sugebi vakare tokias sudetingas knygas skaityti???    biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Aha smile.gif Yra niekaip nebaigtų knygų, vis tinkamos nuotaikos, noro nebesurandu, pvz Čiurlionio laiškai Sofijai. Bet tikrai žinau, kad kažkada pabaigsiu:) Senekos "Laiškai Lucilijui" ir "Apie sielos ramybę" su pertraukom skaičiau gal metus ar ilgiau, bet labai patiko thumbup.gif

QUOTE(klopedija @ 2012 08 16, 09:04)
Sveika prisijungus.  4u.gif
Ir kaip Tau Dangaus prieglobstis?  mirksiukas.gif

Savotiška knyga, tam tikrą keistą nuotaiką sukuria skaitant, bet šiaip niūrumo nemažai. Tokio neviltingo. Ir tos santykių painiavos. Būna geresnių, bet tikrai įtraukė istorija ir tie dykumos, Afrikos "labirintai". O tau kaip? smile.gif

Dabar bandysiu filmą Bertoluccio žiūrėti pagal šį romaną, žiūrėjote kuri nors? Patiko?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akmenskeltė: 16 rugpjūčio 2012 - 14:30
QUOTE(Akmenskeltė @ 2012 08 16, 15:10)
O tau kaip? smile.gif
Man įsimintina dėl kelių dalykų:
pirmoji skaityta Paul Bowles knyga ir kol kas paskutinė blush2.gif Bet dar būtinai skaitysiu lietuviškai išleistas "Na ir tegul" bei "Voro namai",
mes čia ją bendrai skaitėm, aptarinėjom ir narstėm "po kaulelį",
įdomiai pateikta "jausmų anatomija".
Įstrigo Kitės mintis mintis, kuri ir mane kartais kamuoja: "pavargau būti už viską atsakinga..."
Na, čia ne citata. Ir ne pavargau, tik kartais labai pykstu, pati ant savo galvos užsivertus visus rūpesčius. hihihi.gif Ir jau tikrai neičiau "į dykumą", kur visą iniciatyvą perleisčiau kažkam ir tapčiau fiziškai ir dvasiškai priklausoma.
Tskant, patiko autorius. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Akmenskeltė @ 2012 08 16, 15:10)
Dabar bandysiu filmą Bertoluccio žiūrėti pagal šį romaną, žiūrėjote kuri nors? Patiko?
P.s.
Žiūrėjau tą filmą, siužetas ne visai atitinka knygą, didelio įspūdžio nepadarė, bet įdomiau nei visos "nulaižytos " meilės istorijos. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2012 08 16, 15:50)
Man įsimintina dėl kelių dalykų:
pirmoji skaityta Paul Bowles knyga [color=orange]ir kol kas paskutinė 
Žiūrėjau tą filmą, siužetas ne visai atitinka knygą, didelio įspūdžio nepadarė, bet įdomiau nei visos "nulaižytos " meilės istorijos.  mirksiukas.gif

Reikės pažiūrėti smile.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kas turite Charlaine Harris knyga "Mirusios širdys" ( Sukes Stekhaus 2 knyga) pdf. formatu? Perskaičiau pirmą dalį ir visai patiko.
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2012 08 16, 14:50)
Na, čia ne citata. Ir ne pavargau, tik kartais labai pykstu, pati ant savo galvos užsivertus visus rūpesčius.  hihihi.gif 

cool.gif ar žinai koncepciją apie svetimas beždžiones? t.y. kiekvienas kito/svetimas rūpestis, kurį prisiimame yra kaip beždžionė, kuri sėdi mums ant sprando - ir sunku, ir nepatogu, ir nusimesti neišeina ir gyvenimą smarkiai gadina biggrin.gif Arba pagal Frajų - kaip kelių lochių skvernai užsmesti bet kaip - painiojasi po kojomis, ir tikrai galiausiai ant jų užsilipsime ir plosimės veidu. biggrin.gif

kitaip tariant - kam man tie rūpesčiai, savi laurai spaudžia mirksiukas.gif

p.s. kada kavagėris? cool.gif
Atsakyti
Ir aš norėčiau prisijungti ax.gif su J. Picoult knyga "Kita Širdis". Pirmieji 50 psl tikrai įdomūs, žiūrėsim, kaip bus toliau... bet tikrai nesinori jos iš rankų paleisti, galbūt dėl to, kad tai pirma skaitoma šios autorės knyga - įdomu kaip bus su kitom... labai intriguoja ir maga paskaityt visų išgirtą "Mano sesers globėjas" ax.gif
Atsakyti
Labas vakaras,
Skaitau ir baiginėju Freeman "Aleksandrą Makedonietį". Istorinė knyga apie didyjį karvedį, tai ne romanas, o pakankamai rimta istorinė knyga, kurioje jokių dialogų nėra, tiesiog aprašoma istorinės asmenybės gyvenimo ir nukariavimų/ užkariavimų istorija 4u.gif
Rekomenduoju istorinių knygų ir biografijų mėgėjoms. 4u.gif

Nepamenu ar rašiau, bet perskaičiau J. Picoult knygą apie Aspergerio sindromu sergantį vaikiną "Namų taisyklės". Ko gero po "Devyniolikos minučių" didžiausią įspūdį palikusi Picoult knyga. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(daivameil @ 2012 08 22, 21:51)
Nepamenu ar rašiau, bet perskaičiau J. Picoult knygą apie Aspergerio sindromu sergantį vaikiną "Namų taisyklės". Ko gero po "Devyniolikos minučių" didžiausią įspūdį palikusi Picoult knyga.  4u.gif

man irgi drinks_cheers.gif
Atsakyti